header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor digitale visitekaartjes had een waarde van USD 242,3 miljoen bereikt, met een CAGR van 11,2% van 2021 tot 2027

Jan 15, 2023 4:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige inzichten:

Een virtueel of elektronisch visitekaartje is een andere naam voor een digitaal visitekaartje. Het is een manier om online contactgegevens uit te wisselen. De markt voor digitale visitekaartjes is over het algemeen betaalbaarder dan papieren alternatieven en kan worden gemaakt op een Android, iPhone, iPad of computer. Digitale visitekaartjes kunnen worden gemaakt, gepersonaliseerd en gedeeld met iedereen, net als traditionele visitekaartjes. Bij digitale kaarten zijn er geen groottebeperkingen; het staat de gebruiker vrij om zo veel of zo weinig informatie op te nemen als hij wil. Een gebruiker kan een kaart verbeteren met een video of foto, een logo, sociale netwerkaccounts en vele andere stukjes informatie naast de conventionele contactgegevens (zoals naam, e-mail, bedrijf en telefoonnummer). Afhankelijk van de voorkeur van de gebruiker kan deze informatie in verschillende talen worden weergegeven. Het digitale visitekaartje kan aan mensen worden gedistribueerd via verschillende media, waaronder tekst (sms), e-mail, QR-codes, Facebook Messenger, Twitter, Telegram, WhatsApp, Facebook en LinkedIn.

De wereldwijde markt voor digitale visitekaartjes werd in 2027 gewaardeerd op USD 242,3 miljoen met een CAGR van 11,2% tijdens de prognoseperiode 2021-2027.

Bovendien zijn het interactief maken van contacten en het opnemen van speciale functies en functies in een kaart nog twee fantastische voordelen van digitale visitekaartjes ten opzichte van traditionele visitekaartjes (papieren visitekaartjes). De mooiste voorbeelden zijn diensten zoals snel contact opslaan (naar een telefoonboek of CRM-systeem), snelle toegang tot webpagina’s of QR-codes waarmee u onder andere kunt bijhouden wie uw visitekaartjes heeft gescand of naar een kaartlocatie kunt transporteren.

Digitale visitekaartjes Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2027: USD 242,3 miljoen
Groei: CAGR van 11,2% van 2021 tot 2027
Prognoseperiode: 2021 -2027
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ 

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10696

Bovendien is de markt voor digitale visitekaartjes aanpasbaar omdat ze de gebruiker informatie zoals contacten, adressen en andere wijzigingen laten wijzigen en iedereen vertellen die het heeft, misschien contact houden met eerdere medewerkers. Digitale visitekaartjes elimineren verschillende problemen die zich kunnen voordoen met traditionele visitekaartjes en verlagen de kosten die gepaard gaan met het produceren van al die vellen papier. Digitale visitekaartjes zijn om vele redenen de juiste keuze. De belangrijkste voordelen van virtuele visitekaartjes zijn onder andere gemak, milieuvriendelijkheid, betaalbaarheid, contactloze functionaliteit, bewerkbaarheid en maatwerk.

Regionale analyse:

Gedurende het verwachte tijdsbestek wordt verwacht dat de markt voor digitale visitekaartjes aanzienlijke inkomsten uit alle continenten zal genereren. Voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten &Afrika en Zuid-Amerika, een geografische analyse van het digitale visitekaartjede industrie is gedaan.

De VS, Canada en Mexico zijn verder verdeeld in Noord-Amerika. Terwijl de rest van Azië-Pacific is verdeeld in China, Japan, India en de rest van Azië-Pacific, is Europa verder verdeeld in het VK, Duitsland, Frankrijk en de rest van Europa. Het grootste marktaandeel behoort toe aan Noord-Amerika. Dit komt door de snelle adoptie van digitale technologie door verschillende industrieën en ondernemingen. In termen van omzet staat Europa op de tweede plaats in de wereldwijde markt voor digitale visitekaartjes. De belangrijkste groeimotoren van de markt zijn het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk. Tijdens de prognoseperiode wordt verwacht dat Azië-Pacific de snelste CAGR-groei zal ervaren. Door de commerciële digitalisering heeft het gebied een snelle stijging van de marktgroei doorgemaakt.

Ontvang korting op dit onderzoeksrapport @ 

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10696

Marktsegmentatie:

Type, platform, prijsstelling, toepassing en regio/land zijn de verschillende marktsegmenten voor de markt voor digitale visitekaartjes op wereldwijde schaal. De digitale visitekaartjesindustrie is onderverdeeld in drie soorten gebruikers: particulieren, bedrijven en ondernemingen. Het grootste aandeel van de markt behoort tot het zakelijke gebruikerssegment, dat naar verwachting zal blijven domineren gedurende het verwachte tijdsbestek.

De digitale visitekaartjesindustrie is gesegmenteerd in iOS, Android en Windows op basis van platform. Het Android-marktsegment heeft momenteel het grootste marktaandeel en de verwachting is dat het de hele verwachte periode zal blijven domineren.

De digitale visitekaartjesindustrie is opgesplitst in maandelijkse en jaarlijkse segmenten op basis van prijzen. De sector met jaarlijkse prijzen heeft een groter marktaandeel. Dit kan worden toegeschreven aan de aanzienlijke kortingen van de bedrijven op jaarabonnementen. De primaire doelmarkt van het jaarabonnement zijn bedrijven en bedrijven. Maar ook het individuele segment breidt zich snel uit.

De markt voor digitale visitekaartjes is onderverdeeld in vele toepassingscategorieën, waaronder bedrijfseigenaren, verkoopondernemers, marketingbureaus, evenementen en reizen, software &IT, onderwijs en training, financiën &makelaars, gezondheid en schoonheid, consultants en anderen. De belangrijkste bijdragers aan de wereldwijde markt zijn bedrijfseigenaren, verkopers, marketingbedrijven en consultants.

Belangrijkste spelers:

HiHello, Inc. (VS), Haystack (Australië), Inigo (VS), L-Card (VS), Switchit (VS), Adobe (VS), Techno Infonet (India), About.me (VS), SnapDat (VS), CamCard (VS), Mobilo (VS), DziCard.com (Quancore Group) (India), Knowee (Spanje), Lulu Systems, Inc. (VS) en Vistinkard (India) zijn de belangrijkste bedrijven van de wereldwijde markt voor digitale visitekaartjes.

Blader door het volledige rapport @ 

https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-business-card-market-10696

Lees ons gerelateerde rapport –

Business Rules Management System Markt

IoT in warehouse markt

Virtuele CPE-markt

Live Streaming Markt

Video Streaming Markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Digital Business Cards Market,Digital Business Cards Market Size,Digital Business Cards Market Growth,Digital Business Cards Market Trends,Digital Business Cards,Digital Business Cards Market Outlook,Digital Business Cards Market Share