header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Industrial Waste Management Market 2023 Technology Scope, Topspelers, groeifactoren, industriegrootte, aandeel, toekomstige trends en wereldwijde toekomstverkenning 2030

Jan 13, 2023 3:00 PM ET

De wereldwijde markt voor industrieel afvalbeheer zal naar verwachting in 2030 ongeveer USD 23.18.324,1 miljoen bedragen, bij een CAGR van 8,7% van 2022 tot 2030.

Industrial Waste Management Marktoverzicht:

Verschillende factoren stuwen het wereldwijde marktaandeel van industrieel afvalbeheer. Volgens de recente MRFR-marktschattingen omvatten dergelijke factoren groeiende bezorgdheid over afvalbeheer over de hele wereld, toenemende uitdagingen in verband met afval dat moeilijk te verwijderen is, toename van consumentenuitgaven, vroege verwijdering van bruikbare producten, toenemend volume gevaarlijk afval uit verschillende industrieën zoals productie, farmaceutica en gezondheidszorg, en groei in productieactiviteiten. Bijkomende factoren die marktgroei toevoegen, zijn onder meer toenemende energiebehoeften, verplichte regelgeving en regels om het gebruik van oplossingen voor industrieel afvalbeheer aan te moedigen, en een toename van het milieubewustzijn. 

Drijvende factoren voor marktgroei

  • Toenemend bewustzijn over de negatieve effecten van industrieel afval op het milieu
  • Vooruitgang in technieken voor industrieel afvalbeheer

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6489

Stuurprogramma’s en beveiligingssystemen

De toename van milieukwesties en gevaarlijk en ongevaarlijk afval als gevolg van de snelle economische ontwikkeling zou de vraag naar afvalbeheerdiensten stimuleren. Minder begrip van het milieu in de samenleving heeft ook invloed op de vraag naar afvalbeheer. De grote drijfveer voor de industrie was de snelle verstedelijking en industrialisatie. Gedreven door een toenemend bewustzijn van de nadelige milieueffecten van industrieel afval, hebben overheden en milieuorganisaties hun aandacht verlegd naar industrieel afvalbeheer als een belangrijk gebied.

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Cagr

  ~8,7%

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Historische gegevens

  2019-2020

  Prognose-eenheden

  Waarde USD miljard

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Op type, op service, op regio

  Gedekte regio’s

  Noord-Amerika (VS, Canada en Mexico), Europa (VK, Duitsland, Frankrijk, rest van Europa), Azië-Pacific (China, Japan, India en rest van Azië-Pacific), Midden-Oosten &Afrika, Zuid-Amerika

De wereldwijde markt voor afvalbeheer zal worden versterkt door industriële groei, nieuwe recyclingtechnieken en innovatie op het gebied van afvalverwijderingstechnologieën. In de afgelopen decennia hebben een aantal catastrofale industriële ongevallen bijgedragen aan het begrijpen van de noodzaak om gevaarlijk afval te beheersen en te beheren, dat een belangrijke katalysator is geweest voor de ontwikkeling van de wereldwijde industriële afvalbeheerindustrie. Bedrijfsontwikkeling is ook aangewakkerd door ontwikkelingen in technieken voor industrieel afvalbeheer. Het gebrek aan grond voor afvalverwijdering is ook een essentiële motor voor groei in de industrie.

De totstandbrenging van infrastructuur voor afvalbeheer in zowel ontwikkelingslanden als ontwikkelde landen in combinatie met strenge normen stimuleert ook de marktontwikkeling. Een lage duurzaamheid van het afvalbeheer en een lage waarde van afvalbeheer zullen echter waarschijnlijk de groei van de wereldmarkt voor industrieel afvalbeheer belemmeren. Het tekort aan geschoolde arbeidskrachten in de recyclingindustrie, het gebrek aan expertise voor de werknemer in de omgang met machines en de gezondheid van het werk zijn enkele van de factoren die de groei van de wereldwijde markt voor industrieel afvalbeheer belemmeren.

Aanvraag voor aangepast rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6489

Segmentanalyse

Marktvooruitzichten per afvaltype

  • Bouw &

Sloopafval

  • Productieafval
  • Chemisch afval
  • Mijnbouwafval
  • Olie & Gas Afval
  • Landbouw Afval
  • Kernafval
  • Anderen
  • Marktvooruitzichten per service

    • Stortplaats
    • Recyclage
    • Crematie

    Regionaal overzicht

    Het geografische overzicht van de wereldmarkt is geanalyseerd in vier belangrijke regio’s, waaronder Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereld.

    Belangrijke factoren die verantwoordelijk zijn voor de groei van de online reismarkt in Noord-Amerika zijn de stijgende vraag naar CRM-oplossingen in verschillende sectoren en de acceptatie van mobiele boekingstechnologie en reisapps. De nadruk op het toerisme in Europa wordt gezien als een van de belangrijkste pijlers voor banengroei en duurzame economische ontwikkeling. In Azië-Pacific stimuleren ontwikkelingen in reistechnologie de groei van de online reisindustrie.

    De groei van deze markt in het Midden-Oosten en Zuid-Amerika is verantwoordelijk voor de toenemende reikwijdte van het internet, technologische vooruitgang en toenemende toeristische diensten. Azië-Pacific zal naar verwachting de vraag naar diensten voor industrieel afvalbeheer stimuleren, vanwege de aanwezigheid van dichtbevolkte landen zoals China en India, waar de stedelijke penetratie groeit. Bovendien wordt verwacht dat overheidsmaatregelen in India de vraag naar industriële afvalbeheerfaciliteiten, zoals Swachh Bharat Abhiyan, zullen aanwakkeren

    Vraag om geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6489

    Noord-Amerika en Europa zijn kritieke groeizones en zullen naar verwachting de komende jaren grote marktaandelen hebben. De groeiende industriële sector van dergelijke regio’s voedt de vraag naar oplossingen voor afvalverwijdering. Bovendien is de strenge wetgeving die wordt gehandhaafd voor het reguleren van het beheer van industrieel afval als gevolg van toenemende milieuproblemen een andere factor die verantwoordelijk is voor de proliferatie van de markt. Europa zal naar verwachting in de nabije toekomst het marktaandeel van industrieel afvalbeheer vergroten, als gevolg van een toename van gunstig beleid en de invoering van hoogwaardige technologie voor managementdiensten.

    Competitief landschap

    De belangrijkste marktspelers die actief zijn op de wereldmarkt zoals geïdentificeerd door MRFR zijn Veolia Environmental, EnviroServ Waste, SembCorp, Reclay Group, SA Waste Holding Pvt Ltd., Suez Environnement, Stericycle Inc., Himark BioGas Inc. en Clean Harbor.

    Over:

    Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

    Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

    Contact:

    Marktonderzoek Toekomst

    99 Hudson Street,5e verdieping

    New York City, New York 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

    44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

    E-mail: [email protected]


    Keywords:  Industrial Waste Management Market,Industrial Waste Management Market Drivers,Industrial Waste Management Market Trends,Industrial Waste Management Market Share,Industrial Waste Management Market Outlook