header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Lithium-ion batterij recycling markt 2023 Bedrijfsanalyse, technologische vooruitgang, industrieaandeel, grootte, huidige trends en wereldwijde voorspelling 2030

Jan 13, 2023 5:00 PM ET

De wereldwijde lithium-ion batterijrecyclingmarkt wordt geschat op USD 24,31 miljard in 2030, met een CAGR van 21,43% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

Marktinzichten voor recycling van lithium-ionbatterijen

Recycling van lithium-ionbatterijen houdt verband met de inzameling van lithium-ionbatterijen via verschillende bronnen, waaronder automobiel-, industriële, consumenten- en elektronica-apparaten en de terugwinning van metalen of elementen door middel van recyclingprocedures. De wereldwijde marktevaluatie bespreekt de omzet die wordt gerapporteerd door deze teruggewonnen metalen of elementen te verkopen, of dat nu gaat om andere batterijrecycling of andere toepassingen voor tweede gebruik. Naar verluidt gaan de meeste metalen die opnieuw worden verzameld alleen naar de productie van batterijen.

Een van de belangrijkste drijfveren voor de industrie van lithium-ion recycling is de enorme behoefte aan elektrische auto’s over de hele wereld, samen met subsidies aangeboden door overheden van verschillende landen voor oplaadbare batterijen. Vanwege zorgen over de ecologische schade veroorzaakt door auto’s die op conventionele energiebronnen zoals benzine en diesel rijden, is er een aanzienlijke toename van de vraag naar elektrische voertuigen. Het gebruik van hernieuwbare biobrandstoffen verspreidt zich in de hele auto-industrie.

Drijvende factoren voor marktgroei

  • Toenemend gebruik van elektrische voertuigen
  • slimme draagbare elektronica
  • De groeiende netwerkopslagindustrie

Vraag een gratis voorbeeldrapport aan:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10583

Vanwege hoe sterk het transportsysteem afhankelijk is van olie, gaat het zowel om de economie als om het milieu. De populariteit van elektrische voertuigen is in strijd met ecologische duurzaamheid. Brandstofcellen zijn nodig voor een ononderbroken energiebron, maar er wordt steeds meer vraag naar omdat EDV’s regelmatiger worden gebruikt. De markt voor EV’s zal naar verwachting groeien als gevolg van factoren zoals brandstofverbruik, minder emissies en klantvoorkeur.

Belangrijkste spelers

De prominente belangrijkste spelers van de wereldwijde lithium-ion batterijrecyclingmarkt zijn Umicore, Glencore International AG, Retriev Technologies Inc., Raw Materials Company Inc. (RMC), International Metals Reclamation Company, LLC (INMETCO), American Manganese Inc., Sitrasa, Li-Cycle Corp., Neometals Ltd, Recupyl Sas, Tes-Amm Singapore Pte Ltd, Fortum OYJ, GEM Co., Ltd, Tata Chemicals Limited, Onto Technology, LLC, Lithion Recycling Inc., Ecobat Technologies Ltd., Battery Recycling Made Easy (BRME), Euro Dieuze Industrie (E.D.I.), Batrec Industrie AG, Urecycle Group Oy.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Marktomvang

  2030: USD 24,31 miljard

  Cagr

  21,43% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Historische gegevens

  2019 – 2020

  Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Op eindgebruik, batterijchemie en regio

  Gedekte regio’s

  Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW)

Controleer korting op Report @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10583   

Regionale analyse

De wereldwijde lithium-ion batterij recycling markt is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

De Verenigde Staten hebben de wereldwijde lithium-ionbatterijindustrie gepacificeerd en de verwachting is dat dit tussen 2022 en 2030 zal blijven bestaan. Midden- en Zuid-Amerika zullen naar verwachtingeen aanzienlijke marktgroei laten zien als gevolg van de toename van buitenlandse investeringen in de regio.

Europa wordt gewaardeerd voor een aanzienlijk marktaandeel van 31% in 2021. Verwacht wordt dat de recyclingefficiëntiedoelstellingen van de Europese overheid het recyclingpercentage van batterijen zullen verbeteren.

Azië-Pacific wordt verwacht op een bliksem CAGR van 8,4% gedurende de prognoseperiode. landen als China, India en Japan zullen naar verwachting getuige zijn van torenhoge groeicijfers als gevolg van de stijgende vraag van eindgebruiksindustrieën zoals de auto-industrie.

Marktsegmentatie

De wereldwijde lithium-ion batterij recycling markt is gesegmenteerd in de volgende types;

Per eindgebruiker

  • Automotive
  • Niet-automotive
    • Industrieel
    • Macht
    • Marinier
    • Anderen

op batterijcomponenten    

  • Actief materiaal
  • Niet-actief materiaal

van Battery Chemistry 

  • Lithium-nikkel Mangaan Kobalt (Li-NMC)
  • Lithium-ijzerfosfaat (LFP)
  • Lithium-mangaanoxide (LMO)
  • Lithium-titanaatoxide (LTO)
  • Lithium-nikkel Kobalt Aluminiumoxide (NCA)

Door recyclingproces

  • Hydrometallurgisch proces
  • Pyrometallurgie Proces
  • Fysisch/ Mechanisch proces

Op bron

  • Elektrische voertuigen
  • Elektronica
  • Elektrisch gereedschap
  • Anderen

Vraag om maatwerk:

 https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5272

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Lithium-ion Battery Recycling Market System,Lithium-ion Battery Recycling Market Services,Lithium-ion Battery Recycling Market Technology,Lithium-ion Battery Recycling Market trends,Lithium-ion Battery Recycling Market outlook