header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Car Care Products Market Top Bedrijfsoverzicht 2023, Branchegrootte, Aandeel, Groeidynamiek, Marktregio’s, Huidige trends en Bedrijfsprognose 2030

Jan 17, 2023 1:00 PM ET

Car Care Products Marktoverzicht 

De markt voor autoverzorgingsproducten zal naar verwachting in 2030 worden gewaardeerd op USD  19,43 miljard, met een CAGR van 5,21% tijdens de prognoseperiode (2023-2030). Het rapport behandelt segmentatie en marktdynamiek voor een betere blik op de markt in de komende jaren. Autoverzorgingsproducten worden gebruikt om het esthetische uiterlijk van het voertuig te verbeteren.

De producten omvatten reinigings- en verzorgingsproducten, polijst- en waxproducten en afdichtingsglazuur- en coatingproducten. De autopoetsen, spuitbussen, autobuffers, schrapers, wasstraten en wasborstels worden gebruikt om de conditie van het voertuig te behouden. Autoverzorgingsproducten zijn verkrijgbaar via zowel online als offline kanalen zoals dealers en distributeurs en autowinkels.

Car Care Products Markt Concurrentieanalyse

Enkele van de belangrijkste industriële deelnemers aan de wereldwijde markt voor autoverzorgingsproducten zijn,

  • Adolf Würth GmbH & Co. KG (Duitsland)
  • Jopasu Systems Pvt. Ltd (India)
  • Mothers Inc. (VS)
  • BULLSONE Co Ltd (Zuid-Korea)
  • Valvoline Inc. (VS)
  • Total S.A (Frankrijk)
  • SOFT99 bedrijf. (Japan)
  • Tetrosyl Ltd. (Engeland)
  • Simoniz Verenigde Staten (VS)
  • 3M (VS)
  • Turtle Wax (VS)
  • De Armor All (US)
  • SONAX GmbH (Duitsland)
  • LIQUI MOLY GmbH (Duitsland)
  • Autoglym (Verenigd Koninkrijk)
  • Guangzhou Botny Chemical Co Ltd (China)
  • Illinois Tool Works Inc. (VS)
  • Guangzhou Biaobang Car Care Industry Co Ltd (China).

Ontvang gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8657

Valvoline richt zich op uitbreiding over de hele wereld door zijn distributiefaciliteiten uit te breiden. Het heeft strategische relaties opgebouwd met cummins inc. Een toonaangevende leverancier van heavy-duty motoren voor co-branding van producten voor heavy duty toepassingen. Het heeft ook zijn bestaande activiteiten versterkt en uitgebreid door de distributiekanalen en de marktpenetratie te verbeteren. Het bedrijf treft gestaag voorzieningen om marktgerichte producten in verschillende regio’s wereldwijd te lanceren in een poging om hun prestaties te verbeteren. Bovendien richt het bedrijf zich op onderzoek en ontwikkeling om hun wereldwijde aanwezigheid te versterken.

3m is voornamelijk gericht op acquisities en R&d-inspanningen. Het bedrijf is bezig geweest met overnames en desinvesteringen. 3 miljoen is van plan om in 2020 20 miljard dollar uit te geven aan overnames. Het richt zich op zijn snelgroeiende activiteiten en strategieën om de afhankelijkheid van consumenten- en elektronicamarkten in de afgelopen jaren te verminderen. 3m heeft 14 bedrijven verkocht en tegelijkertijd een aantal steeds duurdere overnames gedaan. Het heeft zijn aanwezigheid gevestigd in desinfectiemiddel en -bescherming van geneesmiddelen voor de gezondheidszorg, filtratiemembranen en ademhalingsapparatuur voor brandweerlieden.

Car Care Products Marktsegmentanalyse

De car care products markt is gesegmenteerd op basis van type en toepassing. Op basis van het type wordt verwacht dat het reinigings- en verzorgingssegment de wereldmarkt zal domineren. De reinigings- en verzorgingsproducten helpen vuil, modder, hard stof, vogelpoep, olie en vet van buitengeschilderde oppervlakken te verwijderen zonder het oppervlak te beschadigen. Een dergelijk type autoverzorging omvat de reiniging van de buitenkant en het interieur met behulp van reinigings- en verzorgingsproducten, verzorgingsaerosol en wasaccessoires. De innovatieve producten zoals biobased wasmiddelen en zeep hebben invloed op de strategieën van de fabrikanten van reinigings- en verzorgingsproducten.

Op basis van de toepassing wordt verwacht dat het segment service centers &garages de markt zal domineren. De servicecentra en garages zijn goed uitgerust voor het verstrekken van was- en esthetische verbeteringen, smering en banden- en batterijdiensten. Dergelijke servicecentra en garages zijn uitgerust met de apparatuur zoals hefgerei, voertuigliften, bandenspanning, bandenwisselmachines en wielbalanceringsmachines, samen met verschillende soorten armaturen, gereedschappen en mallen, evenals meerdere producten voor esthetische verbetering van voertuigen die worden gebruikt bij het reinigen , verzorgen, polijsten , waxen en afdichten van glazuur en coating.

Vraag om een geweldige korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8657

Car Care Products Marktgroei drijvende factoren

  • Het land heeft een zwaar vervuilingsprobleem en ervaart vaak stofstormen
  • wat de groei heeft gestimuleerd
  • Groeiend aantal tankstations
  • toenemende aftermarket

activiteiten

  • stijgende autoverkopen
  • Bekijk trending onderzoeksrapporten @

    Automotive positiesensoren markt

    Automotive diagnostische tool markt

    Markt voor autonome noodremsystemen

    Automotive laadluchtkoeler markt

    Over marktonderzoek toekomst –

    Bij market research future (mrfr) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van ons gekookte onderzoeksrapport (crr), halfbakken onderzoeksrapporten (hcrr), ruwe onderzoeksrapporten (3r), continu-feed onderzoek (cfr) en marktonderzoek en het raadplegen van edibles.

    Het Mrfr-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

    Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant mrfr vaak vergaderingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

    Contact:

    Marktonderzoek toekomst®

    Telefoon: 1 628 258 0071(us) 44 2035 002 764(uk)

    E-mail: [email protected]

    Website: Https://www.marketresearchfuture.com


    Keywords:  Automobile Care Products Market Outlook,Automobile Care Products Market Trends,Automobile Care Products Market Companies,Automobile Care Products Market Future,Automobile Care Products Market Services,Car Care Products Market Size,Car Care Products Market Share,Car Care Products Market Forecast,Car Care Products Market Demands,Car Care Products Market regions