header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive eCommerce Marktgroei drijvende factoren 2023, Wereldwijd aandeel, grootte, topmarktleiders, industrieregio’s, verbeteringen en bedrijfsprognose 2030

Jan 16, 2023 3:00 PM ET

Volgens de 2023-2030 zal de Automotive Ecommerce-markt naar verwachting met 22,20% CAGR groeien gedurende de prognoseperiode.

Automotive eCommerce Marktvooruitzichten

Er is een vergelijkbaar thema van expansie en consolidatie in de wereldwijde e-commercesector. Retail E-commerce inkomsten zijn over de hele wereld gegroeid naarmate meer mensen online kopen. Het is echter zeer ongebruikelijk dat grote wereldwijde bedrijven zoals Alibaba en Amazon kleine lokale bedrijven in opkomende landen overnemen om hun online aanwezigheid te vergroten.

Het groeiende effect van digitale transformatie hervormt ook de wereldwijde voertuigindustrie. Autofabrikanten kunnen hun marktwaarde verhogen door gebruik te maken van de verbindingen, en massale datadigitalisering biedt. Dankzij digitalisering kunnen de wachttijden voor werkplaatsen en klanten met de helft worden verkort. Geconsolideerde toeleveringsketens zullen consumenten, fabrikanten van componenten en internetbedrijven ten goede komen. Vanwege het verminderde aantal handelsfasen verwachten sommige deelnemers echter kleinere en stabielere marges.

Drijvende factoren voor marktgroei

  • De invloed van digitale transformatie hervormt de auto-industrie
  • Digitalisering stelt klanten in staat om sneller verbinding te maken met de bedrijven
  • Verouderend wagenpark
  • Groei van de wereldwijde e-commerce-industrie
  • Digitalisering van kanalen en interfaces

Download een gratis pdf-voorbeeldbrochure:

 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4682

Sluitingen in de meeste landen en een stijging van de oliekosten zullen naar verwachting een aanzienlijke impact hebben op de verkoop van voertuigen in 2020. Ze namen een reeks technieken over, waaronder voorraadcontroles en prognoses wanneer markten zouden heropenen en de activiteiten opnieuw zouden opstarten, waardoor de impact van de epidemie op hun bedrijf zou worden geminimaliseerd. Extreem krachtige impact Er waren meer dan een handvol sluitingen in de VS als gevolg van COVID-19-pandemiesymptomen, zoals verminderde export uit China en massale productieschortingen in Europa. In het licht van de toegenomen concurrentie en de last van deze pandemie voor een sector die al te maken heeft met een daling van de internationale vraag, wordt verwacht dat de overnames zullen groeien.

Automotive eCommerce marktsegmentatie

Volgens componenten, voertuigtypen, eindgebruikers en geografisch gebied is de Automotive eCommerce-markt verdeeld in subsegmenten. De wereldwijde automotive e-commerce markt zal zich naar verwachting de komende jaren gestaag ontwikkelen.

Remblokken, hydraulische systemen, apparatuur en rotors en trommels zullen naar verwachting tegen 2027 ongeveer USD 20 miljard aan omzet produceren, dankzij de oudere voertuigmarkt. Rotors moeten bijvoorbeeld vaak worden vervangen omdat ze zo snel slijten. Daarom zijn OEM’s begonnen met het installeren van remcomponenten die dunner en lichter zijn om hun commerciële vooruitzichten te verbeteren.

Automotive eCommerce Markt Regionale Classificatie

Volgens de geografie kan de wereldwijde markt voor e-commerce in de auto-industrie worden onderverdeeld in de volgende vier regio’s: Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en het Midden-Oosten en Afrika. Automotive e-commerce zal naar verwachting de komende jaren in het snelste tempo groeien in Europa. Een sterke stijging van de online verkoop van voertuigen heeft ertoe geleid dat Europa een belangrijke markt is geworden voor de online verkoop van auto’s. Klanten hebben nu meer flexibiliteit en discretie over hun geld vanwege de proliferatie van internetaankopen voor auto-onderdelen. Grensoverschrijdend internetshoppen wordt steeds populairder als middel om lagere prijzen en een grotere verscheidenheid aan producten of merken tegen lagere prijzen te verkrijgen. Directe promotie, gemak en snelheid stellen bedrijven in staat om hun producten tegen de best mogelijke prijs aan te bieden. Als gevolg hiervan worden grensoverschrijdende transacties steeds populairder en zal het internet de vruchten plukken.

Vraag om een geweldige korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3602

Nieuws uit de industrie

Click-Shift Drive is een cloudgebaseerde e-commerceoplossing voor voertuigen voor Direct-to-Consumer-markten die op 15 november 2020 is uitgebracht door Wipro Limited, een wereldwijde leverancier van IT-, consulting- en procesbeheerdiensten. Dit contactloze auto-aankoopsysteem, dat schaalbaar, aanpasbaar en snel te installeren is, behandelt het hele auto-aankoopproces. U kunt het allemaal in één keer voor elkaar krijgen met Click-Shift-Drive.

INHOUDSOPGAVE

1 Samenvatting

2 Reikwijdte van het verslag

2.1 Marktdefinitie

2.2 Reikwijdte van het onderzoek

2.2.1 Definitie

2.2.2 OnderzoekObjectief

2.2.3 Aannames

2.2.4 Beperkingen

2.3 Onderzoeksproces

2.3.1 Primair onderzoek

2.3.2 Secundair onderzoek

2.4 Schatting van de marktomvang

2.5 Prognosemodel

3 Marktlandschap

3.1 Porter’s vijf krachten analyse

3.1.1 Dreiging van nieuwkomers

3.1.2 Onderhandelingsmacht van kopers

3.1.3 Onderhandelingsmacht van leveranciers

3.1.4 Bedreiging van substituten

3.1.5 Rivaliteit tussen segmenten

3.2 Waardeketen/supply chain analyse

4 Marktdynamiek

4.1 Inleiding

4.2 Marktfactoren

4.3 Marktbeperkingen

4.4 Marktkansen

4.5 Markttrends

5 Wereldwijde automotive e-commercemarkt, per component

5.1 Inleiding

5.2 Infotainment en multimedia

5.2.1 Marktramingen &quot%Prognose, 2020-2027

5.2.2 Marktschattingen &quot%Prognose per regio, 2020-2027

5.3 Motoronderdelen

5.3.1 Marktramingen &Prognose, 2020-2027

5.3.2 Marktschattingen &quot%Prognose per regio, 2020-2027

…Voortgezet.

Trending onderzoeksrapporten verkennen @

Agricultural Tire Market @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/agricultural-tires-market-10459

All-Terrain Vehicle Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/all-terrain-vehicle-market-5594

Automotive Actuators Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-actuators-market-2126

Automotive Adaptive Cruise Control Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-adaptive-cruise-control-market-4858

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website:?https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website:?https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Automotive eCommerce Market Trends,Automotive eCommerce Market Revenue,Automotive eCommerce Market Growth Opportunity,Automotive eCommerce Market Outlook,Automotive eCommerce Market Developments