header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De e-Visummarkt zal naar verwachting USD 4,27 miljard waard zijn, met een CAGR van 11,93% | Rapport van Market Research Future

Jan 17, 2023 7:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige inzichten:

Internationale handel hangt af van het vermogen om snel tussen landen te bewegen. Om te profiteren van de groeiende toeristische sector, hebben ontwikkelingslanden in Zuidoost-Azië zoals Maleisië het voor reizigers gemakkelijker gemaakt om e-visa te verkrijgen. E-visa worden door landen over de hele wereld gebruikt om papierwerk te verminderen. Door middel van een real-time achtergrondcontrolefunctie, watch-list screening voor nationale veiligheid en toegang tot de Interpol-databases voor alle aanvragers, bieden e-visumoplossingen overheidsinstanties flexibiliteit. Als gevolg hiervan wordt een intelligent informatierapport gegenereerd met behulp van passagiersgegevens en andere statistische informatie. De technologie biedt overheids- en immigratieambtenaren uitgebreide gegevens die nodig zijn om de identificatie van een reiziger gedurende de hele immigratieprocedure te autoriseren en te valideren, en het is eenvoudig op te nemen in de centrale visumdatabase via een beveiligde netwerkverbinding.

Download het gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8771

Reikwijdte van het e-Visummarktrapport:

Parameter

Bijzonderheden

Omzetprognose in 2030:

USD 4,27 miljard

Groei:

CAGR van 11,93% van 2022 tot 2030

Prognoseperiode:

2022 -2030

Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Belangrijkste spelers

  • Afdrukken van burgerveiligheid
  • Veridos GmbH
  • 4G-identiteitsoplossingen
  • IRIS CORPORATIE BERHAD
  • Semlex Groep
  • BLS Internationaal
  • intertransparconferentie
  • Zwitserse Authentis S.A
  • DEMIA
  • Envato Pty Ltd

Overheidsinstanties maken vaker gebruik van e-visa vanwege het aanpassingsvermogen en de schaalbaarheid, die de expansie van de markt stimuleren.

De markt heeft verschillende problemen gezien die verhinderen dat e-visumoplossingen op grote schaal worden gebruikt. De gevarieerde acceptatie van e-visa door verschillende landen en de verschillende bruikbaarheid van verschillende e-visumportalen belemmeren de uitbreiding van de industrie. Zo onthulde de Turkse overheid een eigen oplossing voor het beheer van visa die vergelijkbaar is met die van verschillende aanbieders van oplossingen die op de markt actief zijn. Bovendien hebben landen hun eigen specifieke webportals die snelle en eenvoudige e-visumaanvraagprocessen bieden. Reizigers kunnen snel e-visa aanvragen op de websites van onder andere Canada en Georgië.

Marktsegmentatie:

Op basis van component, platform, aanvraag en regio is de E-Visummarkt verdeeld. De e-visummarkt is onderverdeeld in software- en servicesegmenten op basis van component. Het softwaresegment zal naar verwachting de grootste CAGR hebben gedurende de geprojecteerde periode, terwijl het servicesegment naar verwachting het grootste marktaandeel zal hebben. De e-visummarkt is verdeeld in pc’s, mobiele telefoons en tablets op basis van platform. De smartphonesector zal naar verwachting de grootste CAGR hebben gedurende de projectieperiode, terwijl het desktopsegment naar verwachting het grootste marktaandeel zal hebben.

De e-visummarkt is verdeeld in reizen, studenten / educatieve visa, overheid / buitenlandse zaken en anderen op basis van het soort aanvraag. Tijdens de geprojecteerde periode wordt verwacht dat de categorie studenten / educatieve visa zal groeien met de hoogste CAGR, terwijl het reizende segment het grootste marktaandeel had.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/e-visa-market-8771

Regionale analyse:

De wereldwijde e-visummarkt is verdeeld in vier regio’s: Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Azië-Pacific en de rest van de wereld met het oog op regionale analyse. Het hoogste marktaandeel op de e-visummarkt was in handen van Noord-Amerika. De VS, Canada en Mexico zijn de drie marktplaatsen op landniveau die deel uitmaken van de Noord-Amerikaanse markt. De VS is het land dat de meeste toeristen en zakenreizigers ontvangt. De e-visumindustrie in de regio is uitgebreid als gevolg van het elektronische systeem voor reisautorisatie in de VS(ESTA), Canada’s elektronische reistoestemming (ETA) en Mexico’s universele e-visum. Op de Noord-Amerikaanse e-visummarkt heeft de VS het hoogste marktaandeel.

Azië-Pacific is de op een na grootste e-visummarkt ter wereld. India, Vietnam, Thailand, Singapore, Maleisië, Australië en de rest van Azië-Pacific vormen de regio Azië-Pacific. APAC-landen hebben steun voor e-visa toegevoegd om het toerisme verder te bevorderen, wat de markt in het gebied heeft helpen groeien. De regio genereert 25% van de wereldwijde inkomsten uit toerisme. De aziatisch-pacifische e-visummarkt zal naar verwachting worden gedomineerd door Maleisië.

Vraag om kortingen: – https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8771

Doelstellingen van het verslag

  • Het zorgvuldig analyseren en voorspellen van de omvang van de E-Visummarkt op basis van waarde en volume.
  • Het schatten van de marktaandelen van de belangrijkste segmenten van de Cloud Infrastructure Service
  • Om de ontwikkeling van het E-Visum in verschillende delen van de wereld te laten zien.
  • Om micromarkten te analyseren en te bestuderen in termen van hun bijdragen aan de E-Visummarkt, hun vooruitzichten en individuele groeitrends.
  • Om nauwkeurige en nuttige details te bieden over factoren die van invloed zijn op de groei van de Cloud Infrastructure Service
  • Het bieden van een zorgvuldige beoordeling van cruciale bedrijfsstrategieën die worden gebruikt door toonaangevende bedrijven die actief zijn op de E-Visummarkt, waaronder onderzoek en ontwikkeling, samenwerkingen, overeenkomsten, partnerschappen, overnames, fusies, nieuwe ontwikkelingen en productlanceringen.

 

Gerelateerde rapporten:

  1. https://www.marketresearchfuture.com/reports/internet-of-things-market-1176
  2. https://www.marketresearchfuture.com/reports/financial-cloud-market-7492
  3. https://www.marketresearchfuture.com/reports/artificial-intelligence-market-1139
  4. https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-banking-market-1986
  5. https://www.marketresearchfuture.com/reports/iot-agriculture-market-8476

 

Informatie:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  E-Visa Market,E-Visa Market Share,E-Visa Market Size,E-Visa Market Trends,E-Visa Market Growth,E-Visa Market ANalysis,e-passport and e-visa market,how to check e visa online,E- passport,E -visa technology