header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De seriële NOR Flash-marktomvang zal naar verwachting USD 1.306,9 miljoen bereiken, bij een CAGR van 4,20% in 2025

Jan 13, 2023 3:37 PM ET

De seriële NOR-flashmarkt heeft in de loop van de tijd een enorme verandering ondergaan, wat resulteert in grotere geheugencapaciteiten en meer fysieke interfacemogelijkheden. Toepassingen voor berekening en gegevensopslag gebruiken het. Seriële NOR-flitser is te vinden in een verscheidenheid aan elektronische producten voor eindgebruik, waaronder AMOLED-panelen, aanraakschermen en displaycontrollers. Het wereldwijde gebruik van consumentenelektronica is exponentieel gegroeid, wat is gecorreleerd met snelle verstedelijking en technologische vooruitgang. Er is een toenemende behoefte aan draagbare elektronica die lichtgewicht is en betrouwbaar geheugen heeft. Deze apparaten dienen een specifiek doel en worden regelmatig gebruikt.

Vanwege het hogere aantal pinnen, het betere gebruik van de beschikbare ruimte, lagere systeemkosten, lagere chipkosten en verbeterde prestaties, heeft seriële NOR bewezen een geschikte vervanging te zijn voor parallelle NOR. Een van de belangrijkste drijfveren van de vraag naar seriële NOR-flash is de toename van het aantal consumentenelektronica met AMOLED-panelen, de vraag naar touch and display integration (TDDI) -chips en het gebruik van seriële NOR-chips in IoT-gerelateerde componenten. Nieuwe toepassingen voor seriële NOR-flash zullen zich waarschijnlijk openen naarmate technologische trends zoals kunstmatige intelligentie en industriële automatisering tractie krijgen.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7668

Serial NOR Flash Market Belangrijkste spelers:

Bedrijven zoals-

  • Cypress Semiconductor Corporation
  • Winbond Electronics Corporation
  • GigaDevice Semiconductor Inc
  • Macronix International Co Ltd
  • Geïntegreerde Silicon Solution Inc.,
  • Microchip Technologie, Inc
  • Elite Semiconductor Memory Technology Inc

Seriële NOR Flash Markt Regionale Analyse:

Noord-Amerika, Europa, China, Japan, Zuid-Korea en de rest van de wereld zijn de continenten die in het rapport worden behandeld (RoW). China heeft een aandeel van 34,32% in de wereldmarkt in termen van waarde in 2017. Momenteel gewaardeerd op USD 300 miljoen, zal de Chinese markt naar verwachting groeien met een CAGR van 5,8% in de loop van de prognoseperiode. In China is er de afgelopen jaren een sterke toename geweest van zowel vraag als aanbod naar seriële NOR-flash, en deze trend zal zich naar verwachting in de nabije toekomst voortzetten. Bovendien is China een belangrijke leverancier van seriële NOR-flash geworden voor industrieën zoals de productie van elektronische apparaten en auto’s.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/serial-nor-flash-market-7668  ophalen

Een belangrijke investeringslocatie voor marktdeelnemers, het land vertegenwoordigt ook een aanzienlijke consumentenbasis. Sterke overheidssteun en grotere investeringen in de elektronica-industrie zijn nog twee factoren die de marktuitbreiding in China bevorderen. De op een na grootste markt voor seriële NOR-flash is Noord-Amerika. De Noord-Amerikaanse markt, die in 2017 werd gewaardeerd op USD 185,5 miljoen, zal naar verwachting groeien met een CAGR van 4,4% van 2017 tot 2022. Toonaangevende seriële NOR-flashfabrikanten zoals Cypress Semiconductor Corporation, Micron Technology, Inc. en Integrated Silicon Solution Inc. zijn gevestigd in het gebied. Dit positioneert de Noord-Amerikaanse seriële NOR-flashmarkt gunstig.

Seriële NOR Flash Marktsegmentatie:

De Serial NOR Flash Market is in het onderzoek diepgaand gesegmenteerd op basis van type, toepassing en regio/land. De segmenten van 1 MB, 4 MB, 8 MB, 32 MB en andere [serial NOR-geheugen met hoge dichtheid (meer dan 32 MB)] Serial NOR Flash Market zijn gebaseerd op type. Het grootste serial NOR Flash-marktaandeel behoort tot het andere segment, dat naar verwachting een CAGR van 4,93% zal ervaren tijdens de beoordelingsperiode, wat iets hoger is dan dat van zijn concurrenten.

De ontwikkeling van betere controllerfuncties en de toenemende acceptatie van plug-in geheugen zijn hier de belangrijkste oorzaken van.

Controleer een korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7668

De Serial NOR Flash Market is onderverdeeld in categorieën voor consumentenelektronica, IT, automotive en industriële, communicatie en andere toepassingen. Consumentenelektronica is het marktsegment met het grootste omzetaandeel. Tijdens de beoordelingsperiode zal het automobiel- en industriële segment naar verwachting een relatief hogere CAGR registreren. Het instrumentenpaneel en de geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS) van auto’s maken beide veel gebruik van seriële NOR-flitsers.

Lees meer Artikel-

Rectenna Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030         

Smart Beacon Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030 

Huishoudelijke Robot Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030        

Silicon Wafer Reclaim Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030           

Multi-Core Processors Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Serial NOR Flash Market,Serial NOR Flash Industry,Serial NOR Flash Market Size,Serial NOR Flash Market Share,Serial NOR Flash Market Analysis,Serial NOR Flash Market Trends,Serial NOR Flash Market Growth,Serial NOR Flash Market Revenue,Serial NOR Flash Market Research,Serial NOR Flash Market Reports