header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De 5G-beveiligingsmarkt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 45,30% en tegen 2030 een waarde van USD 15,3 miljard bereiken

Jan 15, 2023 5:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige inzichten:

Er lijkt geen betwisting te zijn dat het werk aan de vijfde generatie, 5G Security Market, veel tractie heeft gekregen, hoewel mobiele netwerken van de tweede en derde generatie, zoals het GSM (System for Mobile Communications) en UMTS (Universal Mobile Telecommunications System), op grote schaal zullen blijven worden gebruikt in veel delen van de wereld en de vierde generatie, over het algemeen aangeduid als LTE (Long Term Evolution), blijft dramatisch opduiken. Nieuwe cybersecurity-problemen worden veroorzaakt door 5G. Operators kunnen hun netwerken, zakenpartners en klanten beschermen met de ondersteuning van een nieuwe set zichtbaarheids- en besturingscomponenten die worden geleverd door 5G-beveiliging. De allesomvattende aard van het 5G-beveiligingsontwerp biedt beveiligingsbescherming aan de hele wereld.

De omvang van de 5G-beveiligingsmarkt zal naar verwachting groeien met 45,30% CAGR met een waardering van USD 15,3 miljard in 2030.

Reikwijdte van het 5G Security Market Report:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 15,3 miljard
Groei: CAGR van 45,30% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ 

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10452

De aanhoudende nadruk op beveiliging in de mobiele draadloze business is uitgegroeid tot een belangrijke onderscheidende factor in de markt in vergelijking met veel andere draadloze technologieën en beveiligingssystemen die inherent dunner zijn. Mobiel breidt deze beveiligingsfocus uit met een brede selectie van nieuwe, geavanceerde verdedigingen in de 5G-beveiligingsmarkt. Tijdens de prognoseperiode wordt verwacht dat groeiende beveiligingsproblemen in het 5G-netwerk, een toename van de vraag naar snelle netwerkverbindingen voor het tot stand brengen van realtime en snelle verbindingen tussen verbonden apparaten en een toename van aanvallen op kritieke infrastructuur allemaal aanzienlijke kansen zullen bieden voor marktdeelnemers.

Regionale analyse:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika waren de onderzochte regio’s voor de wereldwijde 5G-beveiligingsmarkt. De markt in Noord-Amerika had het grootste marktaandeel in 2019 en zal naar verwachting de komende jaren snel groeien. Tijdens de projectieperiode zal de markt in Azië-Pacific naar verwachting de grootste CAGR hebben. De toename van aanvallen op vitale infrastructuur in alle sectoren kan worden toegeschreven aan deze uitbreiding.

Marktsegmentatie:

Componenten, beveiliging van netwerkcomponenten, architectuur, eindgebruiker, implementatietype, verticaal en regio zijn de marktsegmenten die worden gebruikt om de wereldwijde 5G-beveiligingsmarkt te verdelen.

De 5G-beveiligingsindustrie is onderverdeeld in oplossingen en diensten op basis van componenttypen.

Next-generation firewalls, preventie van gegevensverlies, antivirus/antimalware, DDoS-bescherming, beveiligingsgateway, sandboxing en andere worden onderverdeeld in de oplossing die verder is gepartitioneerd. Network access control (NAC) en network vulnerability assessment and penetration testing (VAPT) werden opgesplitst in een andere sector. Consulting, implementatie, ondersteuning en onderhoud zijn andere divisies van de dienstenmarkt.

Ontvang korting op dit onderzoeksrapport @ 

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10452

De 5G-beveiligingsindustrie is onderverdeeld in RAN-beveiliging en kernbeveiliging op basis van de beveiliging van netwerkcomponenten.

De 5G-beveiliging is onderverdeeld in 5G NR non-standalone en 5G NR standalone op basis van architectuur.

De 5G-beveiligingsindustrie is onderverdeeld in telecomoperatoren en bedrijven op basis van eindgebruikers.

De 5G-beveiligingsindustrie is onderverdeeld in cloud- en on-premises segmenten op basis van het implementatietype.

De productie, gezondheidszorg, energie en nutsbedrijven, detailhandel, auto’s en transport, openbare veiligheid, media en entertainment en andere verticals vormen de 5G-beveiligingsindustrie. Verdere verdeling van de andere sectie resulteert in BFSI, landbouw en onderwijs

Noord-AmerikaEuropa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika zijn allemaal in aanmerking genomen in de analyse van de wereldwijde 5G-beveiligingsmarkt.

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers van de wereldwijde 5G-beveiligingsmarkt zijn A10 Networks (VS), Akamai (VS), Allot (Israël), AT &T (VS), Avast (Tsjechië), Check Point (VS), Cisco (VS), Clavister (Zweden), Colt Technology (VK), Ericsson (Zweden), F5 Networks (VS), ForgeRock (VS), Fortinet (VS), G D Mobile Security (Duitsland), Huawei (China), Juniper Networks (VS), Mobileum (VS), Nokia (Finland), Palo Alto Networks (VS), Positive Technologies (VK), Radware (Israël), Riscure (Nederland), Spirent (VS), Trend Micro (Japan) en ZTE (China).

Blader door het volledige rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/5g-security-market-10452

Lees ons gerelateerde rapport –

6G-markt

Gezondheidszorg in metaverse markt

CRM Software Markt

Crowd Analytics

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  5G Security Market,5G Security Market Share,5G Security Market Size,5G Security Market Growth,5G Security Market Trend,5G Security Market Demand,5G Security,5G Security Market Analysis