header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Specialty Papers Market 2023 Nieuwste innovaties, trends, groeifactoren en kansen tegen 2030

Jan 16, 2023 6:00 PM ET

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde specialty papers-markt naar verwachting een CAGR van 5,40% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 15,83 miljard in 2030.

De naam van de markt alleen al geeft aan dat het bepaalde unieke kwaliteiten heeft die bedoeld zijn om de bruikbaarheid ervan te verbeteren. De grondstof om dit te maken is pulp, dat bestaat uit houtsnippers, recyclebaar papier en houtpulp samen met een paar katoenvezels. De pulp wordt in de machine gedaan die papier maakt, terwijl het recyclebare papier wordt geleverd met bepaalde nuttige chemicaliën om het gebruik ervan te verhogen. De COVID-pandemie heeft een stilte in het bedrijfsleven veroorzaakt. De meeste productiefaciliteiten hebben te maken gehad met sluitingen. De supply chain werd verstoord door deze uitbraak, die ook veranderingen in het gedrag van klanten veroorzaakte. Voor de bescherming van de bevolking in het hele land heeft de regering een lockdown en shutdown bevolen. Het aanbod van specialistische artikelen werd vervolgens zowel wereldwijd als lokaal beperkt. COVID zorgde er zelfs voor dat de marktwaarde daalde.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2953

Regionale analyse

De Europese markt is wereldwijd de belangrijkste. Het werd vooral veroorzaakt door de toegenomen marktuitbreiding van de regio in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Er werd opgemerkt dat de Europese markt een aanzienlijk deel heeft bijgedragen aan de groei van de markt voor speciaal papier tijdens de wereldwijde projectieperiode.

Azië-Pacific neemt een aanzienlijk deel in beslag. Door de beschikbaarheid van veel duurzame grondstoffen zijn gebruikers in deze regio zich aanzienlijk meer bewust van het gebruik van verschillende verpakkingsmaterialen in Duitsland. Er is rekening gehouden met de verbreding van het gebied Azië-Stille Oceaan. Vanwege de grote vraag naar het innemen van een belangrijke positie in de inktdruksector, waardoor de marktomvang toeneemt, bevindt China zich in een sterke positie.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=2953

Marktsegmentatie

De Wereldwijde Specialty Papers-markt is gesegmenteerd in Type, Grondstof en Toepassing.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in decorpapier, flexibel verpakkingspapier, release linerpapier, drukpapier, afplaktape en andere.

Op basis van de grondstof is de markt gesegmenteerd in pulp, vulstoffen, bindmiddelen, additieven en anderen.

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in Bouw &construction, Packaging &labeling, Industrial, Printing &Writing en anderen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Nippon Paper Group Inc, Griff Paper and Film, Domtar Corporation, Robert Wilson Paper Corporation, Mondi, International Paper Company, Sappi Limited, Kanzaki Specialty Papers Inc, Stora Enso Oyj, Munksjo Corporation.

Controleer korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2953

Inhoudsopgave

1 Samenvatting

2 Onderzoeksmethodologie

3 Marktdynamiek

4 Wereldwijde markt voor speciaal papier, per type

5 Wereldwijde markt voor speciaal papier, per grondstof

6 Wereldwijde markt voor speciaal papier, per toepassing

7 Regionale marktanalyse

8 Concurrentieanalyse

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Specialty Papers,Specialty Papers Market,Specialty Papers Market Report