header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van Video Encoder zal naar verwachting USD 5,3 miljard bereiken, bij een CAGR van 3,10% in 2030 | MRFR

Jan 13, 2023 4:04 PM ET

Volgens markeronderzoek toekomstige inzichtenanalyse zal de wereldwijde Video Encoder-markt naar verwachting een CAGR van ~ 3,10% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~ USD 5,3 miljard in 2030.

In de afgelopen decennia heeft videotechnologie een aanzienlijke evolutie doorgemaakt. Deze ontwikkeling valt samen met de snelle expansie en vooruitgang van het internet. Toen films overgingen op digitaal, waren films – gemaakt van enorme collecties foto’s – prima op VHS-banden en zelfs dvd’s, maar ze produceerden ongelooflijk grote bestanden. Daarnaast moderniseert het de CCTV-camera’s naar IP-systemen. In vergelijking met de Hanwha (Samsung) en Axis line video encoders, samsung’s is betaalbaarder en presteert beter. De markt voor video-encoders blijft groeien, ondanks de toenemende vraag van professionele, automotive en consumentenvideotoepassingen. Ze zijn gebruikt bij het coderen van videogegevens van achteruitkijkcamera’s en settopboxen. De expansie van de markt hangt af van de high-end koopkracht van consumenten. Videokwaliteit met een hoge resolutie en de groeiende marktconcurrentie zijn belangrijke factoren in de groei van de markt COVID-19-uitbraak heeft de video-encoderactiviteiten aanzienlijk beïnvloed, omdat dit meestal problemen en verstoringen in de toeleveringsketen veroorzaakte. Deze virusuitbraak heeft ervoor gezorgd dat de IPTV-markt is gegroeid. Na COVID-19 groeit ook de markt voor video-encoders snel. De consumptie van video, met name VOD-inhoud, nam aanzienlijk toe als gevolg van de COVID-19-uitbraak. Aangezien mensen nog steeds aan huis gekluisterd zijn vanwege de COVID-19-epidemie, wordt aangenomen dat deze aandoening van invloed zou zijn op de groei van videodistributie via IP. Als gevolg hiervan neemt de acceptatie van video-encoders snel toe. 

Video Encoder Markt Belangrijkste Spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn

  • Motorola Solutions (VS)
  • Axis Communications AB (Zweden)
  • Truen Ltd (Zuid-Korea)
  • Hangzhou Hikvision Digitale Technologie Co
  • Ltd (China), Harmonic Inc (VS)
  • Haivision (Canada)
  • Zhejiang Dahua Technologie Co
  • Ltd (China), VITEC (VS)
  • Arris International Limited (VS)
  • Bosch Security Systems (VS)
  • Cisco Systems Inc (VS)
  • Delta Information Systems, Inc. (VS)
  • Ateme SA (Frankrijk)
  • Matrox (Canada), onder andere.

Download een PDF-voorbeeld van de Video Encoder-markt @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8711

Reikwijdte van het rapport:

  Rapportkenmerk/statistiek

  Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

  USD 3,6 miljard

  Groei:

  CAGR van 7,70% van 2022 tot 2030

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Video Encoder Markt USP Gedekt

Video Encoder Markt Regionale Analyse

Noord-Amerika domineerde de Video Encoder-markt in 2021. De behoefte aan video-encoders is gegroeid als gevolg van toegenomen bedrijfsinvesteringen in nieuwe technologie, toenemende verstedelijking, versnelde ontwikkeling van videocoderingsoplossingen en stijgende internettrends voor live videostreaming en andere video-inhoud. De inzet van geavanceerde technologie, de aanwezigheid van meerdere belangrijke ondernemingen in het gebied, het gebruik in de telecomsector, digitalisering en de toegenomen acceptatie van de HEVC-normen voor videocodering dragen allemaal bij aan de groei van de video-encodermarkt in de regio.

Azië-Pacific zal naar verwachting een lucratieve groei laten zien in de markt voor de video-encoder. De introductie van terrestrische digitale televisie-uitzendingen in China heeft het huidige aanbod verbeterd en de deur geopend voor nieuwe toepassingen. Wide-area vaste HDTV en talrijke SDTV-shows kunnen worden ontvangen dankzij het DTT-uitzendprotocol. Draagbare, mobiele en snelle applicaties zijn verdere nieuwe diensten.

Krijg volledige rapportdetails van de Video Encoder-markt @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/video-encoder-market-8711

Video Encoder Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor video-encoders heeftzijn gesegmenteerd in verschillende kanalen, typen en toepassingen.

Op basis van het aantal kanalen is de markt gesegmenteerd in 1-kanaals video-encoder, 2-kanaals video-encoder, 4-kanaals video-encoder, 8-kanaals video-encoder, 16-kanaals video-encoder en meer dan 16-kanaals video-encoder. Het segment one channel transport media was in 2021 goed voor het grootste marktaandeel. Het is mogelijk om een analoog bewakingssysteem om te zetten naar een IP-gebaseerd systeem met behulp van 1 kanaal. Vanwege de hoge kosten van IP-camera’s kan een encoder eindgebruikers geld besparen door hen in staat te stellen hun huidige analoge systemen te blijven gebruiken. Daarnaast was het segment van de 16 kanalen het snelst groeiend. Het is betaalbaar en eenvoudig te implementeren in kleine bedrijven, zoals de institutionele, commerciële en detailhandelssector.

Op basis van type is de markt gesegmenteerd in stand-alone en rack-mounted. Rack-mounted was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor video-encoders. De markt voor in rekken gemonteerde video-encoders groeit snel naarmate er meer nieuwe producten worden geïntroduceerd. Haivision onthulde bijvoorbeeld de Makito X4 Encoder in 2021, bedoeld om te worden gebruikt als messen in op een rek gemonteerde platen. Het stand-alone segment was echter het snelst groeiende. De populariteit van stand-alone video-encoders is onlangs toegenomen vanwege hun goedkope kosten en nut in situaties waarin slechts een paar camera’s hoeven te worden gekoppeld.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8711

Op basis van de toepassing is de Video Encoder-markt gesegmenteerd in uitzending en bewaking. Het broadcast-segment was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor de video-encoder. De media- en entertainmentsector zijn aanzienlijk veranderd, waardoor er veel kansen zijn voor traditionele omroepen. Surveillance was echter het snelst groeiend. Bewakingstoepassingen worden gebruikt in verschillende industrieën, waaronder institutionele, transit-, retail-, commerciële, residentiële, militaire en defensie- en defensie-applicaties.

Gerelateerde rapporten:

Mask Alignment System Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2030    

Holografische displaymarkt Onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030     

Markt voor digitale deurslotsystemen Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2030

Multimedia Chipset Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030 

Endpoint Detection and Response Markt Onderzoeksrapport – Prognose 2030 

Slimme liftmarkt Onderzoeksrapport – Prognose 2030 

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Video Encoder Market,Video Encoder Industry,Video Encoder Market Size,Video Encoder Market Share,Video Encoder Market Trends,Video Encoder Market Revenue,Video Encoder Market Growth,Video Encoder Market Research,Video Encoder Market Reports,Video Encoder Market Insights,Video Encoder Market Outlook