header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Tegen 2030 zal de wereldwijde markt voor fitness-apps naar verwachting een waarde van USD 156,82 miljard bereiken, met een CAGR van 27,8% (20222030).

Jan 15, 2023 6:00 PM ET

Marktonderzoek ToekomstInzichten :

Fitness-apps zijn stukjes mobiele software die speciaal zijn gemaakt om mensen te helpen zich aan een fitnessregime te houden, inclusief verschillende soorten fysieke activiteit, dieet en gezondheidsmonitoring. De groei van de fitness-app-markt wordt gevoed door elementen zoals toenemend gebruik van sport- en fitness-apps en toenemend gezondheidsbewustzijn. Bovendien wordt het marktaandeel beïnvloed door de groeiende populariteit van mobiele applicaties en de vraag naar draagbare fitnessapparatuur. De verspreiding van het internet en geavanceerde technologieën, samen met de impact van media en reclame, dragen allemaal bij aan de uitbreiding van de markt. Daarnaast zijn evoluerende levensstijlen, een stijgend besteedbaar inkomen van de consument en de toegankelijkheid van verschillende gezondheids- en fitnesstoepassingen belangrijke aanjagers van de markt voor fitness-apps.

Belangrijkste spelers:

Enkele van de rijke concurrenten met aanzienlijke marktaandelen voor fitness-apps zijn Samsung Electronics Co. Ltd. (Zuid-Korea), Google LLC (VS), TomTom International BV (Nederland), Nike Inc. (VS), Lenovo Group Limited (China), Adidas AG (Duitsland), Wahoo Fitness (VS), Under Armour Inc. (VS), Azumio Inc. (VS), Grand Apps (VS) en Asics Corporation (Japan).

Reikwijdte van het fitness-app-marktrapport:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 156,82 miljard
Groei: CAGR van 27,8% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: 

 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1405

Marktsegmentatie:

Marktsegmenten voor fitness-apps zijn soort, platform, apparaattype en regio. Workout- en trainingsapps, ziektebeheer, levensstijlbeheer, voeding en voedsel, medicatietrouw en andere vormen de subsegmenten van het typesegment. De markt voor levensstijlbeheer is verdeeld in apps voor meditatie en hersentraining, het bijhouden van uw menstruatie en ovulatie en het bijhouden van uw slaap. Er zijn drie subsegmenten binnen het platformsegment, namelijk Windows, iOS en Android. Er zijn drie subsegmenten binnen het segment van het apparaattype: wearables, tablets en smartphones.

Typ Outlook

  • Workout &oefening Apps
  • Ziekte management
  • Leefstijl management
  • Slaap Tracker
  • Periode &Ovulatie Tracking
  • Voeding &Dieet
  • Therapietrouw
  • Anderen
  • Meditatie
  • Apps voor hersentraining

 

Blader door volledige rapportdetails: 

 https://www.marketresearchfuture.com/reports/fitness-app-market-1405

Platform Outlook

  • Androïde
  • Ios
  • Ramen

 

Apparaattype Outlook

  • Smartphones
  • Tabletten
  • Draagbare apparaten

 

Controleer korting: 

 https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1405

Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor fitness-apps wordt momenteel geleid door Noord-Amerika en zal gedurende de hele evaluatie in deze positie blijven. In de komende vijf jaar wordt verwacht dat de Noord-Amerikaanse markt voor fitness-apps, die in 2019 werd gewaardeerd op USD 16,82 miljard, zal groeien met een CAGR van 28,35%. Vanwege factoren zoals een groeiend gezondheidsbewustzijn en een aanzienlijke populatie fitnessliefhebbers, neemt het marktaandeel van fitness-apps in de regio toe. Het op één na grootste marktaandeel voor fitness-apps wereldwijd is in handen van Europa. De markt ontwikkelt zich als gevolg van verschillende overheidsinspanningen ter ondersteuning van gezondheid en welzijn, groeiende digitalisering en de hoge kosten van trainingsfaciliteiten. De industriële expansie van deze regio wordt ook gevoed door stijgende investeringen van grote spelers en verbeterde internetconnectiviteit. Het Verenigd Koninkrijk is het land dat de meeste inkomsten genereert voor de regio’sfitness app markt.

De verkoop van fitness-apps zal naar verwachting dramatisch stijgen in Azië-Pacific, waar de markt al in opkomst is als een veelbelovende met een CAGR van 33,46%. De groeiende vraag van consumenten naar praktische oplossingen ter ondersteuning van een gezondere manier van leven en de toenemende interesse in een gezond dieet dragen beide bij aan een toename van de marktomvang voor fitness-apps.

De Indiase markt voor fitness-apps zal naar verwachting het snelst groeien als gevolg van de groeiende overheidsinitiatieven om de gezondheid van de bevolking te verbeteren en het toenemende fitnessbewustzijn. Het hoge percentage smartphones in alle leeftijdsgroepen en de adoptie van draagbare fitnesstechnologie hebben geleid tot een aanzienlijke vraag naar fitness-apps.

Gerelateerde artikelen:

 https://www.marketresearchfuture.com/reports/online-gambling-market-8641

 https://www.marketresearchfuture.com/reports/5g-iot-market-10367

 https://www.marketresearchfuture.com/reports/global-cyber-security-market-875

 https://www.marketresearchfuture.com/reports/identity-verification-market-10381

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Fitness App Market,Fitness App Market Share,Fitness App Market Size,Fitness App Market Growth,Fitness App Market Trends,Fitness App Market Demand,Fitness App,Fitness App Market Analysis