header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktomzetstatus van fluid power equipment, services, grootte, technologie, analyse van belangrijke fabrikanten, regio’s, trends en wereldwijde prognose 2023 – 2030

Jan 13, 2023 1:00 PM ET

Fluid Power Equipment Marktoverzicht 

De Fluid Power Equipment Market zal een CAGR van 6,05% behalen in de prognoseperiode van 2022-2030 met een marktwaardering van USD 28,6 miljard. Dus in principe zal de Fluid Power-apparatuurmarkt USD 28,6 miljoen verwerven, omdat de Fluid Power-werving op verschillende plaatsen wordt gebruikt voor krachtoverbrenging. Van oorzaak is het verdeeld in twee soorten hydraulisch en pneumatisch.

De hydraulische systemen moeten vloeibaar zijn voor krachtoverbrenging, terwijl het pneumatische systeem altijd USD gasvloeistofapparatuur is. Het kan zowel elektrische als mechanische voordelen overwegen om de vraag naar fruitkrachtapparatuur op de markt te versnellen. Dus het denkt na over de groeifactoren die de markt voor laadvermogensapparatuur op mondiaal niveau aandrijven, de vraag vanuit de industriële verticals zoals het voedsel en de drank in de streak beschouwt afvalwater in de eerste aanjager van de markt. De Fluid Power-apparatuur kan nuttige veiligheidsvoorzieningen als volledige dodelijke omgeving in industrieën beschouwen. De soepele verhoudingen met betrekking tot de vloeibare stroomapparatuur producten zeker op lage snelheid.

Drijvende factoren voor marktgroei

  • De stijgende vraag naar bouwmachines in de infrastructuurprojecten
  • Groeiende vraag vanuit de voedingsmiddelen- en drankenindustrie wereldwijd
  • Stijgende behoefte aan water- en afvalwaterinfrastructuur in Azië-Pacific

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7935

Aan de andere kant beschouwen de hogere investeringen in de ontwikkeling van energie-efficiëntieapparatuur een andere groeifactor in de markt. Bovendien moet u gewoon rekening houden met de vooruitgang die is geïntegreerd, samen met de stijgende productiesnelheid van films. De markt beschouwt de vraag naar bouwmachines zeker als verborgen. Het complete infrastructuurproject biedt zakelijke kansen voor industriële spelers in de wereldwijde Fluid Power-apparatuurmarkt.

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Cagr

  6,05% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Historische gegevens

  2019 – 2020

  Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljard)

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Type, component en toepassing

  Gedekte regio’s

  Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW)

Verzoek om aanpassing @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7935

Fluid Power Equipment Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor vloeistofapparatuur is gesegmenteerd op basis van type, component en toepassing.

  • Op basis van type is de wereldmarkt verdeeld in hydraulisch en pneumatisch. In 2018 leidde het hydraulische subsegment de markt en had het grootste marktaandeel.
  • Op basis van de toepassing wordt het typesegment verder onderverdeeld in industrieel en mobiel. Het mobiele subsegment van de wereldwijde markt voor vloeibare stroomapparatuur zal naar schatting het hoogste groeipercentage registreren tijdens de prognoseperiode.
  • Op basis van componenten is de wereldwijde markt voor vloeistofapparatuur gesegmenteerd in pompen, motoren, kleppen, cilinders, stalen buizen, compressiefittingen, accumulatoren en accessoires. Het subsegment motoren zal naar verwachting de markt voor vloeistofapparatuur domineren tijdens de prognoseperiode.
  • Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt gesegmenteerd in de bouw, automotive, olie en gas, voedselverwerking, verpakking, halfgeleider en andere. Binnen het toepassingssegment wordt verwacht dat het subsegment bouw het maximale marktaandeel zal hebben tijdens de prognoseperiode.

Regionale classificatie

Op basis van de regio de Globalapparatuur is gesegmenteerd vanwege het Probleem noord-Amerika, samen met Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika.

Groothandelaren in Azië en de Stille Oceaan delen de wereldwijde markt voor vloerstroom vanwege de groeiende investeringen in de bouwactiviteiten die zullen ontstaan in landen als India en China. Verwacht wordt dat het het grootste deel van de redenmarkt in India voor zijn rekening zal nemen. Het is dus de verwachting dat het snelst groeiende land in dezelfde regio is. Volgens de Nationale Mijnbouwvereniging van India 2017 zullen mineralen bijvoorbeeld 63 miljard worden gebruikt in industrieën zoals de bouw, productie en landbouw. Dus het primaire toepassingsgebied met betrekking tot de fluitstroomapparatuur naar de sectoren zal de overstromingen overbrengen, dergelijke factoren zullen de fluitstroomapparatuur naar de Azië-Pacific drijven.

Stroomapparatuur verwijst naar en wordt beschouwd als het gebruik van de vloeren, net als transparante stroom van de ene locatie naar de apparatuur. Het moet worden onderverdeeld in verschillende typen die hydraulisch en pneumatisch zijn.

Vraag om een geweldige korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7935

Nieuws uit de industrie

Het marktaandeel van fluid power equipment wordt vandaag de dag geprojecteerd op USB 28,6 miljard in 2024 met een cagr van 6,05% gedurende de periode.

Belangrijkste spelers

  • Bosch Rexroth (Duitsland)
  • Eaton Corporation Plc (Ierland)
  • Parker Hannifin (VS)
  • Kawasaki (Japan)
  • Fluid-Power Equipment Inc. (VS)
  • Sparrows Group (Verenigd Koninkrijk)
  • Fluid Systems Inc. (VS)
  • HAWE (Duitsland)
  • Hydac (Duitsland)
  • Moog Inc. (Vs)
  • Bucker Hydraulics (Duitsland)
  • Daikin (Japan)
  • Concentric (Zweden)
  • Casappa (Italië)
  • Gerelateerde Fluid Power Ltd (Verenigd Koninkrijk)
  • Kent Fluid Power Ltd (VS)

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Fluid Power Equipment Market,Fluid Power Equipment Market Services,Fluid Power Equipment Market technology,Fluid Power Equipment Market Manufacturers,Fluid Power Equipment Market Outlook,Fluid Power Equipment Market Demand