header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Spatial Light Modulator Markttrends, analyse en industriegrootte zullen groeien met een CAGR van 13,2% in 2030

Jan 16, 2023 6:39 PM ET

Spatial Light Modulator Marktinzichten:

Vanwege de groeiende toepassingen in de automobiel-, gaming-, reclame- en entertainmentindustrie, zal de omvang van de wereldwijde Spatial Light Modulator-markt naar verwachting toenemen. De markt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 13,2% over de prognoseperiode (2022-2030). Tijdens de prognoseperiode zal de vraag naar ruimtelijke lichtmodulatoren (SLM’s) naar verwachting toenemen als gevolg van de behoefte in de automobiel- en onderwijssector.

Er wordt verwacht dat verbeteringen in displays en de beschikbaarheid van vloeibare kristalmaterialen voor de massaproductie van SLM’s de groei van de industrie zullen stimuleren. Elektrisch geadresseerde SLM (EASLM) en optisch geadresseerde SLM (OASLM)-gebaseerde projectoren voor gebruik in klaslokalen hebben het potentieel om de markt uit te breiden.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1721

Spatial Light Modulator Markt Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor ruimtelijke lichtmodulatoren zijn

  • Laser 2000 Ltd (Verenigd Koninkrijk)
  • Jenoptik AG (Duitsland)
  • Thorlabs, Inc. (VS)
  • Texas Instruments, Inc. (VS)
  • Santec Corporation (Japan)
  • Perkinelmer Inc. (VS)
  • Kopin Corporation (VS)
  • Meadowlark Optics Inc. (VS)
  • Hamamatsu Fotonica K.K. (Japan)
  • Holoeye Photonics AG (Duitsland)

Partnerschappen met regionale leveranciers, samenwerkingen en de lancering van nieuwe producten zijn strategieën die door deze spelers worden gebruikt om een voorsprong op de concurrentie te krijgen.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/spatial-light-modulator-market-1721 ophalen

Ruimtelijke lichtmodulator markt regionale analyse:

Afhankelijk van de regio is de markt voor ruimtelijke lichtmodulatoren verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW). Vanwege de bloeiende auto- en onderwijsindustrieën in China, Japan en India, wordt voorspeld dat de Aziatisch-Pacifische markt in de loop van de verwachte periode snel zal groeien. De vraag naar ruimtelijke lichtmodulatoren zal naar verwachting toenemen naarmate marktleiders meer precisie eisen. Door de vraag van de consument en de toepassing van geavanceerde technologieën hebben de markten in Europa en Noord-Amerika een enorm ontwikkelingspotentieel. Een pionier in het veld, Jenoptik AG, heeft bijvoorbeeld slms voor vloeibare kristallen geïntroduceerd voor CW-laserlichtmodulatie. U kunt halfgeleiderchips en kleine componenten maken met behulp van de laser die CW-lampen uitzenden.

Bekijk een Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1721

Spatial Light Modulator Marktsegmentatie:

een grondige segmentatiestudie van de markt per type, toepassing, sector en geografie. Elektrisch geadresseerde SLM, optisch geadresseerde SLM en andere soorten SLM zijn de typen waarin de markt is verdeeld. In 2016 had het elektrisch geadresseerde SLM-segment een aanzienlijk marktaandeel. Tot 2023 zal het naar verwachting in een comfortabel tempo toenemen. De toegenomen verkoop van VR-hardware en -apparaten zal er naar verwachting voor zorgen dat de OASLM-categorie in de loop van de projectieperiode snel zal stijgen.

Optische, display-, holografie-, pulsvormings-, laserstraal- en andere toepassingen behoren tot de meest voorkomende op de markt. De holografiemarkt had in 2016 een schatting van USD 62 miljoen en zal naar verwachting de komende vijf jaar snel groeien.

Gerelateerde rapporten:

Kortegolf Infrarood Markt Onderzoek, per type, per technologie, per eindgebruiker — Prognose tot 2027

Markt voor elektronische toegangscontrolesystemen Onderzoeksrapport, per component, verticaal – prognose tot 2027

OLED Microdisplay Markt Onderzoek, Per product, Resolutie, Verticaal — Voorspelling tot 2030

Fotonische geïntegreerde circuitmarkt Onderzoek, Per integratietype, component, toepassing – Prognose tot 2030

Markt voor meetsystemen voor spoorgeometrie Onderzoeksrapport, per operatietype, meettype, component—Voorspelling tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Spatial Light Modulator Market,Spatial Light Modulator Market Size,Spatial Light Modulator Market Share,Spatial Light Modulator Market Trends,Spatial Light Modulator Market Growth,Spatial Light Modulator Industry,Spatial Light Modulator Market Insights,Spatial Light Modulator Market Outlook