header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van vacuümhuidverpakkingen zal naar verwachting groeien met een CAGR van 4,6% tijdens de geschatte periode 2030

Jan 13, 2023 7:00 PM ET

De markt voor vacuümhuidverpakkingen zal naar verwachting in 2027 USD 33,7 miljard waard zijn, met een CAGR van 4,6% tijdens de prognoseperiode (2020 – 2027).

Geavanceerde verpakkingstechnologie verhoogt de populariteit van huidverpakkingen als een potentiële en bevredigende verpakkingsstrategie. Vacuümhuidverpakking elimineert het gebruik van verpakkingsvullers, waardoor het een geschikte, kosteneffectieve verpakkingsoplossing is in vergelijking met de andere technieken. De vacuümhuidverpakkingsmarkt betekent aanzienlijk zijn vraag vanwege de eenvoudige en betaalbare manier van verpakken. Een authentieke en moderne levensstijl heeft consumenten gedwongen om tijd en geld te besparen. Drukke schema’s impliceren ook dat consumenten zich houden aan gemakkelijk toepasbare strategieën. Deze trend in de samenleving heeft de verpakkingsbedrijven beïnvloed om te evolueren met diverse opties en verpakkingsfaciliteiten. Het primaire doel van de verpakkingsindustrie is om de houdbaarheid van de producten bij te houden. Verse producten zijn uitgebreid verpakt in de huidfilms. Vacuum Skin Packaging Market helpt de smaak en kwaliteit van de producten zoals vlees te behouden, en dit is hoe de houdbaarheid van het product behouden blijft. 

Het schadelijke effect van de Covid-19-pandemie heeft de groei van de vacuümhuidverpakkingsmarkt en vele prestigieuze industrieën onbeveiligd. De impact was voornamelijk gedeeltelijk, omdat sommige verkopers de verpakking voor de voedingsproducten leverden en anderen specifiek voor industriële of consumptiegoederen werkten. In de pandemische situatie waren verkopers die zich aan de voedingssector hielden veel winstgevender dan de andere bronnen, omdat consumenten de verpakte artikelen eisten om te koken tijdens de lockdownperiode en de groei van vlees en gevogelte meer e-commercesites nodig heeft. 

Eventuele vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/2686

Marktsegmentatie

De marktsegmentatie van de vacuümhuidverpakkingsmarkt is gescheiden op basis van het materiaal en de toepassing. 

De markt is verder verdeeld in PE, PVC, PP en anderen op basis van het materiaal. Het PE-segment heeft een sterke greep en domineert de wereldmarkt, omdat het plastic type wereldwijd is toegestaan door de FDA en gezondheidsveiligheidsinstanties. De reactie van het PE-materiaal is erg handig omdat dit niet reageert met voedingsmiddelen en het tegenovergestelde vermogen heeft om te worden belemmerd door de micro-organismen en biologisch niet afbreekbaar zal zijn. 

Volgens de toepassing wordt de vacuümhuidverpakkingsmarkt vlees, kaas, gevogelte en anderen genoemd. Het vleessegment heeft door de grote vraag het maximale marktaandeel. Verder wordt het vleessegment gewaardeerd door rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, rundvlees en schapenvlees. 

Een voorbeeldexemplaar van dit rapport ophalen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2686

Regionale analyse

Latijns-Amerikaanse landen hebben een vitale rol gespeeld in de bloeiende verpakkingsindustrie. Mexico’s gezonde verpakkingssector voedt ook de vacuümhuidverpakkingsmarkt. De consumptie van vlees in Mexico is vooral afhankelijk van de import uit andere landen. De constante vraag naar de consumptie van vlees als gevogelte is het belangrijke dierlijke eiwit dat de voorkeur heeft van de grote consumenten en waardeert de opwaartse trend in de respectieve markt, met de groeiende behoefte aan duidelijke verpakkingen met het minimale gebruik van conserveermiddelen. De markt bemoeit zich met de verwerkte markt in de regio’s van Mexico. 

Ook in Latijns-Amerikaanse landen worden enorme kansen gekarakteriseerd. In Azië-Pacific neemt de vraag naar verpakt voedsel aanzienlijk toe onder consumenten. Snelle industrialisatie verbetert economieën zijn onderhevig aan het vergroten van het bereik van de markt naar het volgende niveau van succes. Belangrijke landen zoals China, India en Japan dragen aanzienlijk bij aan de markt voor vacuümhuidverpakkingen. 

Nieuws uit de industrie

In februari 2020 startte een in Duitsland gevestigde verpakkingsindustrie een huidverpakkingsconcept dat een certificaat van recycleerbaarheid van het Instituut cyclos-HTP was toegestaan. 

Korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2686

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

MRFR-team heeft hoogste doelom de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te leveren. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Vacuum Skin Packaging,Vacuum Skin Packaging Market,Vacuum Skin Packaging Market 2023