header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktsegmenten luchtcompressoren Outlook 2023, Technologie, Eisen, Regio’s, Industrieaandeel, Grootte, Groei van topfabrikanten en prognosegegevens 2030

Jan 13, 2023 5:00 PM ET

Tijdens de projectieperiode zal het marktaandeel voor luchtcompressoren naar verwachting toenemen met een CAGR van 7,5% tegen 2030

Marktinzichten voor luchtcompressoren:

De markt voor luchtcompressoren is voortdurend aanzienlijk uitgebreid en zal naar verwachting de komende jaren stijgen. Het tegenovergestelde van negatieve dislocatie is goede dislocatie. Stoomturbines zullen naar verwachting in de toekomst een snelle groei doormaken als gevolg van de toenemende verkoopgroei van apparatuur zoals airconditioners en koelkasten, evenals grotere technische producten zoals metallurgische en minerale extractie, papierindustrie en uitgeverijen, digitale en elektrische, elektrische opwekking en elektromechanische machines. Technologische ontwikkelingen bij het luchtcompressorbedrijf bevorderen producten die minder kosten om te bedienen en te onderhouden.

Drijvende factoren voor marktgroei

  • Snelle industrialisatie in opkomende economieën
  • Toenemend gebruik en toepassing van luchtcompressoren in verschillende industrieën.

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5272

Regionale analyse:

Sinds het einde van de crisis een paar jaar geleden heeft de industriële expansie geleid tot hogere inkomensniveaus in opkomende regio’s. Als gevolg hiervan wordt in veel ontwikkelde landen bevolkingsgroei waargenomen. Hierdoor was het overtollige geld toegenomen, wat op zijn beurt de vraag naar tal van items voor dagelijks gebruik en comfort verhoogde. Het vermogen en de neiging om huishoudelijke apparaten te kopen, samen met stijgende inkomensniveaus, heeft geleid tot de ontwikkeling van modernere, kleinere versies met gebruiksvriendelijke manieren van werken. De markt voor luchtcompressoren zal hier nog meer van profiteren.

Als gevolg van voortdurende innovaties in eindgebruikssectoren en een stijgend besteedbaar inkomen, wordt verwacht dat de luchtcompressorindustrie gedurende de geprojecteerde periode een aanzienlijk aantal verbeteringen zal zien.

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Cagr

  7,5% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Historische gegevens

  2019 – 2020

  Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Product, Technologie, Smering, Eindgebruik

  Gedekte regio’s

  Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW)

Neem contact op met analist voor meer informatie:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/5272

Marktsegmentatie:

Per product

  • Draagbaar
  • Stationair

Door technologie

  • Roterend (schroef en scroll)
  • Zuiger
  • Centrifugaal

Door smering

  • Olievrij
  • Olie gevuld

Op eindgebruik

  • Huishoudelijke apparaten
  • Voedingsmiddelen- en drankenindustrie
  • Olie – en gasindustrie
  • Energie-industrie
  • Halfgeleiders &Elektronica Industrie
  • Industrie
  • Gezondheidszorg

Vraag om geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5272

Belangrijkste spelers:

Atlas Copco AB (Zweden), Sullair, L.L.C. (Verenigde Staten), Gardner Denver (Verenigde Staten), Kaeser compressoren SE (Duitsland), Ingersoll Rand (Verenigde Staten), Rolair Systems. (Verenigde Staten), Doosan Portable Power (Verenigde Staten), Sullivan-Palatek, Inc. (Verenigde Staten), Elgi Equipments Ltd. (India), Bauer Compressors, Inc.

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research)en Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Air Compressor Market,Air Compressor Market Analysis,Air Compressor Market Trends,Air Compressor Market Outlook,Air Compressor Market Technology,Air Compressor Market Services