header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Toename van de markt voor gepantserde voertuigen in asymmetrische oorlogsvoering met een gezonde CAGR van ~ 7,1% met top key venders 2030

Jan 16, 2023 7:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Gepantserde voertuigmarkt De omvang wordt geschat op USD 32,26 miljard  in 2030, met een CAGR van 6,35% in 2020-2030.

Een gepantserd voertuig is een voertuig dat speciaal is ontworpen en gebouwd om te beschermen tegen verschillende bedreigingen, zoals kogels, explosieven en andere soorten aanvallen. Gepantserde voertuigen worden gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder militaire, wetshandhaving en particuliere beveiliging. Ze zijn meestal uitgerust met pantserbeplating, kogelvrij glas en andere beschermende functies om de inzittenden en het voertuig zelf te helpen beschermen.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3238

De COVID-19-pandemie heeft enige impact gehad op de productie en verkoop van gepantserde voertuigen, maar de algehele impact is relatief beperkt geweest. De vraag naar gepantserde voertuigen is relatief stabiel gebleven tijdens de pandemie, omdat ze worden gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen waar bescherming van cruciaal belang is.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn BAE Systems, PLC, Lockheed Martin Corporation, Rheinmetall AG, International Armored Group, Krauss-Maffei Wegmann GmbH & Co., Elbit Systems Ltd, General Dynamics Corporation, INKAS Armored Vehicle Manufacturing, Mitsubishi Heavy Industries, Ltd, Oshkosh Corporation en Diehl Defence GmbH &Co. KG.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor gepantserde voertuigen is gesegmenteerd in product, systeem en eindgebruiker.

Op basis van het product is de markt gesegmenteerd in Defense Armored Vehicles en Commercial Armored Vehicles.

Op basis van het systeem is de markt gesegmenteerd in aandrijfsystemen, motor, ballistische bepantsering, munitiebehandelingssystemen, torenaandrijvingen, vuurcontrolesystemen (FCS), tegenmaatregelsystemen, bewapening, commando – controlesystemen (C2), observatie- en weergavesystemen, rompen / frames, navigatiesystemen en stroomsystemen.

Regionale analyse

Noord-Amerika zal naar verwachting groeien als gevolg van verschillende factoren, waaronder de toenemende dreiging van terrorisme en het voortdurende conflict in het Midden-Oosten. Als gevolg hiervan zijn veel overheden en organisaties op zoek naar gepantserde voertuigen om hun personeel en activa te beschermen. Met de verwachte groei in de markt voor gepantserde voertuigen, wordt verwacht dat Noord-Amerika een belangrijke hub zal worden voor de productie en export van deze voertuigen. Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in Commercial en Defense.

Toegang tot rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/armored-vehicles-market-3238   

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Armored Vehicle Market,Armored Vehicle Market Size,Armored Vehicle Market Share,Armored Vehicle Market Trend,Armored Vehicle Market Growth,Armored Vehicle Market Analysis,Armored Vehicle Market Insights,Armored Vehicle Market Outlook,Armored Vehicle Industry