header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Elektrische Kick Scooter Marktgroei Registreer een CAGR van 11,2% om tegen 2030 een wereldwijde waarde van 5,3 miljard USD te bereiken | Uitgebreide INZICHTEN VAN MRFR 2023

Jan 16, 2023 8:00 PM ET

Het gebruik van elektrische kick scooters om zich exponentieel te verspreiden in de komende periode

Onder verwijzing naar de toenemende wereldwijde druk om de koolstofvoetafdruk te verminderen, verwacht MRFR dat de wereldwijde marktwaardering van elektrische kick scooters tegen 2030 zal escaleren tot USD 5,3 miljard, met een CAGR van 11,2% van 2022 tot 2030.

Elektrische Kick Scooter Marktvooruitzichten

De markt voor elektrische kick scooters is getuige van een snelle omzetgroei over de hele wereld. De doelstellingen van overheden om e-mobiliteit te introduceren en de brede acceptatie van deze compacte, lichtgewicht voertuigen zijn belangrijke drijvende krachten. Elektrische scooters worden enorm populair, waarbij stedelijke steden er steeds meer de voorkeur aan geven voor woon-werkverkeer over korte afstanden of buurtmobiliteit. Met een solide carrosserie van metaallegering, een functioneel ophangingsmechanisme en een topsnelheid van 25 km / u met een bereik van ongeveer 20 km, zijn e-kick scooters een gemakkelijk schaalbare optie voor schone mobiliteit geworden. Met recente technologische vooruitgang zijn elektrische kickscooters bizar hightech geworden.

Vanwege hun simplistische ontwerp bieden elektrische kick scooters het voordeel van lage onderhoudskosten. Ook hebben ze geen behoefte aan de vervanging van bougies en oliefilters. Overschakelen van ICE-voertuigen naar e-kick scooters maakt het mogelijk om de grootste bron van luchtvervuiling aan te pakken, waardoor congestie met ten minste 40% wordt verminderd. Als gevolg hiervan hebben overheden in landen over de hele wereld het potentieel van elektrische voertuigen gerealiseerd. 

Drijvende factoren voor marktgroei

  • Inzet van kick scooters voor deelmobiliteitsdiensten

Vraag een gratis rapportvoorbeeld aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11047 

E-kick scooters zijn geëvolueerd van louter modi van persoonlijke mobiliteit naar futuristische apparaten uitgerust met Bluetooth smartphone connectiviteit, navigatie, over-the-air updates, enzovoort. Hoewel in zijn ontluikende fase, krijgt de e-kick scootermarkt enorme aandacht. Toonaangevende fabrikanten van elektrische kick scooters, zoals Luup Inc. (Japan), bieden ook diensten voor het delen van elektrische kick scooters in en rond grote steden.

Rapportkenmerken

Bijzonderheden

  Markt dimensionering

   2030: USD 5,3 miljard

  Cagr

   11,2% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

   2021

  Prognoseperiode

   2022-2030

  Historische gegevens

   2018-2020

  Prognose-eenheden

   Waarde (USD miljoen) & Volume (miljoen ton)

  Rapportdekking

   Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Batterijtype, spanning en eindgebruik

  Gedekte regio’s

  Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Rest van de wereld

Belangrijkste trends in de branche

E-kick scooters hebben micromobiliteit centraal gesteld en de markt voor persoonlijke mobiliteit gestimuleerd. Tegenwoordig is er een breed scala aan elektrische kickscootermodellen op de markt. Vanwege grote technologische vooruitgang en beleidsinitiatieven wordt verwacht dat deze scooters grote belemmeringen voor elektrische mobiliteit zullen aanpakken. Een hernieuwde focus op eigen vermogen zal er echter in belangrijke mate toe bijdragen dat deze groei in de toekomst werkelijkheid wordt. 

Snelle ontwikkelingen van infrastructuur voor elektrische voertuigen en laadstations als onderdeel van smart city-projecten beïnvloeden de marktwaarde. Na recente herzieningen van de verkeersregels in veel landen om de beperkingen met betrekking tot elektrische steppen te versoepelen, wordt verwacht dat de markt een aanzienlijke impuls zal krijgen. Naast maatregelen die worden genomen om verkeersongevallen met hen te voorkomen, zouden elektrische steppen een handig vervoermiddel zijn.

Daarnaast zijn ontwikkelingen op het gebied van batterijtechnologie en dalende kosten andere belangrijke factoren die de marktvraag naar elektrische kickcooters versterken. Toenemende focus op technologischgeavanceerde productontwikkeling zal naar verwachting een positieve invloed hebben op de groei van de industrie. De bedrijfskosten van een elektrische kickscooter zijn relatief lager, terwijl de prestaties uitstekend zijn in vergelijking.

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11047 

Elektrische Kick scooter Marktleiders

Toonaangevende marktspelers zijn onder andere Jiangsu Xinri E-Vehicle Co. Ltd., SWAGTRON, YADEA Technology Group Co., Ltd., SEGWAY Inc., Bird Rides, Inc., Xiaomi, GOVECS AG, iconBIT GmbH, Razor USA LLC en Niu International. 

Fabrikanten van elektrische kick scooters richten zich voornamelijk op het verbeteren van de rijervaring op de weg voor hun klanten. Ze initiëren verschillende strategische benaderingen, zoals samenwerkingen, fusies en overnames, uitbreidingen en productlanceringen. Spelers uit de industrie investeren ook strategisch in onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en bevorderen hun uitbreidingsplannen. 

Opmerkelijke branche-updates

Op 08 april 2022 lanceerde EMotorad een elektrische kickscooter en e-cycle om zijn portfolio in India uit te breiden. Het bedrijf introduceerde twee nieuwe producten, Lil E, een new-age elektrische kick-scooter, en T-Rex, een elektrische fiets. De twee nieuwe varianten voegen zich bij het bestaande assortiment e-cycli, T-Rex, EMX en Doodle, gericht op technisch onderlegde stedelijke mobiliteitsgebruikers in het land. EMotorad heeft een visie om naam te maken voor India in de wereldwijde EV-ruimte.

Chat met een expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/11047 

Zich bewust van de behoefte aan recreatieve woon-werkverkeer en elektrische woon-werkverkeersoplossingen, heeft het bedrijf een holistische kijk op de introductie van Lil E elektrische kick-scooter om de kans te grijpen om de recreatieve woon-werkruimte te betreden. Het heeft een zeer sterke basis gecreëerd op de Indiase markt terwijl het uitbreidt naar andere markten. EMotorad verbetert voortdurend producten met feedback van consumenten en voert marktonderzoek uit en heeft verschillende verbeteringen aangebracht aan zijn producten. 

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Electric Kick Scooter Market Outlook,Electric Kick Scooter Market Trends,Electric Kick Scooter Market Advancements,Electric Kick Scooter Market Technology,Electric Kick Scooter Market Players,Electric Kick Scooter Market Opportunity