header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Light Duty Telehandler Market zal een CAGR van 5,60% registreren van 2023 tot 2030

Jan 16, 2023 5:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor lichte verreikers naar verwachting een CAGR van 5,60% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 2,14 miljard hebben in 2030.

De markt voor lichte verreikers is consistent gebleven en heeft het potentieel om aanzienlijk te groeien. Er wordt ook verwacht dat de Markt voor Lichte Verreikers gedurende het verwachte tijdsbestek een aanzienlijke uitbreiding zal doormaken. Vanwege een groeiende behoefte in sectoren zoals mijnbouw, bouw en zelfs landbouw, is het gebruik van lichte verreikers dagelijks toegenomen. Verwacht wordt dat de marktbenutting in de bouwsector gedurende de projectieperiode hoog zal zijn als gevolg van de uitbreiding van de bouwsector. De belangrijkste voordelen van het gebruik van een lichte verreiker zijn hun vermogen om in een cirkel van 360 graden te bewegen, zware lasten te verwerken en andere voordelen te hebben.

Regionale analyse

De markt voor lichte verreikers wordt gedomineerd door Noord-Amerika als gevolg van de langzame maar gestage expansie van de bouwsector. En een van de belangrijkste factoren in de ontwikkeling van het gebied zijn de natiestaten van de snel groeiende residentiële en niet-residentiële sectoren van Noord-Amerika. Tijdens de projectieperiode wordt groei verwacht in het gebied Azië-Stille Oceaan. De landbouwindustrieën in de regio Azië-Pacific hebben zich snel ontwikkeld en hebben bijgedragen aan deze uitbreiding.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2270

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor lichte verreikers is gesegmenteerd in capaciteit en toepassing.

Op basis van de capaciteit is de markt gesegmenteerd in maximaal 3 ton, 3,1 tot 4 ton en 4,1 tot 5 ton.

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in bouw, landbouw, mijnbouw en andere.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn JCB Limited, Manitou, Merlo, Liebherr machines, Caterpillar Inc, Pettibone traverse LLC, Sennebogen maschinenfabrik GmbH, Wacker neuson, Sky jack Inc, Gehl company.

Controleer korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2270

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Telehandler Market,Light Duty Telehandler,Light Duty Telehandler Market