header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Kant-en-klare betonmarkt 2023 Wereldwijde kansen, vraag en geografische prognose tot 2030

Jan 16, 2023 7:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor kant-en-klaar beton naar verwachting een CAGR van 6% registreren van 2022 tot 2030 en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 730 miljard hebben.

Eén type beton is kant-en-klaar beton. De ingrediënten waaruit kant-en-klaar beton (RMC) bestaat, zijn cement, zand, water en aggregaten. Het maken van kant-en-klaar beton en het transporteren ervan in een transitmixer zorgt voor de nauwkeurige toepassing van beton in het bouwproject, wat resulteert in solide, sterke en langdurige resultaten. Bij het leggen van beton in kleine batches of volgens een onregelmatig schema, is kant-en-klaar beton vooral handig. Bovendien is kant-en-klaar beton perfect voor grote projecten waar niet veel plaats is voor een menginstallatie of materiaalvoorraden. De markt is vrij actief en zal zich naar verwachting snel ontwikkelen gedurende het verwachte tijdsbestek.

Pdf-voorbeeldkopie ophalen met inhoudsopgave: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5373

Regionale analyse

Noord-Amerika genereerde een omzetaandeel van meer dan 69% in de markt voor kant-en-klaar beton en zal naar verwachting groeien met een op inkomsten gebaseerde CAGR gedurende de prognoseperiode. Verwacht wordt dat de toenemende renovatieactiviteit in de VS en Canada de vraag naar kant-en-klaar beton in bouwprojecten zal ondersteunen. Het bedrag dat in de Verenigde Staten aan de bouw wordt uitgegeven, is de laatste tijd dramatisch toegenomen.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor kant-en-klaar beton is gesegmenteerd in producttype, productie en toepassing.

Op basis van het producttype is de markt gesegmenteerd in Transit Mixed Concrete, Shrink Mixed Concrete en Central Mixed Concrete.

Op basis van de productie is de markt gesegmenteerd in On-Site en Off-Site.

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in residentiële gebouwen, commerciële gebouwen, industriële en infrastructuur.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5373

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn ACC Limited, Vicat SA, Lafarge, Buzzi Unicem S.p.A., Barney &Dickenson Inc, R.W. Sidley Inc, CEMEX S.A.B. de C.V., Italcementi Group, UltraTech Cement Limited, Holcim Ltd, HeidelbergCement.

Recente ontwikkelingen

  • In maart 2021 werkte HeidelbergCement samen met de toonaangevende software-investeringsmaatschappij Thoma Bravo en investeerde in Command Alkon om het digitale ecosysteem voor de zware bouwmaterialenindustrie te bouwen.
  • In maart 2021 lanceerde ACC Global green concrete ‘ECOPact’ in Kolkata
  • In februari 2021 kondigde CEMEX, S.A.B. de C.V. aan dat het de Amerikaanse activiteiten uitbreidt om het Netwerk van Texas te versterken met de overname van een kant-en-klaar bedrijf in San Antonio, TX, als onderdeel van zijn groei-initiatief.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Ready-Mix Concrete,Ready-Mix Concrete Market,Ready-Mix Concrete Industry