header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De bouwsteenmarkt zal naar verwachting in de toekomst boven de 7,8% CAGR groeien

Jan 17, 2023 7:00 PM ET

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde bouwsteenmarkt naar verwachting een CAGR van 7,8% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD  37.312,10 miljoen in 2030.

Bouwsteen is een soort natuursteen die wordt gebruikt als bouwmateriaal in bouwprojecten. Bouwsteen omvat een breed scala aan rotssoorten, waaronder graniet, kalksteen, zandsteen en marmer, onder anderen. Het wordt gebruikt voor verschillende doeleinden in de bouw, waaronder als structureel materiaal, decoratieve doeleinden en voor landschapsarchitectuur.

De COVID-19-pandemie heeft enige impact gehad op de productie en verkoop van bouwstenen. De vraag naar bouwsteen is tijdens de pandemie relatief stabiel gebleven, omdat het in verschillende bouwprojecten wordt gebruikt. De pandemie heeft ook een impact gehad op de bouwsector, die een belangrijke gebruiker van bouwsteen is. De vertraging in de bouwsector als gevolg van de pandemie heeft geleid tot een daling van de vraag naar nieuwbouwprojecten, wat op zijn beurt heeft geleid tot een afname van de vraag naar de bouwsteen.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3894

Regionale analyse

De regio Azië-Pacific heeft een stijging van de marktwaarde gezien als gevolg van de groei van de populariteit van bouwsteen in zowel residentiële als niet-residentiële sectoren. Daarnaast heeft de toenemende belangstelling voor het bouwen van groene gebouwen bijgedragen aan de groei van de regio.

Marktsegmentatie

De wereldwijde bouwsteenmarkt is gesegmenteerd in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in bouwaggregaten en natuursteen.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in openbare infrastructuur, commerciële infrastructuur en residentiële infrastructuur.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn AbleGroup, Benchmark Building Supplies Ltd, Caesarstone Ltd, Cosentino Group S.A., OJSC LSR Group, Dakota Granite Co., Daltile, Duracite, Marazzi Group S.r.l, Precision Countertops,  Vangura Surfaces Products.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3894

Gerelateerd rapport

Bovenloopkranen Markt Onderzoeksrapport: Per product (enkele ligger bovenloopkranen, dubbele ligger bovenloopkranen) en per eindgebruiker (automotive, papier, nutsbedrijf, lucht- en ruimtevaart, anderen) – prognose tot 2028

Siding Markt Informatie: per materiaal (vinyl, vezelcement, hout, beton en andere), toepassing (residentieel, commercieel en industrieel) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten &Afrika en Zuid-Amerika) – Prognose tot 2030

Tegel voegmarkt Onderzoeksrapport: Informatie per type (ongezande specie, fijn geschuurde specie, grout van het steengroevetype en epoxyvoeg), toepassing (residentieel, commercieel en industrieel) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Zuid-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Vliesgevelmarkt: informatie per bouwtype (nieuwbouw en renovatie), systeem (unitized, stick-built en semi-unitized), end-use (residentieel en commercieel) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten &Afrika en Zuid-Amerika) – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalistleden.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Construction Stone,Construction Stone Market,Construction Stone Market Size