header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Infotainment Market Trends vertoont een CAGR van 8,51% Driving Industry Share, Technology Advancements, Top Players Analysis and Forecast 2030

Jan 16, 2023 7:00 PM ET

De omvang van de Automotive Infotainment Market zal naar verwachting usd 44,73 miljard bevatten in 2027, met een CAGR van 8,51% van 2022 tot 2030. In 2020 registreerde de markt USD 23,47 miljard.

Automotive Infotainment Marktoverzicht

Infotainment wordt beschreven als de samensmelting van autosystemen die worden gebruikt om informatie en entertainment aan de passagier te bieden. De bestuurder door audio- en video-interfaces besturingssysteemsystemen zoals aanraakschermen, spraakopdrachten, knoppanelen, enz. Automotive Infotainment groeit wereldwijd snel in de technologie-industrie, omdat bijna alle auto’s bestaan uit infotainment voor entertainment.

Het Automotive Infotainment maakt het ook mogelijk om verbinding te maken met persoonlijke navigatiesystemen en smartphones. De mobiele industrie ontwikkelt en verbetert voortdurend veel dingen voor betere connectiviteitsoplossingen. De fabrikanten richten zich op het ontwikkelen van nieuwere functies in Automotive Infotainment om het leuker te maken voor de markt. De nieuwere technologie van Automotive Infotainment wordt verbonden met smartphones, ADAS-systemen, sensoren en verschillende andere apparaten.

De wereld gaat richting digitalisering en de auto-industrie probeert ook te verbeteren en te leiden tot de groei van de markt. Tijdens de COVID 19the werden de logistieke sector en productiebedrijven stilgelegd, wat een negatieve invloed had op de Automotive Infotainment Market.

Drijvende factoren voor marktgroei

  • AI-gebaseerde infotainmentsystemen voor de auto-industrie bieden aanzienlijke kansen
  • Infotainmentsystemen in het voertuig om getuige te zijn van het versterken van de vraag

Vraag gratis rapportvoorbeeld aan @ 

 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3993

De toenemende vraag naar entertainment in de auto’s stuwt de automotive infotainmentmarkt. De stijgende groei van de self-service applicatie voice sensing technologie creëert veel kansen voor de markt. Moeilijkheden bij het herkennen van tweetalige commando’s en handsfree acties belemmeren de marktgroei. Hoge kosten en een lange levensduur van het product zijn de uitdagingen waarmee de markt wordt geconfronteerd om de vereiste groei te bereiken. De auto-industrie ontwikkelt zich steeds meer door het innovatieve multimediale auto-infotainment in hun auto’s.          

Rapportkenmerken

Bijzonderheden

  Markt dimensionering

 2027: USD 44,73 miljard

  Cagr

  8,51% CAGR (2022 tot 2030)

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022 tot 2030

  Historische gegevens

  2019 – 2020

  Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljard)

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Besturingssysteem en regio

Automotive Infotainment Marktsegmentatie

De Automotive Infotainment Markt is gesegmenteerd in besturingssystemen. Het operationele segment is opgesplitst in Linux, QNX Microsoft en anderen. Het QNX-segment heeft de grootste marktwaarde vanwege de flexibiliteit en hulp bij het ontwikkelen van verschillende infotainmentsystemen om in dezelfde positie te verkeren met de toenemende vooruitgang van technologie. Vanwege de beschikbaarheid van het besturingssysteem en open source groeit het Linux-segment ook, en het zal kostenbesparende voordelen bieden en eenvoudige beschikbaarheid stuwt de markt voortstuwen. De aanwezigheid van verschillende leveranciers op elk niveau in software stimuleert de groei. Het Microsoft-segment groeit aanzienlijk dankzij de leveranciers zoals Ford, Nissan en anderen.

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3993 

Automotive Infotainment Markt Regionale analyse

De Automotive Infotainment Market wordt bestudeerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en andere delen van de wereld. Noord-Amerika domineert de markt vanwege de groeiende economie meer investeringen door de overheid voor de auto-industrie. De opkomende personenauto’s, technologische vooruitgang en verschillende innovatieve Automotive Infotainment-producten stuwen de markt voort.

Het groeiende bbp, de opkomende economie en het stijgende inkomen per hoofd van de bevolking hebben ruimte gevormd voor de auto-industrie. De toenemende auto-industrie in de eurp[ena] zorgt ervoor dat de regio tijdens de prognoseperiode een aanzienlijke groei laat zien. De vraag naar luxe voertuigen draagt bij aan de groeifactor van de regio. Andere regio’s zullen zich ook richten op de groei van de markt in de prognoseperiode.

1 Samenvatting

2 Inleiding

2.1 Definitie 13

2.2 Reikwijdte van het onderzoek 13

2.3 Aannames 14

2.4 Marktstructuur 14

3 Onderzoeksmethodologie

3.1 Onderzoeksproces 15

3.2 Primair onderzoek 15

3.3 Secundair onderzoek 16

3.4 Schatting van de marktomvang 16

3.5 Prognosemodel 18

4 Marktdynamiek

4.1 Inleiding 19

4.2 Markt drivers 20

4.2.1 Impactanalyse: Marktfactoren 20

4.2.2 Stijgende vraag naar infotainmentsystemen bij massaproductie van voertuigen 20

4.2.3 Voorziening voor smartphone-integratie met IVI-systemen 20

4.2.4 Meer ondersteuning voor open-source- en standaardplatforms voor applicatieontwikkeling 20

4.2.5 Integratie van infotainment met andere systemen 21

4.3 Marktuitdagingen 21

4.3.1 Impactanalyse: marktuitdagingen 21

4.3.2 Verschillende productlevenscycli voor smartphones en geïntegreerde infotainmentsystemen 21

4.3.3 Ontwerpcomplexiteit 22

4.3.4 Afleiding voor bestuurders 22

4.3.5 Groeiende bezorgdheid over gegevensbeveiliging 23

4.4 Markttrends 23

4.4.1 Impactanalyse: markttrends 23

4.4.2 Data-analyse in infotainmentsystemen 23

4.4.3 Invoering van mediageoriënteerde systeemtransporttechnologie (MOST) om systeemupgrades te vereenvoudigen en de levenscyclus van embedded infotainment 24 te verlengen

…Voortgezet.

Chat met een expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/3993 

Nieuws uit de branche

Sony en honda zijn recombineren om een lijn van high-tech batterij-elektrische voertuigen te lanceren die mobiliteit herdefinieert.

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

 

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Automotive Infotainment Market Technology,Automotive Infotainment Market Trends,Automotive Infotainment Market Companies,Automotive Infotainment Market Outlook,Automotive Infotainment Market Developments