header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor babyvoedingsverpakkingen 2023 | Huidige en toekomstige vraag, analyse, groei en prognose tegen 2030

Jan 13, 2023 6:00 PM ET

De markt voor babyvoedingsverpakkingen zal naar verwachting in 2030 USD 11.943,6 miljoen waard zijn, met een CAGR van 3,70% tijdens de prognoseperiode (2021 – 2030)

Babyvoeding is het meest vitale product voor de grotere gebruikersbasis. Verpakte babyvoeding is hard nodig omdat het superioriteit en veiligheid garandeert voor het eetdoel van kleine kinderen. Meestal werd babyvoeding verkocht in glazen potten, waardoor de groei van de markt werd beperkt.

Al jaren wordt babyvoeding verhandeld in kunststoffen en andere materialen, waardoor het budgetvriendelijk en gemakkelijk op te slaan is. Babyvoedingsverpakkingen zijn van verschillende soorten, zoals blikjes, dunwandige containers, dozen, zakjes en andere. In de huidige periode is de vraag naar stazakken toegenomen vanwege hun duurzaamheidskenmerken. De marktwaarde voor de babyvoedingsverpakkingsindustrie zal ongeveer USD 16,07 miljoen bedragen. De vraag naar de baby groeit wereldwijd, wat naar verwachting het marktperspectief van babyvoedingsverpakkingen zal veranderen.

De groeiende vraag naar stazakken zal de groei van de markt voor voedselverpakkingen stimuleren vanwege de structuren zoals lichtgewicht, herbruikbaar, hygiëne en moeiteloos opslaan. Ook helpen stazakken het voedsel vers te houden en bieden ze een langere levensduur, wat de vraag heeft gestimuleerd. De andere operationele factor is de snelle ontwikkeling in landen met een middeninkomen. Daarom is er een verandering in het moderne bestaan als gevolg van hoge inkomsten voor eenmalig gebruik. Hierdoor zijn de uitgaven aan babyvoeding toegenomen.

Er is een opleving in ontwikkeling in veel landen van de wereld. Mensen implementeren moderne levens, die de vraag naar babyvoeding hebben vergroot. Ook worden de consumenten zich bewust van milieuvriendelijk voedsel, waardoor de vraag naar biologisch afbreekbare hulpbronnen verder toeneemt. Deze factoren hebben de voedselverpakkingsindustrie in staat gesteld haar markt universeel uit te breiden.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1660

Marktsegmentatie

Materiaaltype

  • Polymeer
  • Papier
  • Metaal
  • Glas
  • Anderen

Toepassing

  • Vloeibare melk
  • Gedroogde babyvoeding
  • Poedermelk
  • Anderen

Regio

  • Noord-Amerika
  • De V.S.
  • Canada
  • Mexico
  • Europa
  • het Verenigd Koninkrijk
  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Italië
  • Spanje
  • Rest van Europa
  • Azië-Pacific
  • India
  • China
  • Japan
  • Australië
  • Rest van Azië-Pacific
  • LAMA
  • Brazilië
  • Zuid-Afrika
  • VAE
  • Rest van LAMEA

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1660

Regionale analyse

Op basis van kenmerken is de groei van de markt voor babyvoedingsverpakkingen onderverdeeld in vier regio’s: Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Azië-Pacific en het Midden-Oosten.

Aziatische Pacifische regio’s zullen waarnemer worden met aanzienlijke vooruitgang. Vanwege het hoge gebruik van verpakte babyvoeding. In opkomende economieën is er een variatie in levens als gevolg van verbeterde inkomsten voor eenmalig gebruik. China zal vooral doneren aan een marktaandeel van babyvoedingsverpakkingen. Bovendien zullen Noord-Amerika en delen van Europa ook suggestief doneren vanwege strikte overheidsrichtlijnen. De groeigebieden van de onderste markt zullen Latijns-Amerika en Afrika zijn.

Belangrijkste spelers

Bericap India Pvt. Ltd., Essel Propack Limited, Hindustan National Glass &Industries Ltd, ITC Ltd Paperboards, MeadWestvaco Corporation, Tata Tinplate Company of India (TCIL), Tetra Pak India Pvt Ltd, Cascades Inc en FPC Flexible Packaging Corp,

Industrieel nieuws

In 2019 zond Sonoco zijn contract van USD 110 miljoen uit voor het verkrijgen van Corsano Holdings America. De makers zijn de Amerikaanse marktleider in ongecoat gerecycled karton en kernen die worden gebruikt in verpakkingsfolies of tapes. Kartonnen verpakkingen zijn vertegenwoordigd, die gewichtloos, moeiteloos te gebruiken en herbruikbaar zijn. Het garandeert versheid van het bijproduct en garandeert de duurzaamheid ervan.

Controleer korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1660

Gerelateerd rapport

Boxboard Packaging Markt Onderzoeksrapport: Informatie per materiaaltype (gecoat ongebleekt kraftkarton,Gebleekte kraftkarton, gerecycled kraftkarton) Producttype (dozen, vouwdozen, buizen en kernen) Dikte (van 0,75 mm tot 1 mm, van 1,1 mm tot 2,3 mm) Eindgebruik (voedingsmiddelen en dranken, persoonlijke verzorging en cosmetica, thuiszorg, farmaceutische producten, auto’s, elektriciteit , elektronica, chemische smeermiddelen) prognose tot 2028

Drilling Bits Markt Informatierapport per type (vaste snijbits [polykristallijne diamantbits, natuurlijke diamantbits], rolkegelsnijders [bits met gefreesde tanden, wolfraamcarbide-inzetstukken], per toepassing (boren op het land en offshore boren) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Theezakjes Verpakkingsmarkt Onderzoeksrapport: Informatie, per theezakjestype (enkele kamer, dubbele kamer), per buitenste papieren envelop (naakte zakken, gekrompen, hitteverzegeld), per toepassing (groene thee, zwarte thee) per filtertype (papier met PLA-vezel, papier met plastic vezelpapier, niet-geweven stof gemaakt van plastic, niet-geweven stof en puur papier), regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika, midden-oosten en Afrika) – Voorspelling tot 2030

Secundair papier &karton luxe verpakkingsmarkt Onderzoeksrapport: Informatie, per materiaal (papier &paperborad, plastic, metaal), per eindgebruiker (food &beverages, zoetwaren, persoonlijke verzorging &cosmetica, wijnen &spirits, mode) en regio – prognose tot 2027

Verpakkingsmarkt Onderzoeksrapport Informatie per materiaal (flexibele verpakkingen, harde plastic verpakkingen, kartonnen verpakkingen, glas en andere) Eindgebruiksindustrie (voedingsmiddelen, dranken, gezondheidszorg, cosmetica, consumentengoederen en industrieel) Toepassing (primaire verpakking, secundaire verpakking) Prognose 2030

Flexibele plastic snackverpakkingsmarkt: informatie per producttype (stazakken, platte zakjes, films en wraps, rollstocks, gusseted bags), per materiaal (BOPP, polypropyleen, polyethyleen, lineair polyethyleen met lage dichtheid, polyester), per toepassing (bakkerijsnacks, snoep en lekkernijen, hartige snacks, noten en gedroogd fruit) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika, Midden-Oosten en Afrika) – Prognose tot 2026

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

 

 

 

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Baby Food Packaging,Baby Food Packaging Market,Baby Food Packaging Market Size