header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Intelligent Traffic Management System Markttechnologie, trends van grote bedrijven, toekomstige verbeteringen, branchegrootte, regio’s, aandeel, groeifactoren en voorspelling 2030

Jan 16, 2023 4:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse werd de wereldwijde markt  voor Intelligent Traffic Management System in 2020 gewaardeerd op ongeveer USD 8,1 miljard en zal deze naar verwachting tegen het einde van 2028 ongeveer USD 18,7 miljard bereiken bij een CAGR van 11,2%.

Intelligent Traffic Management System Marktvooruitzichten

Een intelligent verkeersmanagementsysteem is een geavanceerde applicatie die tot doel heeft innovatieve diensten te leveren met betrekking tot verkeersbeheer en verschillende vervoerswijzen. Het stelt gebruikers in staat om beter geïnformeerd, efficiënter en beter gecoördineerd te zijn en slimmer gebruik te maken van transportnetwerken. Het verbetert de mobiliteit van goederen en mensen, vermindert verkeersopstoppingen en verhoogt de veiligheid.

Het voldoet ook aan de doelstellingen van het vervoersbeleid, zoals prioritaire maatregelen voor het openbaar vervoer. In dit systeem zijn communicatie- en informatietechnologieën functioneel op het gebied van weginfrastructuur, gebruikers, wegtransport, voertuigen en verkeersbeheer. Dit systeem speelt een belangrijke rol bij het leveren van een efficiënt en effectief middel voor massale evacuatie van mensen in situaties zoals branden, natuurrampen, terroristische aanslagen en rellen.

Drijvende factoren voor marktgroei:

  • Gunstige overheidsinitiatieven voor effectief verkeersmanagement
  • Toegenomen behoefte om verkeersopstoppingen te verminderen
  • Snelle ontwikkeling van slimme steden wereldwijd
  • Hoge installatiekosten
  • Gebrek aan bekwame professionals

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10756

Intelligent verkeersmanagementsysteem Marktconcurrentielandschap

De wereldwijde markt voor Intelligente Verkeersmanagementsystemen wordt geconsolideerd met de aanwezigheid van tal van wereldwijde, regionale en lokale spelers, met prominente spelers die een groot marktaandeel hebben. Enkele van de prominente spelers zijn Siemens AG (Duitsland), Quarterhill Inc. (Canada), Thales Group (Frankrijk), Q-Free ASA (Noorwegen), Baumer Holding AG (Zwitserland), IBM Corporation (VS), Dahua Technology Co. Ltd. (VS). Beijing E-Hualu Information Technology Co. Ltd (China), Econolite Control Products, Inc. (VS) en Iteris Inc. (VS).

Fabrikanten richten zich voornamelijk op de uitbreiding van productiefaciliteiten, acquisitie, joint ventures en partnerschappen met belangrijke belanghebbenden om een concurrentievoordeel te behalen ten opzichte van andere spelers. Bovendien richten producenten zich steeds meer op een strategische alliantie met belanghebbenden, ontwikkeling van nieuwe producten en uitbreiding van de productiecapaciteit om een maximaal aandeel in de wereldmarkt te verwerven.

COVID-19 Analyse

Met de voortdurende verspreiding van het nieuwe coronavirus over de hele wereld, nemen autofabrikanten extreme maatregelen in de vorm van fabriekssluitingen om de verspreiding van COVID-19 te stoppen. De situatie blijft onzeker omdat meer Europese bedrijven hun werkactiviteiten opschorten en de Amerikaanse en APAC-autofabrikanten de shutdown-periodes verlengen. De plannen van de autofabrikanten voor de Noord-Amerikaanse productie zijn een poging om de verspreiding van het COVID-19-virus te vertragen; momenteel is de regio echter het wereldwijde epicentrum van de uitbraak, waarbij het dagelijkse aantal bevestigde gevallen het aantal in elke andere regio overtreft. In de VS en Canada was de reactie van de overheid een combinatie van staats- of provinciale, federale en lokale maatregelen. Een daling van de wereldwijde autoproductie als gevolg van de sluiting van fabrieksactiviteiten had bewust invloed op de marktvraag naar intelligente verkeersmanagementsystemen. Onmiddellijk hielden niet-aflatende inspanningen van grote autobedrijven om meer geavanceerde vormen van transport te ontwikkelen de vraag overeind.

De uitbraak van de pandemie COVID-19 heeft de markt ernstig beïnvloed in termen van nieuwe verkopen en installaties, hoewel de bestaande Intelligent Traffic Management System (ITMS) -installaties over de hele wereld efficiënt worden gebruikt. Verschillende grote systeemfabrikanten hebben hun activiteiten tijdelijk opgeschort vanwege verstoringen in de levering van componenten.  Een daling van de wereldwijde autoproductie als gevolg van de sluiting van fabrieksactiviteiten heeft bewust invloed gehad op de marktvraag naar intelligente verkeersbeheersystemen. Onmiddellijk hielden niet-aflatende inspanningen van grote autobedrijven om meer geavanceerde vormen van transport te ontwikkelen de vraag overeind. Bedrijven, kopers en leveranciers worden in gelijke mate getroffen door de uitbraak van de COVID-19-pandemie en de wereldwijde markt voor intelligence traffic management-systemen zal naar verwachting ook in 2021 met de uitdagingen worden geconfronteerd. De productieschema’s lopen met name gevaar als gevolg van verstoringen van de toeleveringsketen, waardoor de groei van de markt wordt afgeremd en de gevestigde markt een bedreiging vormt.

Check Korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10756

Marktsegmentatie van verkeersbeheersystemen

Intelligent verkeersbeheersysteem markt per oplossing

  • Per oplossing is de markt gesegmenteerd in Traffic Monitoring System, Traffic Signal Control System, Integrated Corridor Management, Traffic Enforcement Camera Intelligent Driver Information System en anderen.
  • Een verkeersmonitoringsysteem is een essentieel onderdeel van Intelligent Transportation Systems (ITS). Het is een van de belangrijkste transportinfrastructuren en transportbedrijven investeren een aanzienlijke hoeveelheid geld in het verzamelen en analyseren van verkeersgegevens om wegennetwerken beter te benutten, de transportveiligheid te verbeteren en toekomstige transportplannen te ontwikkelen.
  • Een verkeerssignaalbesturingssysteem is een elektronisch apparaat op kruispunten dat de volgorde van de lichten regelt. Het omvat sensoren, communicatie en geavanceerde timingalgoritmen en is een dynamische, voortdurend evoluerende vorm van transportbeheer.
  • Een verkeershandhavingscamera is een type camera dat over of naast een weg is gemonteerd of in een handhavingsvoertuig  is geïnstalleerd om verkeersovertredingen te herkennen of bepaalde verkeerswetten te overtreden, waaronder voertuigen die door een rood verkeerslicht gaan, een tolhuisje zonder te betalen, ongeoorloofd gebruik van een busbaan, of het registreren van voertuigen in een congestieheffingsgebied .
  • Geïntegreerd corridorbeheer wordt gedefinieerd als een verzameling operationele strategieën en geavanceerde technologieën die transportsubsystemen, beheerd door een of meer transportagentschappen, in staat stellen om op een gecoördineerde en geïntegreerde manier te werken. Integrated Corridor Management (ICM) is een veelbelovend instrument in de toolbox voor congestiebeheer dat tot doel heeft het gebruik van bestaande infrastructuuractiva te verbeteren en ongebruikte capaciteit te beheersen.
  • Het Intelligent Driver Information System (IDIS) helpt de bestuurder te helpen bij het verwerken van informatie in de auto. Het systeem heeft het potentieel om de rijveiligheid en efficiëntie te verbeteren door instructies te geven aan bestuurders met als doel hun rijstijl te verbeteren.
  • Afgezien van het bovenstaande is het wereldwijde intelligente verkeersbeheersysteem gesegmenteerd in Passenger Information Management en Automotive Telematics.

Markt voor intelligente verkeersbeheersystemen door het aanbieden van

  • Door het aanbod wordt de markt gesegmenteerd in hardware, software en diensten.
  • Het hardwaresegment omvat sensoren, camera’s, intelligente verkeersbeheersystemen en geavanceerde reizigersinformatiesystemen. Dit segment heeft de snelste groei gerapporteerd gedurende de prognoseperiode als gevolg van de implementatie van tal van heterogene apparaten.
  • Het softwaresegment groeit snel en wint aan tractie met autonome en verbonden voertuigen. In een Intelligent Traffic Management System wordt de software gebruikt om wegsituaties te implementeren op basis van historische gegevens. Dit segment is goed voor het op een na grootste marktaandeel en zal naar verwachting gedurende de prognoseperiode gemiddeld groeien.
  • Intelligente verkeersbeheersystemen kunnen zich op veel gebieden richten of zich richten op specifieke kenmerken van grootstedelijk woon-werkverkeer. Het biedt inzicht in incidentcontrole, voertuigonderhoud, on-demand verkeer, infrastructuurondersteuning en verkeersveiligheid.

Praat met expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/10756

Intelligent Traffic Management System marktanalyse per regio

  • Noord-Amerika: Noord-Amerika was goed voor het op een na grootste aandeel in de wereldmarkt vanwege de vooruitgang in communicatietechnologieën die de revolutie van het transportnetwerk verbeterden.
  • Europa: Europa heeft een aanzienlijke groei laten zien in het wereldwijde Intelligent Traffic Management System, aangezien het gebruik van auto’s in Europa gestaag is toegenomen als gevolg van het stijgende besteedbare inkomen per hoofd van de bevolking onder individuen.
  • Azië-Pacific: Azië-Pacific was goed voor het grootste marktaandeel en zal naar verwachting de snelste groei in de markt doormaken. Dit wordt voornamelijk toegeschreven aan de snelle groei van de bevolking in ontwikkelingslanden hebben de inzet van Intelligent Traffic Management System verhoogd.
  • Latijns-Amerika: De Latijns-Amerikaanse markt zal naar verwachting getuige zijn van een opmerkelijke vraag naar Intelligent Traffic Management System als gevolg van de aanwezigheid van OEM’s in de auto-industrie en de toenemende acceptatie van geavanceerde technologie.
  • Midden-Oosten en Afrika: De vraag naar intelligent verkeersbeheersysteem stijgt als gevolg van het investeerdersvriendelijke beleidskader voor de productie van auto’s en componenten in

landen zoals Saoedi-Arabië, Qatar en Egypte. 

Blader door meer rapport

Automotive LED Verlichting Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-led-lighting-market-2703

Automotive Verlichting Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-lighting-market-1819

Automotive Mirror Dimming Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-mirror-dimming-market-4826

Automotive Motor Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-motor-market-5595

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Intelligent Traffic Management System Market Technologies,Intelligent Traffic Management System Market Trends,Intelligent Traffic Management System Market Regions,Intelligent Traffic Management System Market Companies,Intelligent Traffic Management System Market Outlook