header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor energie-efficiënte ramen zal naar verwachting groeien met een CAGR van 8% tegen het einde van 2028

Jan 16, 2023 6:00 PM ET

De markt voor energie-efficiënte ramen zal naar verwachting USD 18,3 miljard bereiken tegen het einde van de huidige prognoseperiode in 2028, met een wereldwijde markt-CAGR van 8%.

Energiezuinige ramen zijn ramen die zijn ontworpen om warmteverlies in de winter en warmtewinst in de zomer te verminderen, wat kan helpen om de energiekosten voor het verwarmen en koelen van een gebouw te verlagen. Ze zijn meestal gemaakt met speciale coatings of meerdere ruiten die helpen om het raam te isoleren en de hoeveelheid warmte die door het raam wordt overgedragen te verminderen. De bouwsector is getroffen door de pandemie, waarbij sommige projecten zijn vertraagd of uitgesteld. De vraag naar energie-efficiënte producten, waaronder ramen, kan echter zijn toegenomen naarmate mensen zich meer richten op kostenbesparende maatregelen en energie-efficiëntie tijdens de economische neergang veroorzaakt door de pandemie.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2516

Regionale analyse

Noord-Amerika omvat het grootste deel van de wereldwijde markt voor energiezuinige ramen. De grote vraag naar dit soort ramen in deze regio’s kan worden toegeschreven aan door de overheid geleide programma’s die energiebesparing bevorderen. Aan de andere kant zal de regio Azië-Pacific naar verwachting een snellere toename van de vraag zien en zal deze waarschijnlijk een groter marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor energie-efficiënte Windows is gesegmenteerd in type, toepassing en component.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in Double, Triple Low-e &Others.

Op basis van de component is de markt gesegmenteerd in Glas, Pane spacers en Frames.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in Residentieel, Commercieel en Industrieel.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2516

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Saint Gobain S.A., Asahi Glass Co., Ltd., Nippon Sheet Glass Co. Ltd., SCHOTT AG, Central Glass Co. Ltd., Masco Corporation, Builders FirstSource, Inc., Jeld-Wen Holding, Inc., YKK AP, Inc., Ply Gem Holdings, Inc.

Gerelateerd rapport

Markt voor gespoten beton: informatie per proces (nat proces, droog proces), systeem (robotsproeisysteem, handmatig systeem), toepassing (ondergrondse constructie, beschermende coatings, waterkerende structuren, keermuren, versterking en reparatie, speciale constructie) en regio –  wereldwijde prognose tot 2030

Dakbedekkingsmarkt Onderzoeksrapport: Informatie per dakbedekking (asfalt, tegels, metaal, beton en andere), per toepassing (commercieel, residentieel en industrieel), per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

Markt voor groene bouwmaterialen Informatie per toepassing (residentieel, commercieel, infrastructuur, industrieel) per eindgebruik (gevelbeplating, binnenafwerking, isolatie, framing, dakbedekking en andere) en regio – prognose tot 2030

Plastic terrasjes markt Informatie per materiaal (HDPE, PP, PVC, LDPE en andere), per composiet (afgetopt en niet-afgedekt), per eindgebruik (residentieel en niet-residentieel) en regio – prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

MarktonderzoekToekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Energy-Efficient Windows,Energy-Efficient Windows Market,Energy-Efficient Windows Market Size