header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Big Data Security-marktgroei als gevolg van technische vooruitgang die wordt verwacht op 17,10% tot 2030

Jan 17, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde Big Data Security-markt naar verwachting een CAGR van 17,10% registreren van 2020 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 52,16 miljard in 2030.

Big Data is een enorme verzameling bedrijfsgegevens die complex en zeer problematisch zijn om door mensen te worden geïnterpreteerd. De analytische trend stelt het bedrijf echter in staat om meer datagedreven beslissingen te nemen in de huidige manier van zakendoen. Opkomende commerciële gelegenheden kunnen worden bereikt wanneer diepgaande inzichten in factoren zoals marketing, productontwikkeling en prijsstelling worden uitgevoerd. Vandaar dat zelfs kleine en middelgrote industriële segmenten de hulp inroepen van data-analysemanagers, datawetenschappers en big data-oplossingsarchitecten.  De COVID-19-epidemie heeft de snelle processen van sommige industrieën geblokkeerd. Vandaar dat de industriële sectoren de nieuwe praktijk van werken op afstand hebben geïmplementeerd. De toenemende trend van thuiswerken, internetpenetratie en de toenemende trend van BYOD hebben de vraag naar de Big Data Security-markt doen toenemen.

Big Data Security Market Report Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 35,71 miljard
Groei: CAGR van 17,10% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4410

Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de big data-beveiligingsmarkt vanwege de vroege acceptatie van technologieën en de hoge penetratie van beveiligingsoplossingen in de regio gedurende de prognoseperiode. Bovendien wordt verwacht dat de rush in verbeterde beveiligingsmaatregelen de uitbreiding gedurende de prognoseperiode verder zal versnellen.

Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode. vanwege factoren zoals hoge digitale connectiviteit, cyberbeveiligingsbewustzijn en uitgebreide gegevensoverdracht over de grenzen binnen de regio

Marktsegmentatie

De wereldwijde big data-beveiligingsmarkt is gesegmenteerd in oplossing, implementatie, organisatiegrootte en branche verticaal

Op basis van de oplossing is de Global Big Data Security-markt gesegmenteerd in gegevensontdekking, classificatie, gegevensautorisatie, toegang, gegevensversleuteling, tokenisatie, maskering, gegevenscontrole, monitoring, gegevensbeheer, naleving, analyse van gegevensbeveiliging en gegevensback-up en -herstel. Het segment databeveiligingsanalyse leverde de grootste bijdrage aan de markt en zal naar verwachting groeien met een CAGR van 14,2% tijdens de prognoseperiode. Beveiligingsanalyses bieden een tijdige oplossingsmatrix en lage onware positieven waarmee analisten bedreigingen kunnen identificeren en kunnen reageren op beveiligingsinbreuken, waardoor de marktgroei verder wordt gestimuleerd.

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/big-data-security-market-4410

Op basis van de implementatie is de wereldwijde big data-beveiligingsmarkt gesegmenteerd in on-premise en cloud. Het on-premise segment leverde de grootste bijdrage aan de markt en zal naar verwachting groeien met een CAGR van 18% tijdens de prognoseperiode. Het IT-team is verantwoordelijk voor het te allen tijde verkrijgen van services en disaster recovery-operaties.

Op basis van de grootte van de organisatie is de wereldwijde big data-beveiligingsmarkt gesegmenteerd in kleine en middelgrote ondernemingen en grote ondernemingen. Hetzelfde segment leverde de grootste bijdrage aan de markt en zal naar verwachting groeien met een CAGR van 18,5% tijdens de prognoseperiode. Uitgebreide cyberaanvallen op gegevens en een toename van hacks zijn de belangrijkste drijfveren voor de groei van uitgebreide gegevensbeveiliging door kmo’s.

Op basis van brancheverticalen is de wereldwijde big data-beveiligingsmarktgesegmenteerd in IT &ITES, telecommunicatie, gezondheidszorg en sociale bijstand, financiële en verzekeringssector, detailhandel, nutsbedrijven en anderen. Het economische en verzekeringssegment leverde de grootste bijdrage aan de markt en zal naar schatting groeien met een CAGR van 15,7% tijdens de geschatte periode. Financiën en verzekeringen hebben zeer vertrouwelijke gegevens, dus ze hebben big data-beveiligingsoplossingen nodig om aanvallen van hackers en cybercriminelen af te wenden.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4410

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Symantec Corporation, Fortinet, Check Point Software Technologies Ltd., IBM, Hewlett Packard Enterprise (HPE), Proofpoint Inc., FireEye Inc. en Rapid7 Inc.

Top Trending Rapporten:

Markt voor reisbeheersoftware Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2027

Data Analytics Markt Size Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Smart Contracts Markt Onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Big Data Security Market,Big Data Security Market Share,Big Data Security Market Size,Big Data Security Market Growth,Big Data Security Market Trend,Big Data Security Market Demand,Big Data Security,Big Data Security Industry