header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Belangrijkste segmenten van de auto-industrie, regionale omzetstatus, ontwikkelingen, overzicht van de toeleveringsketen, groei van de industrie en toekomstverwachting 2030

Jan 17, 2023 2:00 PM ET

Het aandeel van de auto-industrie krijgt veel aandacht van verschillende sectoren, waardoor het een soepele run kan verwachten met een CAGR van 4,5% tijdens de prognoseperiode.

Overzicht van het Automotive Industry Report 

De groei van de auto-industrie wordt ondersteund door verschillende factoren, zoals de beschikbaarheid van robuuste R &D-centra, goedkope staalproductie en kostenconcurrerende arbeidskrachten. Marktonderzoek toekomst beoordeelt verschillende aspecten van de industrie, evenals tal van evolutionaire veranderingen die zijn aangebracht voor accessoires, componenten, materialen en hulponderdelen.

De industrie biedt ook grote mogelijkheden voor investeringen en directe en indirecte werkgelegenheid voor geschoolde en ongeschoolde arbeid. Na het herstel van de covid-19-effecten zal de wereldwijde auto-industrie naar verwachting de komende jaren een sterke groei laten zien. 

Drijvende factoren voor marktgroei

  • Overheidsinitiatief
  • Ontwikkeling van commerciële sectoren wereldwijd
  • Toegenomen vraag naar krachtige motoren

Ontvang gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7683

Belangrijke marktspelers zijn onder meer

  • Toyota
  • GM
  • Volkswagen
  • Hyundai Motoren
  • Doorwaden
  • Nissan
  • Honda
  • PSA
  • Suzuki
  • Renault
  • Fiat
  • Daimler AG
  • Chrysler
  • Chana Automobiel
  • Tata Motors

Drijfveren en risico’s 

Investeringen en overheidsinitiatieven zijn de belangrijkste drijvende krachten achter het groeiende marktlandschap. Verschillende autofabrikanten investeren fors in verschillende segmenten van de auto-industrie. Opkomende markten, met name in India, trekken buitenlandse directe investeringen (fdi) aan. Volgens de gegevens die zijn vrijgegeven door het ministerie voor de bevordering van industrie en interne handel (dpiit), heeft India tussen april 2000 en maart 2020 fdis ter waarde van US $ 25,85 miljard aangetrokken. 

Wat overheidsinitiatieven betreft, moedigen overheden, naast een gunstig productiebeleid, ook automatisering en elektrificatieverstoring aan. Er zijn snelle upgrades in autotechnologieën. 

Nieuwe voertuigen zullen naar verwachting op batterijen werken / elektrisch zijn en verschillende nieuwe modellen voor zelfrijdende auto’s zouden aan het wagenpark van de wereld worden toegevoegd. Bovendien verstoren technologische ontwikkelingen in de auto-industrie ook het leverancierssegment en bieden ze nieuwe marktgroeimogelijkheden. 

Dit zou de autoleveranciersindustrie in staat stellen om elektrische componenten feilloos aan te bieden. Automatisering en elektrificatie zijn echter de grootste uitdagingen in de auto-industrie. Naarmate autonome en elektrische voertuigen het overnemen, zouden andere gerelateerde industrieën boomen, zoals halfgeleiders, sensoren, componenten, verlichting en technologieën. 

Mrfr segmenteert de rapporten op type en vermogen, met gedetailleerde regionale analyses. Het typesegment is onderverdeeld in ac en bdc. Het motortypesegment is onderverdeeld in pmsm, dc brushless en ac-inductie. Het ev-type segment is onderverdeeld in bev, hev en phev. Het uitgangsvermogenssegment is onderverdeeld in minder dan 200 kw, 200-400 kw en meer dan 400 kw. Het segment voertuigtypen is onderverdeeld in bedrijfsvoertuigen en personenauto’s. 

Het rapport beoordeelt en verklaart een gedetailleerde analyse van het concurrentielandschap met nieuwe trends en productiemethoden die de autoruimte binnendringen met context voor belangrijke industrie- en marktspelers. Zo belicht het rapport verschillende prominente marktspelers, trends die ze vaststellen of volgen om een aanzienlijk aandeel te verwerven en hun bijdragen aan de marktgroei. 

Vraag om een geweldige korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7683

Onderzoeksmethodologie

De onderzoeksmethodologie van mrfr bespreekt alternatieve hypothesen en probeert de lezers feiten en cijfers voor te stellen. Het biedt een onderzoekshypothese als alternatieve manier om het fenomeen van de markt te verklaren. De onderzoekshypothese is gebaseerd op waarnemingen die schittering oproepen. De onderzoekers die betrokken zijn bij de analyse hebben de hypothese getest om de nulhypothese te weerleggen om dichterbij te komen om een specifiek probleem op te lossen. 

De nulhypothese werd gebruikt om instructies en orders te bepalen, terwijl de onderzoekshypothese werd gebruikt om te bepalen of er variabelen waren. Het verandert afhankelijk van verschillende factoren; sommige variabelen veranderen gemakkelijk, terwijl andere variabelen bijna constant zijn. Vandaar dat onderzoekers hebben geprobeerd variabelen te meten. In dit onderzoek worden de onafhankelijke en afhankelijke variabelen gebruikt in experimenteel onderzoek om eenhypothese.

1 Samenvatting

2 Marktintroductie

2.1 Definitie 18

2.2 Reikwijdte van het onderzoek 18

2.3 Lijst van aannames 19

2.4 Marktstructuur 19

2.5 Macro factor indicator analyses 20

3 Onderzoeksmethodologie

3.1 Onderzoeksproces 22

3.2 Primair onderzoek 23

3.3 Secundair onderzoek 24

3.4 Schatting van de marktomvang 25

3.5 Prognosemodel 25

4 Marktdynamiek

4.1 Inleiding 27

4.2 Bestuurders 28

4.2.1 Stijging van de verkoop van nieuwe voertuigen 28

4.2.2 Verhoging van de investeringen in onderzoek en ontwikkeling 28

4.2.3 Snelle groei van de component aftermarket 29

4.3 Impactanalyse van stuurprogramma’s 30

4.4 Beperkingen 30

4.4.1 Hoge kosten van de productie van voertuigen en onderdelen 30

4.4.2 Toenemende complexiteit binnen voertuigen 31

4.5 Analyse van de gevolgen voor de beperking 31

4.6 Kansen 32

4.6.1 Toenemende verkoop van elektrische voertuigen 32

5 Marktfactoranalyse

5.1 Waardeketenanalyse 34

5.1.1 Inkomende logistiek 34

5.1.2 Bewerkingen 35

5.1.3 Uitgaande logistiek 35

5.1.4 Marketing en verkoop 35

5.1.5 Diensten 35

5.1.6 Ondersteunende activiteiten 36

5.2 Porter’s Vijf Krachten Analyse 36

5.2.1 Bedreiging van nieuwkomers 37

5.2.2 Onderhandelingsmacht van leveranciers 37

5.2.3 Onderhandelingsmacht van kopers 37

5.2.4 Dreiging van substituten 37

5.2.5 Rivaliteit 37

5.3 Technologische trends: Auto-industrie 38

5.3.1 Gedeelde mobiliteit 38

5.3.2 Autonoom rijden 38

5.3.3 Elektrificatie en verbonden auto’s 38

…Voortgezet.

Bekijk trending onderzoeksrapporten @

Automotive Air Flow Meter Markt

Automotive Adaptive Lighting Markt

Automotive Seat Markt

Automotive Smart Display Markt

Over marktonderzoek toekomst –

Bij market research future (mrfr) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van ons gekookte onderzoeksrapport (crr), halfbakken onderzoeksrapporten (hcrr), ruwe onderzoeksrapporten (3r), continu-feed onderzoek (cfr) en marktonderzoek consulting edibles.

Het Mrfr-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, is MRFR vaak van plan om een ontmoeting te houden met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(us) 44 2035 002 764(uk)

E-mail: [email protected]

Website: Https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Industry Outlook,Automotive Industry Revenue,Automotive Industry Trends,Automotive Industry Regions,Automotive Industry Forecast