header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Battlefield Management Systems Markt wereldwijde analyse, groei van de industrie, bedrijfswaarden, laatste nieuws 2030

Jan 16, 2023 7:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Battlefield Management Systems Markt Omvang gewaardeerd op USD 12,8 miljard, markt groeien met een CAGR van 4,99% tegen 2020 -2030

Een battlefield management system (BMS) combineert gegevens uit real-time gegevens op het slagveld en verwerkt de gegevens om surge command en controller van een militaire macht te bieden. De belangrijkste componenten van het netwerkgerichte gevechtsprogramma van het leger zijn de slagveldbeheersystemen, die informatie van groepen op het slagveld integreren tot het hoofdkwartier van het commando.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7519

Soldaten op het slagveld hebben toegang tot realtime gegevens voor betere besluitvorming in uitdagende situaties vanwege het vermogen van BMS om informatie, foto’s en spraak te verzamelen en te verzenden uit verschillende bronnen, waaronder camera’s, laserafstandsmeters, radar en grondsensoren. Sinds COVID-19 heeft de ziekte zich verspreid naar bijna elk land op de planeet, waardoor de WHO het tot een noodsituatie voor de volksgezondheid heeft uitgeroepen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Collins Aerospace, Rolta India Limited, Cobham, General Dynamics Corporation, L3 Technologies Inc, Lockheed Martin Corporation, Elbit Systems Ltd, Leonardo SpA, Thales Group, Atos SE, BAE Systems PLC, Northrop Grumman Corporation, Raytheon Company, Saab AB, Harris Corporation.

De wereldwijde impact van de ziekte wordt al gezien en zal naar verwachting een aanzienlijke invloed hebben op de wereldwijde slagveldbeheersystemenindustrie. De COVID-19-uitbraak had een impact op kritieke militaire operaties zoals conferenties, gezamenlijke oefeningen, oefeningen, regelmatige training en rekruteringen, wat een directe impact heeft op de uitbreiding van de slagveldbeheerindustrie.

Regionale analyse

De markt in Noord-Amerika zal naar verwachting worden gedomineerd door de VS en Canada. De VS is de grootste markt voor BMS vanwege de stijgende defensie-uitgaven en de aanwezigheid van een groot aantal strijdkrachten. Canada is de op een na grootste markt in de regio vanwege de toenemende vraag naar BMS vanuit de commerciële sector.

Marktsegmentatie

De wereldwijde Markt voor Battlefield Management Systems is gesegmenteerd in type, componenten en toepassingen.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in commandantsystemen, gedemonteerde soldatensystemen, communicatienetwerksystemen en andere.

Op basis van de componenten is de markt gesegmenteerd in een draadloos communicatieapparaat, computerhardwareapparaat, bekabeld communicatieapparaat, computersoftware, weergaveapparaat, volgapparaat, identificatievriend of vijand, beeldvormingsapparaat en nachtzichtapparaat.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in het leger, de luchtmacht en de marine.

Toegang tot rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/battlefield-management-system-market-7519

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Battlefield Management Systems Market,Battlefield Management Systems Market size,Battlefield Management Systems Market share,Battlefield Management Systems Market Growth,Battlefield Management Systems Market Trend,Battlefield Management Systems Market Analysis,Battlefield Management Systems Market Insights,Battlefield Management Systems Market Outlook,Battlefield Management Systems Industry