header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Belangrijkste segmenten van de markt voor recreatievoertuigen, topfabrikanten, grootte, aandeel, technologie, huidige trends, marktregio’s, verkoop en bedrijfsprognose 2030

Jan 17, 2023 1:00 PM ET

De markt voor recreatievoertuigen krijgt tussen 2023-2030 een geschatte waarde met een CAGR van 6,49%. 

Overzicht van de markt voor recreatievoertuigen

De groeiende populariteit van een comfortabel voertuig voor transport en accommodatie, gecombineerd met de stijgende vraag naar korteafstandsreizen, landelijke locaties en aantrekkelijk aanbod van RV-fabrikanten, verleidt veel avonturiers om een camper te kopen of te huren voor weekenden of lange roadtrips en vakanties. De toegenomen vraag naar rv-auto’s heeft geresulteerd in verschillende technische doorbraken in de industrie. In juni 2019 introduceerde airstream bijvoorbeeld een lijn van sleepbare recreatieve voertuigen met een aanzienlijk vloeroppervlak en een laag gewicht vanwege een aluminium carrosseriestructuur.

De mogelijkheid van maatwerk in termen van grootte en afmetingen, van grondstofselectie tot de lijst met componenten die in het voertuig moeten worden geplaatst, maakt het aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar een camper voor persoonlijk of zakelijk gebruik. De aanpassingsoptie die beschikbaar wordt gesteld via websites en mobiele applicaties stelt kopers in staat om hun auto’s vanaf elke locatie aan te passen in plaats van elke keer de showroom van de fabrikant te bezoeken. De groeiende populariteit van adventure camping op het platteland. Mensen reizen graag naar het platteland, weg van verstedelijkte gebieden, om te ontspannen van hun stressvolle dagelijkse routine.

Drijvende factoren voor marktgroei

  • Overheidsinitiatief
  • Ontwikkeling van commerciële sectoren wereldwijd
  • Vraag naar het verbeterde comfort
  • Reisfuncties
  • Lange afstanden

Ontvang gratis voorbeeld PDF brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7537

 De bedrijven die camper auto’s bouwen, bevatten ook tal van technische voorzieningen waarmee individuen in geval van nood verbonden kunnen blijven en in contact kunnen blijven met hun familie of vrienden. Bepaalde beperkingen die door regeringen in veel landen worden opgelegd, belemmeren echter de groei van deze sector. Strikte overheidsregels, zoals voertuigafmetingen en normen op basis van voertuigtype, het type elektrische installatie dat in de auto wordt gebruikt, het voertuiggewicht na integratie van luxe en andere factoren, zullen de markt waarschijnlijk verminderen.

Segmentatie van de markt voor recreatievoertuigen

De markt voor recreatievoertuigen is onderverdeeld in verschillende segmenten.

De markt is verdeeld in twee categorieën: campers en sleepbare camper. De sleepbare RV-categorie bezat ongeveer 45% van de markt en zal naar verwachting slagen in USD 28 miljard. Er is veel vraag naar getrokken RV-auto’s vanwege hun goedkope kosten in vergelijking met gemotoriseerde RV-auto’s en het ontbreken van een ingebouwde motor en aandrijflijn. Met getrokken recreatievoertuigen kunnen consumenten de trailer trekken met een bestaande vrachtwagen of bestelwagen, waardoor de kosten van de voertuigen op de weg aanzienlijk worden verlaagd.

De markt is verdeeld in twee categorieën: benzine en diesel. Het benzinesegment verdiende meer dan USD 22 miljard aan omzet en zal naar verwachting met 8% stijgen als gevolg van verminderde koolstofemissies en goedkopere onderhouds- en acquisitiekosten. De langere levensduur van benzinemotoren als gevolg van lagere zuigerbewegingen dan dieselmotoren zal ook helpen bij de uitbreiding van de markt.

Regionale analyse van de markt voor recreatievoertuigen

De markt voor recreatieve voertuigen is verdeeld in vier regio’s: Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De waarde van recreatievoertuigen in Noord-Amerika is de afgelopen jaren gestegen en zal waarschijnlijk verder stijgen. Vanwege de inspanningen van de regering van het land om het milieu te beschermen, zijn milieuvriendelijke dingen gebruikelijker geworden in Noord-Amerika. Voertuigen zoals rv-auto’s en campers die zuiniger zijn en visueel aantrekkelijkere ontwerpen hebben, zijn een goed begin. Als gevolg van de toegenomen vraag naar dergelijke voertuigen is de kapitaalmarkt aanzienlijk gegroeid, wat resulteert in een grote toename van de markt voor recreatievoertuigen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/recreational-vehicles-market-7537

Recente ontwikkelingen

  • Thor onthulde in januari 2022 een prototype EV Motorhome met een bereik van 300 mijl. Volgens het bedrijf kunnen veranderende klantvoorkeuren in elektrische auto’s en vrachtwagens wijzen op groeiende kansen voor elektrische rv-auto’s.
  • Winnebago industries, een camperfabrikant, onthulde hun idee voor een volledig elektrisch, emissievrij voertuig in januari 2022. Deze e-RV zal vergelijkbaar zijn met een klasse b r.v. Daarin zal het een

86-kwh batterij die een rijbereik van 125 mijl geeft en tegelijkertijd verschillende gemakken aan boord aandrijft.

Bekijk trending onderzoeksrapporten @

Automotive Velgen Markt

Automotive Front end Module Markt

Markt voor opladers voor elektrische voertuigen aan boord

Markt voor elektrificatie van voertuigen

Over marktonderzoek in de toekomst:

Bij market research future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van ons gekookte onderzoeksrapport (crr), halfbakken onderzoeksrapporten (hcrr), ruwe onderzoeksrapporten (3r), continu-feed onderzoek (cfr) en marktonderzoek en adviesdiensten. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek toekomst

Website:?https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market research future

Website:?https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Recreational Vehicle Market Trends,Recreational Vehicle Market Leaders,Recreational Vehicle Market Technology,Recreational Vehicle Market Outlook,Recreational Vehicle Market Future