header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hennepderivatenmarkt zal naar verwachting groeien met een snelheid van 32,3% CAGR en USD 56,8 miljard bereiken in 2030

Jan 16, 2023 1:00 PM ET

Hennepderivaten Marktonderzoek Toekomstinzichten
De wereldwijde hennepderivatenmarkt wordt geschat op USD 56,8 miljard in 2030, met een CAGR van 32,3% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

Hennepderivaten verwijzen naar commerciële producten afgeleid van de hennepplant (Cannabis sativa L.). Industriële hennep verschilt van cannabis omdat het een THC-gehalte heeft van minder dan 0,3 % van het drooggewicht. De milieuvoordelen van hennepteelt omdat het een grondstofbesparend gewas is en de uitstekende eigenschappen van hennepproducten leiden tot een toename van het totale teeltareaal. Hennepvezels verkregen uit de schors van de hennepplant worden gebruikt voor het maken van kwaliteitstextiel, touwen, enz. En binnenkuddes worden gebruikt voor het maken van papier en biocomposieten. Bovendien zijn hennepzaden overvloedig in voedingsstoffen en hennepolie heeft ook verschillende farmaceutische toepassingen.

Het vergrotende gebied van industriële hennepteelt is de belangrijkste factor die de groei van de wereldwijde hennepderivatenmarkt stimuleert. Deze opleving in het gebied is te wijten aan een toename van de vraag naar hennepproducten, met name hennepvezels en CBD-olie. De economische en milieuvoordelen van hennepplanten leiden ertoe dat overheden over de hele wereld wijzigingen aanbrengen in bestaande strenge wetten op hennepteelt. De vraag naar op hennep gebaseerd textiel en andere hennepvezelproducten neemt snel toe vanwege hun superieure kwaliteit zoals sterkte, duurzaamheid en textuur. Evenzo genereert de groei van het gebruik van moderne bouwmaterialen in de automobiel- en bouwsector een enorme vraag naar sterkere hennepbiocomposieten. Bovendien zal het op handen zijnde concept van henneppapier en bioplastic uit hennepplanten waarschijnlijk de marktgroei stimuleren. Bovendien nemen nieuwe ontwikkelingen in voedingsrijk voedsel en voer uit hennepzaden ook deel aan het genereren van vraag. De toenemende farmaceutische toepassing van hennep CBD-olie is een van de veelbelovende segmenten van de wereldwijde hennepderivatenmarkt.

Het Global Hemp Derivatives Market-rapport biedt een geïntegreerde evaluatie van de markt. Het rapport biedt een uitgebreide analyse van de belangrijkste segmenten, trends, drijfveren, beperkingen, concurrentielandschap en factoren die een belangrijke rol spelen in de markt.

Klik hier om de laatste belangrijke trends te downloaden en te begrijpen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8424

Regionale analyse
De wereldwijde hennepderivatenmarkt is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Azië-Pacific is het grootste regionale segment van de wereldwijde hennepderivatenmarkt en telt ongeveer 30% van het totale marktaandeel. China is wereldwijd de dominante producent en exporteur van thuisproducten.

Europa heeft ook een aanzienlijk aandeel in de wereldmarkt. Er is een enorme vraag naar hennepbiocomposieten voor gebruik in de automobiel- en bouwsector.

Er is een aanzienlijke vraag naar hennepderivaten op de Amerikaanse markt. De markt voor hennepvoedsel en hennepolie met een nutritioneel en medisch voordeel verhoogt aanzienlijk.

De markt in het Midden-Oosten en Afrika zal naar verwachting in de prognoseperiode in een gematigd tempo groeien.

Hemp Derivatives Market

Marktsegmentatie

De wereldwijde hennepderivatenmarkt is gesegmenteerd in de volgende typen;

 

Op type

  • Hennep olie
  • Hennep-afgeleide CBD-olie
  • Hennepvezel
  • Anderen

 

Per toepassing

  • Eten & Drinken
  • Farmaceutische producten
  • Persoonlijke verzorging
  • Textiel
  • Anderen

 

Toegang tot het volledige PDF-onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/hemp-derivatives-market-8424

Belangrijkste spelers
De prominente belangrijkste spelers van de Global Hemp Derivatives Market zijn Hemp Oil Canada (Canada), GenCanna Global USA Inc. (VS), Ecofibre (Australië), MH Medical Hemp GmbH (Duitsland), Konoplex LLC (Rusland), Canopy Growth Corporation (Canada), HempFlax Group B.V. (Nederland), HemPoland (Polen), Bafa Neu GmbH (Duitsland), Hempco Inc. (Canada).

Ontdek meer onderzoek Rapporten over Food, Beverages &Nutrition industry, door Market Research Future:

CBD Hennep olie Markt Informatie: Per brontype, distributiekanaal, persoonlijk gebruik en eindgebruiker, prognose tot 2030

Veterinaire CBD-markt Onderzoeksrapport inzichten en industrie-analyse per bron (marihuana-afgeleid, hennep-afgeleid); Product (Food-Grade, Therapeutic-Grade, Persoonlijke verzorging); Distributiekanaal (e-commerce, retailapotheken, dierenartsklinieken) en regio’s, concurrerende marktomvang, aandeel, trends en prognoses – 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Hemp Derivatives Market Insights,Hemp Derivatives Market Outlook,Hemp Derivatives Market Players,Hemp Derivatives Market Segment,Hemp Derivatives Market Share,Hemp Derivatives Market Trends,Hemp Derivatives Market Data,Hemp Derivatives Market Research,Hemp Derivatives Market Report,Hemp Derivatives Market Size,Hemp Derivatives Market Overview,Hemp Derivatives Market Drivers,Hemp Derivatives Market Growth,Hemp Derivatives Market Dynamics,Hemp Derivatives Market Forecast