header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor cloud computing zal naar verwachting groeien met een CAGR van 18,53% van 2018 tot 2030, tot USD 1738,44 miljard (prognoseperiode).

Jan 15, 2023 4:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige inzichten:

Aan de andere kant zullen bedrijven die actief zijn in de wereldwijde cloud computing-markt voor uitdagingen komen te staan vanwege de noodzaak om te voldoen aan wettelijke en nalevingsvereisten. Op basis van producten en diensten hebben analisten de markt gesegmenteerd in implementatiemodel, organisatiegrootte, servicemodel en verticale segmenten. Bedrijven die computerdiensten aanbieden, zijn geprofileerd. Tijdens de projectieperiode van 2018 tot 2030 zal de wereldmarkt naar verwachting worden beïnvloed door veranderende marktbehoeften. Prognoses voor de prestaties van de markt tot 2030 zijn ook opgenomen in het onderzoek. Om zowel nieuwkomers als bestaande ondernemingen te helpen, hebben analisten de strategie van organisaties onderzocht op basis van de markt voor computerdiensten. Zowel de zich ontwikkelende industrialisatie als de toenemende verstedelijking ondersteunen de computerdienstenindustrie. De cloud computing-markt zal naar verwachting sterk groeien tussen 2018 en 2030 in alle implementatiemodellen, organisatiegroottes, servicemodellen, verticale divisies en regionale markten.

Reikwijdte van het cloud computing-marktrapport:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 1738,44 miljard
Groei: CAGR van 18,53% van 2018 tot 2030
Prognoseperiode: 2018 – 2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: 

 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1013

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers op de markt voor cloud computing zijn:

Amazon.com Inc

 • Microsoft Corporation
 • Alfabet Inc
 • Oracle Corporation
 • Salesforce.com
 • Inc.
 • VMware
 • Inc.
 • IBM Corporation
 • Alibaba Group Holding Ltd
 • Dell EMC Corp
 • Rackspace Inc
 • Adobe Systems Inc
 • SAS Instituut Inc
 • en TIBCO Software Inc.

 

Marktsegmentatie:

Een toename van het besteedbaar inkomen en een stijging van de consumptie in veel sectoren hebben geleid tot groei in het implementatiemodel, de grootte van de organisatie, het servicemodel en de verticale segmenten van de computerdienstensector. Analisten hebben de markt verder onderverdeeld in SaaS, PaaS en IaaS op basis van servicemodel, implementatiemodel, organisatiegrootte en verticaal. De markt is verder onderverdeeld in publieke, private en hybride implementatiesubsegmenten. Daarnaast is de cloud computing markt verdeeld in grote, kleine en middelgrote bedrijven op basis van de grootte van de organisatie. De markt is bovendien onderverdeeld in verticale subsegmenten die BFSI, energie en nutsbedrijven, overheid en publieke sector, gezondheidszorg en life sciences, IT en communicatie, productie, media en entertainment, detailhandel en consumentengoederen en anderen omvatten.

Blader door volledige rapportdetails: 

 https://www.marketresearchfuture.com/reports/cloud-computing-market-1013

Volgens de segmentanalyse in het onderzoek zal de computerdienstensector van 2018 tot 2024 problemen ondervinden zoals escalerende datalekken, naast belangrijke groeifactoren zoals de snelle groei van de bevolking. Volgens onderzoekers die een rapport over de cloud computing-markt citeren, zijn technologische ontwikkelingen en groeiende toepassingsgebieden enkele van de belangrijkste variabelen die van invloed zijn op bedrijven in de computerdienstensector. De enquête identificeerde echter ook groeiende zorgen over gegevensbeveiliging en een gebrek aan R &D-uitgaven als de twee belangrijkste gevaren waarmee bedrijven die computerdiensten leveren tot 2024 te maken zouden krijgen.

Regionale analyse:

Bedrijven die computerdiensten leveren, zijn actief in de rest van de wereld, inclusief NoordAmerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika. De belangrijkste groeimotor voor regionale markten zal een gunstig beleid in alle markten zijn. Gebrek aan financiering voor onderzoek en ontwikkeling zal echter een gevaar blijken te zijn. Elk van deze geografische markten wordt onderzocht in het rapport voor de verwachte periode van 2018 tot 2024. De regionale markt en verticaal gebaseerde ondernemingen in Noord-Amerika zijn verspreid over de Verenigde Staten, Canada en Mexico.

Controleer korting:

 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1013

Van 2018 tot 2024 zal de afwezigheid van vraag van ontwikkelingslanden een belangrijk obstakel blijken te zijn. Regionale markten in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Duitsland vormen een deel van de Europese markt die in het onderzoek wordt behandeld. Volgens het rapport zal de markt in de regio profiteren van de stijgende vraag vanuit verschillende industriële verticals en verschuivende sociale normen. India, Japan, China en andere landen zijn opgenomen in de segmentale studie voor de computerdienstensector voor het gebied Azië-Pacific. Het Midden-Oosten en Afrika zijn opgenomen in het onderzoeksrapport voor de wereldwijde dekking van de cloud computing-markt. Prognoses voor de periode tot 2024 worden verstrekt op basis van de resultaten van het rapport.

Gerelateerde artikelen:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/retail-analytics-market-3075

https://www.linkedin.com/pulse/fitness-app-market-grow-278-cagr-throughout-forecast-period-chaitali

https://www.linkedin.com/pulse/digital-transaction-management-dtm-market-projected-hit-deshpande

https://www.linkedin.com/pulse/forensic-accounting-market-size-projected-grow-cagr-83-deshpande

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Cloud Computing Market,Cloud Computing Market Share,Cloud Computing Market Size,Cloud Computing Market Growth,Cloud Computing Market Trends,Cloud Computing Market Demand,Cloud Computing,Cloud Computing Market Analysis,Cloud Computing Market Outlook