header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktstatistieken hernieuwbare energie 2023 – Aandeel per bedrijf, regio’s, typen, huidige verstoringen en trends, voorspelling 2030

Jan 13, 2023 5:00 PM ET

De wereldwijde markt voor hernieuwbare energie wordt geschat op USD 2172,37 miljard in 2030, met een CAGR van 10,13% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

Inzichten in de groei van de markt voor hernieuwbare energie

Elektriciteit wordt opgewekt uit een mechanische energiebron met behulp van windenergie en hernieuwbare energie. De mechanische energie wordt via een generator verder omgezet in elektrische energie. Onshore en offshore windparken zijn beide haalbare bronnen van hernieuwbare energie. Een windpark op de grond produceert elektriciteit op land, terwijl een offshore windpark energie uit zee produceert.

Wind en zon zijn twee voorbeelden van gratis, genereuze en duurzame energiebronnen. Hernieuwbare energiebronnen omvatten waterkracht, zonne-energie, biobrandstof, geothermische, wind- en oceaanenergie. Hernieuwbare energie wordt uitgeoefend in verwarming, stroom, airconditioning en transport. Hernieuwbare bronnen voorzien in zeven procent van de elektriciteitsbehoefte van de wereld. In vergelijking met fossiele brandstoffen is hernieuwbare energie enorm duurder. Verschillende redenen zijn de drijvende kracht achter het gebruik van hernieuwbare energie, waarvan de belangrijkste het verband is tussen de uitstoot van koolstofdioxide door het verbranden van steenkool en de wereldwijde klimaatverandering.

Drijvende factoren voor marktgroei

  • Sterke stijging van de belangstelling en daaruit voortvloeiende stijging van de investeringen
  • Toenemende industrialisatie en commercialisering
  • Toenemend milieubewustzijn

Voorbeeldrapport ophalen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1515

De toenemende technologische ontwikkelingen leiden tot een verslechtering van de kosten van hernieuwbare energie en het extra concurrentievermogen van de batterijopslagsystemen heeft een bewonderende invloed op de groei van de markt voor hernieuwbare energie. De groeiende bezorgdheid met betrekking tot klimaatverandering en ESG-zorgen over de hele wereld trekt enorme investeringen aan in de omarming van hernieuwbare energiebronnen. De overheid in veel ontwikkelde en opkomende economieën biedt subsidies aan het bedrijfsleven om over te schakelen naar schone en groene energie om duurzaamheid te verhogen en het milieu te behouden. Deze factoren beheersen de groei van de markt voor hernieuwbare energie over de hele wereld.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Marktomvang

  2030: USD 2172,37 miljard

  Cagr

  10,13% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Historische gegevens

  2019 – 2020

  Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljard)

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Type en eindgebruik

  Gedekte regio’s

  Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW)

Controleer korting op het rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1515

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor hernieuwbare energie is verdeeld in vijf regio’s: Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Azië-Pacific zal naar verwachting in de toekomst een hoge CAGR op de wereldmarkt hebben. Het stroomverbruik in landen als China en India is aanzienlijk toegenomen als gevolg van toegenomen investeringen in projecten voor hernieuwbare energie. De stijgende vraag naar hernieuwbare energie in de Regio Azië-Pacific wordt toegeschreven aan de toenemende installatie van zonne-energieprojecten in China en India. Deze landen zijn de cruciale markten voor zonnepanelen, zowel wereldwijd als in de Regio Azië-Pacific. In de bijlage hebben landen in de regio, waaronder Australië en Japan, torenhoge groeimogelijkheden voor de markt, omdat ze de afgelopen jaren grotendeels hebben geïnvesteerd in de opwekking van zonne-energie.

Noord-Amerika isverwacht de snelst groeiende markt te zijn tijdens de prognoseperiode. Het toenemende bewustzijn met betrekking tot de verslechterende milieuomstandigheden, toenemende overheidsinitiatieven om de koolstofvoetafdruk te meten en het verhogen van investeringen in hernieuwbare energiebronnen zijn de aanzienlijke factoren die de groei van de Noord-Amerikaanse markt voor hernieuwbare energie stimuleren.

De prominente spelers op de wereldwijde markt voor hernieuwbare energie zijn:

  • ABB Ltd
  • General Electric (GE)
  • De Tata Power Company Limited (Tata Power)
  • Binnengex
  • Enel Spa (Enel)
  • Xcel Energy Inc (Xcel Energie)
  • EOF
  • Geronimo Energie
  • Invenergy en anderen.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor hernieuwbare energie is gesegmenteerd in de volgende typen;

Op type

  • Waterkracht
  • Windenergie
  • Bio-energie
  • Zonne-energie
  • Geothermische energie

Op eindgebruik

  • Residentiële
  • Commercieel
  • Industrieel
  • Anderen

Praat met expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/1515

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Renewable Energy Market,Renewable Energy Market Analysis,Renewable Energy Market Sources,Renewable Energy Market Technology,Renewable Energy Market Services,Renewable Energy Market Outlook,Renewable Energy Market Trends