header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van buitenverlichting zal naar verwachting groeien met USD 48,2 miljard, bij een CAGR van 8,20% in 2030- Market Research Future

Jan 13, 2023 4:01 PM ET

Volgens markeronderzoek toekomstige inzichten analyse, zal de wereldwijde outdoor verlichtingsmarkt naar verwachting een CAGR van ~ 6,80% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~ USD 18,3 miljard in 2030.

De belangrijkste aanjagers van de groei van de industrie zijn het wijdverbreide gebruik van energie-efficiënte verlichtingssystemen, de uitbreiding van de energie-efficiëntiemaatregelen van de overheid en de toenemende bouw van infrastructuur. Bovendien groeit de markt als gevolg van de toenemende nadruk van de overheid op het stimuleren van energiebesparing door het gebruik van energie-efficiënte verlichtingsbronnen, voornamelijk LED’s. Dit komt door de snelle adoptie van energiezuinige verlichtingsoplossingen. Een andere factor bij het creëren van nieuwe snelwegen en straten is het toegenomen verkeer. Wereldwijde verkeerscongestie wordt meestal veroorzaakt door een toename van personenauto’s, aangedreven door toenemende verstedelijking en besteedbaar inkomen. Bovendien wordt buitenverlichting op zonne-energie steeds populairder als een duurzame en kosteneffectieve optie. Overheden in tal van landen gunnen contracten aan bedrijven voor het produceren en installeren van zonnelampen op elke gewenste locatie. De buitenverlichtingsindustrie groeit als gevolg van al deze ontwikkelingen. Aan de andere kant zijn de grootste obstakels voor de markt voor buitenverlichting een gebrek aan onderhoud en connectiviteitsproblemen. De straatverlichting is na installatie onbeheerd. Bovendien hebben deze lampen onderhoud en regelmatige vervanging nodig. De lokale overheid negeert dergelijke zaken meestal en accepteert alleen de stand van zaken.

Belangrijkste spelers op de markt voor buitenverlichting

Enkele belangrijke marktspelers zijn

  • Syska LED
  • Hubbell Incorporated
  • Eaton Corporation Plc
  • Cree Inc
  • Virtuele extensie
  • Dialght Nv
  • ADM
  • General Electric Bedrijf
  • Zumtobel Groep AG
  • Osram Licht AG
  • Signify Holdings, Cree Inc

Download een PDF-voorbeeld van de Market@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8340

Reikwijdte van het rapport:

  Rapportkenmerk/statistiek

  Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

  USD 48,2 miljard

  Groei:

  CAGR van 8,20% van 2022 tot 2030

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Buitenverlichting Markt USP Gedekt

Regionale analyse van de markt voor buitenverlichting

Noord-Amerika domineerde de markt voor buitenverlichting in 2021 omdat overheidsinstanties in deze regio verschillende voorschriften voor energie-efficiënte producten hebben ingevoerd. Bovendien zal de vraag naar buitenverlichting voor architecturale toepassingen worden gevoed door het stijgende besteedbare inkomen in landen zoals de Verenigde Staten, waardoor de uitbreiding van de markt voor buitenverlichting in deze regio wordt ondersteund.

Azië-Pacific zal naar verwachting een lucratieve groei laten zien in de markt voor buitenverlichting vanwege verschillende infrastructuurupgrades, zoals de aanleg van wegen. Bovendien zal er een enorme behoefte zijn aan LED-verlichting in binnen- en buitentoepassingen als gevolg van op handen zijnde ontwikkelingsprojecten en een bloeiende bouwsector in ontwikkelingslanden zoals China, India en Indonesië.

Krijg volledige rapportdetails van de markt voor buitenverlichting @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/outdoor-lighting-market-8340

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor buitenverlichting is gesegmenteerd in technologie, type verlichting, toepassing en distributiekanaal.

Op basis van technologie is de markt gesegmenteerd in regelbare buitenverlichting en armatuur buitenverlichting. De single-mode vezelcategorie was goed voor het grootste deel van de markt in 2021 omdat het de kracht en het uithoudingsvermogen van buitenverlichting verbetert. Het biedt gebruikers een energiezuinig alternatief en levert licht met een gebalanceerde intensiteit. Bovendien stimuleert een toename van smart city-initiatieven door zowel ontwikkelde als ontwikkelende economieën wereldwijd de uitbreiding van de markt voor buitenverlichting wereldwijd.

Op basis van detype verlichting, is de markt gesegmenteerd in LED-lampen, plasmalampen, HID-lampen (high-intensity discharge) en fluorescentielampen. De categorie LED-verlichting was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor buitenverlichting. Gebruikers van LED-verlichting profiteren van de flexibiliteit, grotere lichtopbrengst, energie-efficiëntie, robuustheid en langere levensduur. Een recent rapport beweert dat naarmate meer steden led-verlichting voor buiten implementeren als beveiliging en straatverlichting, de markt voor buitenverlichting sneller wereldwijd zal uitbreiden.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8340

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in straatverlichting, tunnelverlichting, snelwegen en andere. De categorie straatverlichting was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor buitenverlichting omdat verschillende smart city-projecten vooruitgaan in verschillende ontwikkelde en opkomende economieën. Bovendien zullen deze straatlantaarns enorm helpen bij energiebesparing, controle van de lichtintensiteit en de ontwikkeling van kostenefficiëntie voor de gebruikers.

Op basis van het distributiekanaal is de markt gesegmenteerd in retail en commercieel. De commerciële categorie was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor buitenverlichting. Commerciële buitenverlichting draagt bij aan een betere gebruikersverlichting, groei van de bedrijfsinkomsten en de ontwikkeling van duurzame armaturen die bestand zijn tegen buitenomstandigheden.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor halfgeleiderproductieapparatuur Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030    

Transport Ticketing Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030   

Enterprise IoT-markt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030     

Zelflerende neuromorfe chipmarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030               

Markt voor beveiligingssystemen Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030  

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Outdoor Lighting Market,Outdoor Lighting Market Size,Outdoor Lighting Market Share,Outdoor Lighting Industry,Outdoor Lighting Market Trends,Outdoor Lighting Market Analysis,Outdoor Lighting Market Growth,Outdoor Lighting Market Revenue,Outdoor Lighting Market Research,Outdoor Lighting Market Reports,Outdoor Lighting Market Insights