header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Aluminium Markt verkoopanalyse door topspelers, industriegrootte, aandeel, regionale vooruitzichten, eisen en wereldwijde prognose 2030

Jan 16, 2023 8:00 PM ET

Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde waardering van aluminium voor auto’s naar verwachting groeien tot USD 133,41 miljard in 2030, met meer dan 8,72% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2022-2030).

Automotive Aluminium Marktvooruitzichten

Fabrikanten van auto-onderdelen zijn op zoek naar hoogwaardigere componenten die nodig zijn voor de ontwikkeling van voertuigen. De aluminiummarkt voor auto’s zal naar verwachting wereldwijd voortdurend tractie krijgen.

Lichtgewicht carrosseriedelen worden snel opgenomen in de auto-industrie als gevolg van de strenge overheidsvoorschriften voor brandstofefficiënte voertuigen. De stijgende productie en vraag naar lichtgewicht voertuigen, samen met de groeiende productie en verkoop van elektrische voertuigen, stimuleren de marktgroei. Deze leveranciers kopen ook tonnen aluminium, lichter en veel goedkoper dan koper, om delen van grotere auto-onderdelen te maken. 

Drijvende factoren voor marktgroei

  • Stijging van de productie van voertuigen over de hele wereld
  • Verbetering van de rijdynamiek

Vraag een gratis rapportvoorbeeld aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10728 

Automotive Aluminium Markt – Segmenten

De markt is gesegmenteerd in producttype, voertuigtype, toepassing en regio. Het producttypesegment is onderverdeeld in gegoten aluminium, geëxtrudeerd aluminium, gewalst aluminium en andere. Het toepassingssegment is onderverdeeld in chassis, ophanging, aandrijflijn, carrosserie en andere. Het voertuigtypesegment is onderverdeeld in personenauto’s, lichte bedrijfsvoertuigen, HCV’s en andere. 

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Markt dimensionering

  2030: USD 133,41 miljard

  Cagr

  8,72% CAGR (2022 tot 2030)

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Historische gegevens

  2019 – 2020

  Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljard)

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Producttype, toepassing, voertuigtype

Automotive Aluminium Markt – Regionale analyse

Noord-Amerika is de grootste markt voor aluminium voor auto’s, aangevoerd door de snelle implementatie van Corporate Average Fuel Economy (CAFE) -normen in deze regio. Daarnaast zijn de stijgende verkoop van personenauto’s en overheidsinitiatieven om de auto-industrie te stimuleren belangrijke drijvende krachten die het groeiende marktlandschap bepalen. De toenemende druk wereldwijd om lichtgewicht carrosseriedelen te promoten en strenge overheidsvoorschriften om de brandstofemissies te beheersen, verhogen de marktwaarde. 

Ook de sterke aanwezigheid van opmerkelijke autofabrikanten en industriële spelers, naast hoge veiligheidsvoorschriften voor auto’s, versnelt de marktaandelen van de regio. Bijkomende factoren die de marktgroei ondersteunen, zijn onder meer een hoog inkomen per hoofd van de bevolking en de vroege adoptie van geavanceerde technologieën. Met de toename van de aluminiumproductie, een belangrijk materiaal voor elektrische voertuigen, heeft de VS het grootste marktaandeel. 

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10728 

Automotive aluminiummarkt – Concurrerend landschap

De zeer competitieve aluminiummarkt voor auto’s lijkt gefragmenteerd, met veel gevestigde spelers die een concurrerend landschap vormen. Grote spelers initiëren strategische benaderingen zoals fusies en overnames, samenwerkingen en product- / technologieontwikkeling om een groter concurrentieaandeel te krijgen. Er worden aanzienlijke investeringen gedaan om producten te ontwikkelen en de wereldwijde voetafdrukken uit te breiden. 

Fabrikanten van elektronische componenten richten zich op krachtige, hoogenergetische componentenoplossingen voor vermogenselektronicasystemen. Om technologische innovatie in automobieltoepassingen te versnellen, gebruiken ze aluminium elektrolytische condensatoren die hoge duurzaamheid & CV- en lage ESR-prestaties leveren in concurrerend compacte en kosteneffectieve vormfactoren. Het nieuwe assortiment aluminium spaancondensatoren voor opbouwmontage beschikt over drie verschillende elektrolytische technologieën.

Grote spelers

Actieve marktspelers zijn:

  • Alcoa Corporation (Verenigde Staten)
  • Rio Tinto Group (Verenigd Koninkrijk)
  • UACJ Corporation (Japan)
  • Norsk Hydro ASA (Noorwegen)
  • ElringKlinger AG (Duitsland)
  • AMG Advanced Metallurgical Group (Nederland)
  • Autoneum Holding AG (Zwitserland)
  • Novelis Inc. (VS)
  • Aluminium Corporation van China Limited (CHALCO – China)
  • Progress-Werk Oberkirch AG (Duitsland)
  • Aleris Corporation (Verenigde Staten)
  • Constellium (VS)
  • Dana Limited (Verenigde Staten)
  • Lorin Industries (VS)
  • Kaiser Aluminium (VS)
  • Jindal Aluminium Ltd. (India) en anderen.

Chat met een expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/10728 

Industrie / Innovatie / Gerelateerd nieuws:

07 nov.2022 —  Novelis Inc., een toonaangevende leverancier van duurzame, koolstofarme gewalste aluminiumoplossingen, is begonnen met de bouw van zijn nieuwe aluminiumrecyclingcentrum in Zuid-Korea om de duurzame, koolstofarme aluminiumproductie uit te breiden. Novelis bouwt een nieuw recyclingcentrum om te voldoen aan de wereldwijde vraag naar duurzame, koolstofarme aluminiumplaten voor automotive en high-end speciale producten.

Het recyclingcentrum wordt gebouwd met een investering van US $ 50 miljoen en zal naar verwachting in 2024 online komen. Het nieuwe recyclingcentrum verwerkt een jaarlijkse gietcapaciteit van 100 kiloton koolstofarme plaatstaven en zal bijdragen aan de inspanningen van Novelis om zijn koolstofemissies elk jaar met meer dan 420.000 ton te verminderen, waarmee het doel voor 2050 voor koolstofneutraliteit wordt gerealiseerd. 

  Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Automotive Aluminum Market,Automotive Aluminum Market Regions,Automotive Aluminum Market Sales,Automotive Aluminum Market Demand,Automotive Aluminum Market Growth Opportunity,Automotive Aluminum Market Supply chain,Automotive Aluminum Market Outlook