header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Anomaly Detection Market Size zal naar verwachting USD 14,44 miljard bereiken met een CAGR van 16,10% | Rapport van Market Research Future

Jan 17, 2023 6:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

In de komende vijf jaar zal het groeipotentieel naar verwachting met 5% per jaar toenemen. Anomaliedetectie verwijst naar procedures voor het vinden van anomalieën, zoals een onverwachte verandering in de techniek of een gebeurtenis in een activiteit die afwijkt van het voorspelde patroon of de voorspelde dataset. Wanneer een procesfout, fout of probleem zich voordoet, is dit bijna altijd het gevolg van een afwijking van de gebruikelijke gang van zaken. Toepassingen zoals kwetsbaarheidsscans, fraudebescherming, beveiliging en patiëntbewaking, naast vele andere, maken allemaal uitgebreid gebruik van Anomaly Detection Market en maken allemaal deel uit van hetzelfde ecosysteem.

Een van de belangrijkste factoren die van invloed zijn op de groei van de markt voor anomaliedetectiemarkt is de toenemende acceptatie van slimme verbonden apparaten. De kans op files neemt toe met de netwerkgrootte, wat kan leiden tot vreemd systeemgedrag. Het vinden van deze vreemde patronen in netwerkactiviteit die een belangrijke bron kunnen zijn voor het scannen van kwetsbaarheden, computerhackers en fraudepreventie, wordt anomaliedetectie genoemd. Anomaliedetectie is er een andere naam voor.

Vraag een gratis sample aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5756

Omvang van het Cloud Gaming Market Report:

Omzetprognose in 2030:

USD 14,44 miljard

Groei:

CAGR van 16,10% van 2022 tot 2030

Prognoseperiode:

2022 -2030

Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

   

 

Belangrijkste spelers

  • International Business Machines Corporation (VS)
  • SAS Institute, Inc. (VS)
  • Cisco Systems, Inc. (VS)
  • Dell Technologies, Inc. (VS)
  • Hewlett Packard Enterprise Company (VS)
  • Symantec Corporation (VS)
  • Trend Micro, Inc. (Japan)
  • Splunk, Inc. (VS)
  • Wipro Limited (Indië)
  • Securonix, Inc. (VS)

 

Regionale analyse

 

De wereldwijde markt voor anomaliedetectie zal naar verwachting in de voorspelde periode in een potentieel tempo groeien, volgens projecties. De anomaliedetectiemarkt kan geografisch worden onderverdeeld in vier groepen: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Vanwege groeiende trends zoals ‘Gebruik uw eigen apparaat’, die bedrijven kunnen implementeren om werknemers aan te moedigen hun eigen apparaten op het werk te gebruiken, heeft Noord-Amerika nu het grootste deel van het marktaandeel. Grote bedrijven hebben over het algemeen deze strategie aangenomen, die de efficiëntie en resultaten in het algemeen heeft verbeterd.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/anomaly-detection-market-5756

BYOD heeft echter ook geleid tot een toename van anomalieën vanwege verbonden apparaten en het internet der dingen, waardoor het risico op een systeeminbraak is toegenomen.

Bovendien was Noord-Amerika, meer dan enige andere regio, goed voor het grootste marktaandeel voor oplossingen, toepassingen en technologie voor de anomaliedetectiemarkt. Deze leveranciers omvatten bekende bedrijven zoals IBM en Cisco, evenals een aanzienlijk aantal start-ups. De uitbreiding van de anomaliedetectiemarkt in Noord-Amerika wordt ook gedreven door het toenemende gebruik van Anomaly Detection Market-systemen in overheids- en wetshandhavingsorganisaties. Bijna de helft van alle donaties komt uit de Verenigde Staten, waardoor het de belangrijkste donor in Noord-Amerika is.

Marktsegmentatie

Het servicetype, de oplossing, de toepassing, de verticals en de geografische regio’s worden gebruikt om de markt te segmenteren.

De markt is onderverdeeld in inbraakdetectie, fraudedetectie, defectdetectie, systeemstatusbewaking en andere categorieën, afhankelijk van de toepassing.

De markt is verdeeld in detailhandel, productie, informatietechnologie en telecommunicatie, lucht- en ruimtevaart en leger, overheid, bank- en financiële diensten, gezondheidszorg en anderen op basis van de verschillende vormen van voortstuwing.

Vraag om kortingen: – https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5756

Inhoudsopgave:

1 Samenvatting

2 Reikwijdte van het rapport

2.1 Marktdefinitie

2.2 Reikwijdte van de studie

2.2.1 Onderzoeksdoelstellingen

2.2.2 Aannames &beperkingen

2.3 Marktstructuur

3 Marktonderzoek Methodologie

3.1 Onderzoeksproces

3.2 Secundair onderzoek

3.3 Primair onderzoek

3.4 Prognosemodel

4 Marktlandschap

Voortgezet….

Gerelateerde rapporten:

  1. https://logcontact.com//blogs/41401/B2B-Telecommunication-Market-is-anticipated-to-grow-USD-181-3
  2. https://fooshia.com/read-blog/16513
  3. http://msnho.com/blog/b2b-telecommunication-market-anticipated-grow-usd-1813-billion-cagr-1340-2030
  4. https://www.djjmeets.com/blogs/44985/B2B-Telecommunication-Market-is-anticipated-to-grow-USD-181-3
  5. https://gab.com/abhimrfr72/posts/109675024596153453

Informatie:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Anomaly Detection Market,Anomaly Detection Market Share,Anomaly Detection Market Size,Anomaly Detection Market Trends,Anomaly Detection Market Forecast,Anomaly Detection Market Growth,Anomaly Detection Market Analysis,anomaly detection market manipulation,anomaly detection using statistics,anomaly detection methods