header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Modulaire bouw marktgroei met recente trends en vraag op CAGR 6,6% tijdens de prognoseperiode 20222030

Jan 16, 2023 4:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde modulaire bouwmarkt naar verwachting een CAGR van 6,6% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 143 miljard hebben in 2030.

Modulaire bouwoplossingen lopen voor op populariteit bij woningreuzen vanwege hun verschillende voordelen, waaronder verkort afval, snel bouwen, kosteneffectiviteit, milieuvriendelijkheid en flexibiliteit. Volgens experts uit de industrie kunnen modulaire bouwprojecten 31% tot 51% sneller worden voltooid dan traditionele bouw. Modulaire gebouwen zijn uiterst flexibel door de op maat gemaakte pasvormen die worden gevormd volgens de specifieke eisen van klanten. Snelle verstedelijking heeft geleid tot een toename van infrastructuuractiviteiten om de toenemende kloof tussen vraag en toeleveringsketen te overbruggen. Het in GCC gevestigde AMANA Investments is van plan om een platform te lanceren voor naadloze offsite-constructie onder zijn merk DuPod en DuBox, na de toepassing van geavanceerde productietechnieken. De COVID-19-uitbarsting heeft de algehele modulaire bouwmarkt geschaad. De indrukwekkende lockdowns van de overheid om de verspreiding van het virus in te dammen, leidden tot een vermindering van de bouwactiviteiten en hadden ook gevolgen voor de arbeidsintensieve sector. Het daaropvolgende verval in gevallen en de beschikbaarheid van vaccins leidden echter tot een versoepeling van de beperkingen en de bouwactiviteiten werden hervat in tal van delen van de wereld.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1682

Regionale analyse

Azië-Pacific zal naar verwachting de wereldmarkt domineren tijdens de geschatte periode. Dit wordt toegeschreven aan de groeiende bouwactiviteiten als gevolg van de toenemende vraag vanuit de residentiële en commerciële sector. Bovendien hebben proactieve overheidsinitiatieven om milieuvriendelijke huisvesting te bevorderen gevolgen voor de groei van de vraag naar modulaire gebouwen.

Noord-Amerika is de op een na grootste omzetaandeelmarkt vanwege de toenemende vraag naar modulaire engineering voor de bouw in tal van sectoren zoals gezondheidszorg, onderwijs en meergezinswoningen, naar verwachting zal de prefab-bouw in Noord-Amerika groeien.

Controleer korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1682

Marktsegmentatie

De wereldwijde modulaire bouwmarkt is gesegmenteerd in type en toepassing

Op basis van type is de wereldwijde modulaire bouwmarkt gesegmenteerd in permanente (PMC) en verplaatsbare modulaire constructie (RMC). Het PMC heeft het grootste marktaandeel en is het snelst groeiende segment. De PMC-module kan achteraf op het huidige gebouw worden gemonteerd of als een turn-key oplossing worden geleverd met tijd- en kostenefficiëntie.

Gebaseerd op toepassing De wereldwijde modulaire bouwmarkt is gesegmenteerd in commercieel, gezondheidszorg, educatief en institutioneel, horeca en anderen. Het toenemende aantal start-ups in opkomende economieën is na de groei van de commerciële sector met de grootste marktaandelen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn VINCI Construction Grands Projets (Brentford, Verenigd Koninkrijk), Skanska AB (Stockholm, Zweden), Algeco (Londen, Verenigd Koninkrijk), KLEUSBERG GmbH & Co. KG (Wissen, Duitsland), Katerra (Menlo Park, Californië), Lendlease Corporation (Sydney, Australië), Guerdon Modular Buildings (Boise, Idaho), Laing O’Rourke (Dartford, Verenigd Koninkrijk), ATCO (Alberta, Canada), Red Sea International Company (Jeddah, Koninkrijk Saoedi-Arabië), AND Bouygues Construction (Parijs, Frankrijk)

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1682

Gerelateerd rapport

Aluminium deuren en ramen markt Onderzoeksrapport: Informatie per product (buitendeur, patiodeur, schuifraam, dubbelvoudig raam en andere), toepassing (residentieel en commercieel) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Zuid-Amerika) – prognose tot 2030

Markt voor brandwerend materiaal Onderzoeksrapport: informatie per type (afdichtingsmiddelen, mortel, platen, stopverf en plamuurpads en andere), toepassing (elektrisch, mechanisch en sanitair) en eindgebruiker (residentieel, commercieel en industrieel) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

Loader Market Research Report: Informatie per ladertype (schranklader, graafmachine, wiel, kruip/spoor, miniladers), laadvermogen (3-5 ton, 6-10 ton, 11-15 ton, 15 ton en hoger), toepassing (mijnbouw, bouw, afvalbeheer) en regio (Noord-Amerika, Europa, Aisa Pacific, rest van de wereld) — Prognose tot 2030

Markt voor sandwichpanelen van minerale wol: informatie per type oppervlakteafwerking (gewoon, gegolfd), per toepassing (wandpanelen, dakpanelen, geïsoleerde panelen), per eindgebruiker (woningbouw, commercieel gebouw, industrieel) en regio (Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika) – Voorspelling tot 2025

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Modular Construction,Modular Construction Market,Modular Construction Market 2023