header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Smart Antenna Market Technology Overview, Future Trends, Developments, Global Share, Size, Top Key Player Dynamics en Business Forecast 2030

Jan 17, 2023 4:00 PM ET

Tijdens de verwachte periode zal de omvang van de Smart Antenna Market zich naar schatting ontwikkelen op een CAGR van 14,2 procent, van USD 2,3 miljard in 2023 tot USD 5,9 miljard in 2030.

Automotive Smart Antenna Marktoverzicht

De automarkt draait voortdurend naar slimme auto’s, die een grote vraag hebben naar goede connectiviteit, waaraan wordt voldaan door het gebruik van slimme antennes. Om de prestaties en veiligheid te verbeteren, zijn auto’s volledig verbonden via vehicle-to-infrastructure (V2I) en vehicle-to-vehicle (V2V) communicatie.

De slimme antenne van het voertuig verbindt verschillende diensten, waaronder tv, GPS, radio, mobiele communicatie en andere. Original equipment manufacturers (OEM’s) kunnen de slimme antennes van auto’s gebruiken om nieuwe technische architectuurnormen te creëren en te voldoen aan de vraag van klanten naar communicatie- en infotainmentdiensten. Verhoogde connectiviteit in de auto-industrie verbetert bijvoorbeeld gebruikerservaringen zoals interface-immuniteit, actieve besturing en connectiviteit. Bovendien, omdat de slimme antenne vrijwel transparant is, vermindert het de totale kosten plus gewicht van het voertuig door eenvoudigere kabelgeleiding en kortere kabellengtes mogelijk te maken. Als gevolg hiervan zullen nieuwe en geavanceerde functies naar verwachting de groei van de omvang van de Smart Antenna-markt voor voertuigen stimuleren.

Drijvende factoren voor marktgroei

  • Verlaging van de totale kosten
  • Gewichtsreductie door eenvoudigere kabelgeleiding en kortere kabellengte
  • Trend in de auto-industrie is naar intelligente auto’s

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7303
Automotive Smart Antenna Marktsegmentatie

De dynamische productiemethoden die door marktsegmenten worden gebruikt om aan de groeiende behoeften van een internationale doelgroep te voldoen, zijn toegenomen in de waarde van de omvang van de Smart Antenna-markt voor voertuigen.

De volgende aspecten zijn gebruikt om de internationale markt te segmenteren:

Voertuigen afhankelijk van de markt:

Voertuigen zoals bedrijfsvoertuigen plus lichte voertuigen zijn beschikbaar op de markt. Deze auto’s helpen klanten bij het voldoen aan verschillende eisen.

Afhankelijk van de marktfrequentie:

Zeer hoge frequentie, hoge frequentie en ultrahoge frequenties maken allemaal deel uit van de marktfrequentie.

Afhankelijk van de componenten van de markt:

Transceivers, ECU’s en andere items zoals kabelbomen, digitale bussen en connectoren behoren tot de componenten van de markt.

Afhankelijk van elektrische voertuigen:

Elektrische voertuigen zoals hybride elektrische voertuigen, batterij-elektrische voertuigen en plug-in hybride voertuigen zijn beschikbaar.

Automotive Smart Antenna Markt Regionale Classificatie

In de komende vijf jaar zal de vraag naar verwachting toenemen. Volgens de huidige markttrends zal de sector van slimme antennes voor auto’s naar verwachting wereldwijd snel groeien. Het APAC-gebied daarentegen zal waarschijnlijk de meeste ontwikkeling hebben. De APAC-regio wordt voortgestuwd door hoge economische groei, bevolkingsgroei en toenemende verstedelijking. Bovendien is er een aanzienlijke toename van de behoefte aan verbonden auto’s, waardoor de implementatie van connectiviteitsafhankelijke veiligheidsnormen in landen als Zuid-Korea en Japan noodzakelijk is.

Landen in de regio Azië-Pacific, zoals China, zullen waarschijnlijk verschillende auto- en verkeersveiligheidsregels implementeren. Tijdens de projectieperiode van 2021-2028 zal een enorme toename van cellulaire toepassingen en een toegenomen behoefte aan veiligheidsmechanismen fantastische resultaten opleveren en een verbazingwekkende marktuitbreiding genereren.

Vraag om geweldige korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7303

Nieuws uit de industrie

Door veranderingen in de eisen van klanten is high-end communicatietechnologie een belangrijk aspect van de autosector geworden. De haaienvinantenne is het meest populaire type antenne dat in auto’s wordt gebruikt. Het kan verschillende communicatiefuncties aan, zoals mobiele data, spraakconnectiviteit en asset tracking. Bovendien zijn haaienvinantennes eenvoudig te installeren, hebben ze een aangenaam uiterlijk, bieden ze geweldige prestaties tegen een redelijke prijs en hebben ze een langere levensduur. De markt zal waarschijnlijk stijgen als gevolg van al deze innovaties op het gebied van slimme antennes voor auto’s.

Blader door meer gerelateerd rapport:

<ahref=”https://www.globenewswire.com/en/news-release/2021/05/20/2233073/0/en/Electric-Vehicle-Market-to-touch-USD-893-5-Billion-by-2027-Market-Research-Future-MRFR.html”>Elektrische voertuigmarkt

Markt voor elektrische motorfietsen

Automotive Banden Markt

Motorsport Producten Markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Automotive Smart Antenna Market,Automotive Smart Antenna Market Trends,Automotive Smart Antenna Market Technology,Automotive Smart Antenna Market Outlook,Automotive Smart Antenna Market Future