header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marine Internet Of Things (IOT) markt wordt gedreven door een toename van de handel over zee met een gezonde CAGR van 17,1%, top key players tegen 2030

Jan 13, 2023 9:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Marine Internet of Things Markt Omvang gewaardeerd op USD 689,1 miljard, markt groeien met een CAGR van 17,1% tegen 2020 -2030

Het maritieme Internet of Things (IoT) verwijst naar het gebruik van IoT-technologieën in de maritieme industrie, waaronder de scheepvaart-, visserij- en offshore olie- en gasindustrie. Maritieme IoT-technologieën worden gebruikt om de efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid van maritieme activiteiten te verbeteren, door het realtime volgen en monitoren van schepen, vracht en andere activa mogelijk te maken.

De vraag naar maritieme IoT-technologieën is relatief stabiel gebleven tijdens de pandemie, omdat ze worden gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen waar het volgen en monitoren van mariene activa van cruciaal belang is. De pandemie heeft echter enkele toeleveringsketens verstoord en er zijn enkele vertragingen opgetreden in de ontwikkeling en implementatie van maritieme IoT-technologieën.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10591

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Cisco Systems, Inc., Marine Digital GmbH, Vodafone Group Plc, Ericsson AB, Orange Business Services, Wartsila Oyj Abp, Accenture Plc, Dualog AS, Wilhelmsen Holding ASA en NTT Group.

Regionale analyse

Noord-Amerika, dat bestaat uit de Verenigde Staten en Canada, had het grootste aandeel in de wereldwijde militaire uitgaven en technologische vooruitgang. De marineschepen van de regio zijn zeer gewild vanwege hun geavanceerde mogelijkheden, en de Amerikaanse marine is een belangrijke adopter van deze technologieën. Als gevolg hiervan zal de Noord-Amerikaanse markt naar verwachting de komende jaren aanzienlijk groeien.

Marktsegmentatie

De Global Marine Internet of Things-markt is gesegmenteerd in type, toepassing en verticaal.

Op basis van de component is de markt gesegmenteerd in Sensing Devices, Network Connectivity, IoT Platforms en IT Solutions &Services.

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in Route &operation optimization, Asset Tracking en Equipment Monitoring.

Op basis van het scheepstype is de markt gesegmenteerd in Commercial en Defense.

Toegang tot het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/marine-internet-of-things-market-10591

 

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Marine Internet Of Things Market,Marine Internet Of Things Market Size,Marine Internet Of Things Market Share,Marine Internet Of Things Market Growth,Marine Internet Of Things Market Trend,Marine Internet Of Things Market Analysis,Marine Internet Of Things Market insights,Marine Internet Of Things Market Outlook,Marine Internet Of Things Industry,Marine Internet Of Things ( IOT) Market