header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Perimeter Intrusion Detection Systems Marktomvang bereikt USD 45,76 miljard met een CAGR van 16,40% tegen 2030 | Honeywell International Inc, Schneider Electric

Jan 13, 2023 3:33 PM ET

Perimeter Intrusion Detection Systems Marktinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor perimeterinbraakdetectiesystemen naar verwachting een CAGR van ~ 16,40% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 45,76 miljard in 2030.

De markt voor edge interruption location frameworks en perimeter intrusion detection systems (PIDS) is de afgelopen jaren uitgebreid, verwijzend naar de toegenomen wereldwijde bezorgdheid over beveiliging. Voorheen werden ultramoderne beveiligingssystemen gezien als een cruciale stap voor eersteklas gebouwen. Een paar marktrisico’s hebben bedrijven er echter toe aangezet om PIDS te eisen. De PIDS-technologie omvat bewakingstools, waaronder glasvezelvideobewakingsapparatuur, nachtzichtcamera’s en bewegingssensoren. De hele set van deze apparatuur biedt de betrokken gebouwen ultra-beveiliging door middel van een full-evidence beveiligingskader. Deze eigentijdse structuur is afhankelijk van start-to-finish kantoren. Sinds COVID-19 de hele planeet heeft getroffen, zijn er op veel manieren problemen ontstaan. De regeringsadministraties van alle landen zijn gedwongen om een totale sluiting of lockdown in de landen voor enkele maanden op te leggen vanwege het stijgende dodental. Het perimeter intrusion detection system, of PIDS, heeft nu nieuwe toepassingen vanwege de verwerking van gevoelige gegevens vanaf een onveilige locatie.

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4653

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Honeywell International Inc
  • Schneider Electric
  • Anixter International Inc
  • RBtec Perimeter Beveiligingssystemen
  • Advanced Perimeter Systems Beperkt
  • Axis Communicatie
  • Senstar Corporation
  • FLIR Systems Inc

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/perimeter-intrusion-detection-systems-market-4653

Perimeter Intrusion Detection Systems Marktrapport  Scope:

 Rapportkenmerk/statistiek

 Bijzonderheden

  Perimeter Intrusion Detection Systems Marktomvang in 2030

  USD 45,76 miljard

  Groei:

  CAGR van 16,40,6% van 2022 tot 2030

  Prognoseperiode

  2020-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Perimeter Intrusion Detection Systems Markt Regionale Analyse

Het Noord-Amerikaanse gebied heeft de grootste PIDS-markt vanwege technische doorbraken en rijke bronnen. De landen van de regio Azië-Pacific (APAC) worden snel concurrenten op wereldwijde schaal. In de komende jaren zullen de snelst groeiende gebieden de landen zoals China, India en Japan zijn.

Controleer een korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4653

Perimeter Intrusion Detection Systems Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor perimeterinbraakdetectiesystemen is gesegmenteerd in componenten, implementatietypen en verticals.

Op basis van de Componenten is de markt gesegmenteerd in Service, Solution.

Op basis van het Deployment Type is de markt gesegmenteerd in Open Areas, Buries, Fence Mounted.

Op basis van de Verticals is de markt gesegmenteerd in Aerospace, Government &Defense, Transportation, Industrial en Commercial.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor operationele versterkers Onderzoeksrapport: Per type, toepassing  – Voorspelling tot 2027 Synopsis van de markt voor operationele versterkers

Optical Transceiver Market: Fiber Type, Data rate, End-User, Form Factor, Configuration – Forecast till 2030

Wearable Display Markt Onderzoeksrapport, product, displaytechnologie, paneel, schermgrootte, verticaal — voorspelling tot 2027

Enorme MIMO-markt Onderzoeksrapport, per technologie, per antennetype, per spectrum — Prognose tot 2030

Educatieve robots markt Per component, type, toepassing, eindgebruiker  en regio – prognose 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Perimeter Intrusion Detection Systems Market,Perimeter Intrusion Detection Systems Industry,Perimeter Intrusion Detection Systems Market Size,Perimeter Intrusion Detection Systems Market Share,Perimeter Intrusion Detection Systems Market Analysis,Perimeter Intrusion Detection Systems Market Trends,Perimeter Intrusion Detection Systems Market Growth