header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De verkoop van zelfscankassa’s in de detailhandel zal naar verwachting stijgen met USD 6.499,8 miljoen bij een CAGR van 12,8% van 2022 tot 2030.

Jan 15, 2023 2:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige inzichten:

Zelfscankassa’s (SCO), vaak aangeduid als aided (ACO) of self-service (SSC) kassa’s, zijn apparaten waarmee klanten hun eigen aankopen bij een bedrijf kunnen voltooien zonder dat ze een conventionele bemande kassa nodig hebben. Omdat klanten streepjescodes van artikelen scannen voordat ze hun volledige aankoop betalen met SCO’s, is er niet langer een vereiste voor een-op-een hulp van werknemers. Zelfscankassa’s zijn te vinden in gemaks- en warenhuizen, maar ze worden het meest gebruikt in supermarkten.

Zelfscankassa’s hebben een aantal voordelen, waaronder verbeterde efficiëntie in de winkel, lagere personeelskosten en meer nauwkeurigheid. De kosten van winkelruimte stijgen en de lengte van consumentenlijnen om bestellingen te plaatsen of te betalen wordt langer. Andere factoren die de groei van de markt stimuleren, zijn het gebrek aan ervaren personeel in opkomende landen, de stijgende arbeidsprijzen en een voorkeur voor geïndividualiseerde winkelervaringen.

Zelfscankassa in de reikwijdte van het retailmarktrapport:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 6,499.8 miljoen
Groei: CAGR van 12,8% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11034

Regionale analyse:

Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika zijn de vier belangrijkste geografische categorieën waarin de self-checkout in retailmarkt wereldwijd is verdeeld. Met een marktwaarde van USD 1.296,1 miljoen in 2021 had Europa het grootste marktaandeel; gedurende de prognoseperiode zal het naar verwachting groeien met een CAGR van 12,9%. Met een marktwaarde van USD 939,7 miljoen in 2021 was Noord-Amerika de op een na grootste regio en naar verwachting zal het groeien met een CAGR van 12,7%. Tijdens de verwachte periode zal de markt voor zelfscankassa’s in Noord-Amerika naar verwachting aanzienlijk groeien. Het gebied is een pionier in het implementeren van moderne technologie.

De regio heeft een sterke vraag naar zelfscankassa’s vanwege de aanwezigheid van rijke economieën zoals de VS en Canada. Noord-Amerikaanse retailers maken gebruik van zelfscankassa-technologieën. Amazon heeft bijvoorbeeld de technologie op bepaalde van zijn Amerikaanse locaties geüpgraded, waaronder verse supermarkten. Bovendien heeft de Dallas Love Field Airport nu een hudson group zelfscankassa. Daarnaast werkt het Amerikaanse netwerk van retailers Dollar General, dat meer dan 18.000 locaties exploiteert, aan de introductie van zelfscankassa-technologie.

Het gebruik van zelfscankassa’s neemt toe in het retailsysteem van de MEA-regio als gevolg van de toenemende digitalisering en een groeiende nadruk op de bevordering van digitale technologie door de overheid. Bovendien heeft de populariteit van het Midden-Oosten als reisbestemming bedrijven aangemoedigd om geavanceerde technologie te gebruiken om klanten te trekken. Zo opende de vestiging in Dubai van de Franse retailjuggernaut Carrefour in 2021 zijn kassavrije winkelcentrum.

Blader door volledige rapportdetails:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/self-checkout-in-retail-market-11034

Bovendien gaf MishiPay, een in Londen gevestigde leverancier van mobiele betalingstechnologie, gebruikers in september 2022 de mogelijkheid om de snelheid en het gemak van hun aankopen in de winkel te verbeteren. zelfscankassa-technologie uitgerold bij Virgin Megastores in de VAE.

Onlangs breidde MishiPay zijn productselectie uit met een tabletgebaseerde zelfscankassa, waardoor het alle winkeltransacties kon afhandelen. Het systeem vermindert lange kassalijnen en verhoogt de efficiëntie van werknemers op de winkelvloer door de gemiddelde winkelmandwaarde met 35% te verhogen. Na een positieve reactie is het bedrijf van plan zijn aanwezigheid in andere belangrijke landen in het Midden-Oosten, zoals Saoedi-Arabië en Qatar, te vergroten.

Marktsegmentatie:

Het aanbod, modeltype, montagetype, eindgebruiker en geografie zijn allemaalwaarmee rekening wordt gehouden bij het segmenteren van de zelfscankassa in de detailhandelsmarkt. De wereldwijde markt voor zelfscankassa’s in de detailhandel is onderverdeeld in drie categorieën op basis van het aanbod: hardware, software en services. De Zelfscankassa in de retailmarkt is onderverdeeld in Cash Model Type en Cashless Model Type op basis van modeltype. De zelfscankassa in de detailhandel is onderverdeeld in stand-alone montagetype, wandmontage- en aanrechtmontagetype en mobiel montagetype op basis van montagetype. De segmenten Supermarkten , Hypermarkten, Warenhuizen, Gemakswinkels en Andere eindgebruikers vormen de Zelfscankassa in de Retailmarkt.

Controleer korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11034

Belangrijkste spelers:

Acrelec, Kiosk Group, Flooid, Gilbarco Inc, Pan Ostan, Strongpoint, Toccl Tech, 4POS AG, Diebold Nixdorf, Fujitsu LTD, ECR Software Corporation, ITAB Group, NCR Corporation, Zebra Technologies, Pyramid Computer GMBH zijn de belangrijkste spelers op de markt.

Top Trending Rapporten:

Metaverse Markt

Live Streaming Markt

ERP Software Markt

Markt voor inbreuk- en aanvalssimulatie

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected] 
Website: https://www.marketresearchfuture.com 
Klik hier om onze website te bezoeken


Keywords:  Self-Checkout in Retail Market,Self-Checkout in Retail,Self-Checkout in Retail Market Share,Self-Checkout in Retail Market Size,Self-Checkout in Retail Market Demand,Self-Checkout in Retail Market Growth,Self-Checkout in Retail Market Trends,Self-Checkout sales in retail,Self-Checkout sales