header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Heat Pump Market Statistical Report 2023, Wereldwijd aandeel, grootte, ontwikkelingsanalyse, topfabrikanten, regio, vraag en vooruitzichten 2030

Jan 13, 2023 1:00 PM ET

De wereldwijde warmtepompmarkt zal naar verwachting USD 118,4 miljard bereiken met een CAGR van 11,37% tijdens de prognoseperiode 2022-2030.

Warmtepomp Marktoverzicht

De regels en voorschriften van de overheid geven prioriteit aan de bevordering van hernieuwbare en energie-efficiënte verwarmings- en koelingstechnologieën. De kansen voor de wereldwijde warmtepompmarkt worden vergroot door de uitbreiding van hernieuwbare energie die de efficiëntie van de energie verbetert. Het industriële landschap werd bevorderd vanwege de gunstige initiatieven met de dalende componenttarieven die de kansen creëren voor fabrikanten. De grootste uitdaging voor de wereldwijde warmtepompmarkt was dat er geen gebruik werd gemaakt van meer dan 10 kW vermogen voor het laten draaien van de warmtepomp.

Een van de grootste uitdagingen was ook dat de warmtepomp goedkoop was in tarief, wat eenvoudig te installeren en kosteneffectief was. De belangrijkste factor voor de groei van de warmtepompmarktindustrie was de installatie van warmtepompen. Er was veel geld nodig voor het onderhoud van de groei van de warmtepompmarkt. De omvang van de markt werd belemmerd door de constante veranderingen in de klimatologische omstandigheden en de behoefte aan verwarming en koeling in de industriële en residentiële sectoren.

Drijvende factoren voor marktgroei

 • Toenemende investeringen in commerciële en residentiële sector
 • Overheidsvoorschriften voor het verhogen van de energie-efficiëntie
 • Snelle industrialisatie en toenemende bevolking zouden energie-efficiënte apparatuur aanmoedigen

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7012

De groeimogelijkheden worden vergroot door de adoptie van kanaalloze pompen in renovatieprojecten. Door de lockdownbeperkingen in de COVID-19-pandemie werd de marktgroei belemmerd. De factoren die verantwoordelijk zijn voor de uitbreiding van de omvang van de markt waren de vervanging van conventionele verwarmingsmethoden op basis van brandstof door warmtepomptechnologie en het gebruik van die technologie voor residentiële doeleinden.

De groei van de wereldwijde warmtepompmarkt werd versterkt door de hervorming in het aankooppatroon van klanten. Er was een toename van de omvang van de markt door de ontwikkeling van de infrastructuur van de elektrische voertuigen in de markt. De warmtepompmarkt werd gedreven door de toename van industriële en verstedelijking die apparatuur zal aanmoedigen die energie-efficiënt is. In de warmtepompindustrie worden groeimogelijkheden geboden door het investeren van de hoeveelheid geld in de bouw- en woningsector.

De air-to-air heeft wereldwijd het grootste marktaandeel. Het residentiële segment was het dominante segment vanwege het gebruik ervan in warmtepompen, koeling, ruimteverwarming en vele andere toepassingen. Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel.

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Cagr

  11,37% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022 tot 2030

  Historische gegevens

  2019 – 2020

  Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Type, Capaciteit, Eindgebruiker

  Gedekte regio’s

  Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW)

Aanvraag voor aangepast rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7012

Marktsegmentatie

De wereldwijde warmtepompmarkt werd gesegmenteerd op basis van type, capaciteit en eindgebruiker.

 • Op basis van type werd de wereldwijde warmtepompmarkt verdeeld in Air to Water en Air to Air.
 • Op basis van capaciteit werd de wereldwijde warmtepompmarkt verdeeld in Maximaal 10 kW, 10-20 kW, 20-30 kW en boven 30 kW.
 • Op basis van de eindgebruiker was de wereldwijde warmtepompmarkt

verdeeld in residentieel, industrieel en commercieel.

Regionale classificatie

De wereldwijde warmtepompmarkt was verspreid over de volgende regio’s: Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereld.

Belangrijkste spelers

 • Midden-Oosten (China)
 • Ingersoll Rand (Ierland)
 • Glen Dimplex (Ierland)
 • Stiebel Eltron (Duitsland)
 • Panasonic (Japan)
 • Daikin (Japan)
 • Danfoss (Denemarken)
 • Hitachi (Japan) en anderen.

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7012

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com


Keywords:  Heat Pump Market,Heat Pump Market Growth Analysis,Heat Pump Market Sales,Heat Pump Market Opportunity,Heat Pump Market Demand,Heat Pump Market Future