header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde live streamingmarkt: De markt wordt gedreven door live streaming en krijgt steeds meer de voorkeur boven berichten op sociale media tijdens de prognoseperiode van 2021 tot 2030.

Jan 15, 2023 6:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde live streamingmarkt naar verwachting een CAGR van 29,3% registreren van 2021 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 534,37 miljard in 2030.

Live streaming websites breiden zich uit met sociale mediaplatforms en verstandig beleid voor gegevensgebruik. Klanten kunnen een live-uitzending van evenementen presenteren of bekijken dankzij live streaming software. Het is gebruikt door beïnvloeders van sociale media om volgers te krijgen en deel te nemen aan boeiende gesprekken. De toename van live video- of livestreamingactiviteiten, de uitbreiding van eSports en de populariteit van videogames in alle leeftijdsgroepen en de toename van de totale bevolking zijn belangrijke drijfveren die naar verwachting de groei van de livestreamingmarkt tijdens de verwachte periode zullen ondersteunen.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10134

De COVID-19-pandemie heeft de livestreamingactiviteiten ten goede gekomen. De livestreamingactiviteit steeg met meer dan 50% in vergelijking met het pre-COVID-tijdperk als gevolg van de volledige / gedeeltelijke sluiting die wereldwijd werd geïmplementeerd om te voorkomen dat het coronavirus zich verspreidde. De wereldwijde sluiting van het coronavirus resulteerde in aanzienlijke inkomstenverliezen voor veel bedrijven en de sluiting van tal van productielocaties, waardoor de productie vertraagde; niettemin is de activiteit voor live videostreaming toegenomen.

Reikwijdte van het live streaming-marktrapport:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 534,37 miljard
Groei: CAGR van 29,3% van 2021 tot 2030
Prognoseperiode: 2021 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

De regio Azië-Pacific controleert nu de wereldwijde markt voor livestreaming. Bovendien groeit de industrie als gevolg van de ontwikkeling van live videostreamingdiensten en de groeiende voorkeur van klanten voor live streaming via traditionele televisiekanalen.

Noord-Amerika heeft het op een na grootste belang in handen genomen. Groeiende livestreaming en aanzienlijke uitgaven voor gaming en entertainment ondersteunen regionale marktuitbreiding. Het aanzienlijke kijkersbestand en de robuuste vraag naar OTT-platformgoederen stimuleren de marktuitbreiding in het gebied verder en versnellen de groei van de industrie. De live streaming-industrie in de regio groeit als gevolg van het groeiende gebruik van clouddiensten en de groeiende samenwerking tussen overheid en netwerkbedrijven.

Blader door volledige rapportdetails:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/live-streaming-market-10134

Marktsegmentatie

De wereldwijde live streaming-markt is gesegmenteerd in component en eindgebruiker.

Op basis van de component is de markt gesegmenteerd in platformen en diensten.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in Media &Entertainment, Esports, Events, Education, Retail, Government en Anderen.

Controleer korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10134

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

Flux Broadcast (Verenigd Koninkrijk)
Dacast (VS)
Huya Inc . (China)
Periscope (Verenigd Koninkrijk)
TV (Verenigd Koninkrijk)
Microsoft Corporation (VS)
Google Inc. (VS)
Facebook Inc. (VS)
Twitch Interactive Inc. (VS)
AfreecaTV Co. Ltd. (Zuid-Korea)

Top Trending Rapporten:

Digital Twin Markt

Elektrische &elektronica testen, inspectie, & certificering markt

Video Streaming Markt

GegevensAnalytics-markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected] 
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Live Streaming Market,Live Streaming,Video Streaming Market,Live Streaming Market Share,Live Streaming Market Trend,Live Streaming Market Demand,Live Streaming Market Growth,Live Streaming Market Analysis,Live Streaming Marketn Growth,Streaming,Live Streaming Market News