header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Digital Twin Market zal naar verwachting een omzet van USD 63,23 miljard creëren, met een groei van 33,31% CAGR in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jan 17, 2023 12:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde Digital Twin-markt naar verwachting een CAGR van ~ 33,31% registreren van 2020 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 63,23 miljard in 2030.

Digital twin verhoogt tot virtuele replicatie van alle fysieke activa, processen en systemen die kunnen worden gebruikt voor het waarborgen van voorspellend onderhoud en het verminderen van uitval gedurende de gestelde tijd. Een digitale tweeling wordt dus ontwikkeld met meerdere IoT-sensoren die de real-time gegevens verzamelen die in de productontwikkelingsfase worden geproduceerd en zichzelf leren, analyseren en bijwerken op basis van de werkomstandigheden. Vanwege de voordelen wordt de groei van de digital twin-markt voornamelijk gedreven door het toenemende gebruik van digital twins voor voorspellend onderhoud en de toenemende acceptatie van IoT- en cloudgebaseerde oplossingen. Productiestops en verstoringen van de toeleveringsketen tijdens de COVID-19-epidemie leidden tot de opschorting van enkele andere activiteiten in de waardeketen van industrieën, zoals lucht- en ruimtevaart, productie en auto-industrie. Dit had invloed op de markt tijdens de eerste helft van de pandemie in 2020. Toen het aantal COVID-19-gevallen echter begon te dalen en de beperkingen werden opgeheven, begon de markt sterk te herstellen toen verschillende industrieën begonnen te bewegen in de richting van automatisering en virtualisatie van producten en processen.

Digital Twin Market Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn

General Electric (Verenigde Staten)

AI (VS), IBM (VS)

Siemens AG (Duitsland)

PTC (VS)

Microsoft Corporation (VS)

ANSYS (VS)

Oracle (VS)

SAP (Duitsland)

Robert Bosch (Duitsland)

 

Reikwijdte van het Digital Twin Market Report:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 63,23 miljard
Groei: CAGR van 33,31% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: 

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4504

Regionale analyse

Noord-Amerika zal zich naar verwachting ontwikkelen met een gedenkwaardige CAGR tijdens de prognoseperiode. Aangezien eindgebruikers in verschillende sectoren, zoals gezondheidszorg, thuis en commercieel, onder andere, de VS vooruitgang boeken bij het adopteren van parts twin en product twin, zal dit waarschijnlijk de marktgroei stimuleren.

Azië-Pacific zal waarschijnlijk groeien met de maximale CAGR tijdens de prognoseperiode. Eindgebruikers in productieprocessen in China, India, Japan en anderen breiden hun durfinvesteringen uit om dubbele technologieën te adopteren. Evenzo zal de aanwezigheid van een groot aantal industrieën, zoals automotive & transport, productie, energie en nutsbedrijven, naast andere sectoren in de regio, waarschijnlijk bijdragen aan de markttoename.

Europa zal naar verwachting aanzienlijke winsten laten zien tijdens de prognoseperiode. De groeiende vraag naar geavanceerde industriële technologieën in Europese landen zal waarschijnlijk de vraag naar virtual twin-technologie doen toenemen. De auto- en transportsector in de regio implementeert de technologie op zinvolle wijze in de processen.

Blader door volledige rapportdetails: 

https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-twin-market-4504

Marktsegmentatie

De wereldwijde Digital Twin-markt is gesegmenteerd in type en eindgebruiker

Op basis van type is de Global Digital Twin Market gesegmenteerd in parts twin, process twin, product twin en system twin. Het product twin segment zal naar verwachting het grootste aandeel veroveren tijdens de prognoseperiode. De groei wordt toegeschreven aan de toenemende vraag naar IoT-sensoren en elektronische productieapparatuur in de gezondheidszorg.

Gebaseerd op eindgebruiker De Global Digital Twin Market is gesegmenteerd in home &commercial, manufacturing, automotive &transport, aerospace &defense, retail, healthcare, energy &utilities, IT en telecom, en anderen. Automotive &transport zullen naar verwachting het grootste deel uitmaken tijdens deverwachte periode. De toenemende vraag naar 3D-simulatie en 3D-printsoftware voor toepassingen zoals wagenparkbeheer, voertuigontwerp en simulatie zal de vraag waarschijnlijk overhaasten.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4504

Top Trending Rapporten:

Online reismarkt

3D Imaging Markt

Home Security Camera Markt

Security Operations Center (SOC) Markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Digital Twin Market,Digital Twin,Digital Twin Technology,Digital Twin Market Size,Digital Twin Market Share,Digital Twin Market Growth,Digital Twin Market Demand,Digital Twin Market Analysis