header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Electric Vehicle Battery Recycling Market Growth Register 35,4% CAGR door topbedrijven Trends, industriegrootte en industrieprognose 2030,

Jan 17, 2023 12:00 PM ET

De wereldwijde markt voor het recyclen van batterijrecycling voor elektrische voertuigen zal naar verwachting groeien met een waardering van USD 1998,3 miljoen in 2030 en een gezonde CAGR van 35,4% registreren tijdens de beoordelingsperiode.

Electric Vehicle Battery Recycling Marktonderzoek Insights:

De markt groeit als gevolg van factoren zoals een stijgend besteedbaar inkomen, strengere normen voor brandstofverbruik met lagere broeikasgasemissies en een toegenomen vraag naar e-voertuigen. Marktdeelnemers moeten echter verwachten te profiteren van de groeiende vraag naar milieuvriendelijke batterijen en verbeterde hoogrenderende technieken voor het recyclen van batterijen van de volgende generatie.

Drijvende factoren voor marktgroei

  • Groei van de vraag naar thermische koeloplossingen in voertuigen strenge emissie- en brandstofefficiëntievoorschriften en de vraag naar energie-efficiënte batterij-aangedreven apparaten
  • Groeiende focus om het gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor de productie van batterijen te verminderen
  • Investeringen in onderzoek en ontwikkeling verhogen de overheidssteun voor de ontwikkeling

Vraag een gratis rapportvoorbeeld aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8326 

De uitbreiding van deze industrie wordt belemmerd door het ontbreken van infrastructuur voor batterijrecycling en de hoge kosten van het bouwen van recyclingfaciliteiten. De ontwikkeling van hoogrenderende recyclingtechnologieën voor batterijen van de volgende generatie, de uitbreiding van de toeleveringsketen en recyclingnetwerken voor batterijen en de verbetering van de economieën van ontwikkelingslanden bieden echter kansen voor wereldwijde spelers om de recyclingmarkt voor batterijen voor elektrische voertuigen uit te breiden.

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Markt dimensionering

  2030: USD 1.998,3 miljoen

  Cagr

  35,4% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Historische gegevens

  2019 – 2020

  Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljard)

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Batterijtype, Proces, Voertuigtype, Regio

Marktsegmentatie voor batterijrecycling voor elektrische voertuigen:

Op basis van proces, batterijtype, voertuigtype en geografie wordt de markt voor het recyclen van batterijen voor elektrische auto’s wereldwijd onderzocht. De lithium-ion, loodzuur en andere segmenten vormen de wereldwijde markt voor het recyclen van elektrische batterijauto’s.

De wereldwijde markt voor elektrische batterijvoertuigen is op basis van het proces onderverdeeld in hydrometallurgische, pyrometallurgische en andere segmenten. De wereldwijde markt voor recycling van elektrische batterijvoertuigen is verdeeld in twee segmenten op basis van toepassing: personenauto’s en bedrijfsvoertuigen.

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8326 

Regionale analyse van de markt voor recycling van batterijrecycling voor elektrische voertuigen:

Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld zijn de vier belangrijkste regio’s die worden gedekt door het geografische overzicht van de wereldwijde markt voor het recyclen van elektrische batterijauto’s.

Azië-Pacific was de marktleider in 2018, gevolgd door Europa. Vanwege de stijgende productie en verkoop van e-voertuigen en koelsystemen voor elektrische auto’s gedurende de prognoseperiode, wordt verwacht dat de Aziatisch-Pacifische markt het grootste marktaandeel zal hebben. De markt op dit gebied groeit ook als gevolg van de groeiende investeringen van publieke en private spelers in de ontwikkeling van de batterijrecyclingindustrie voor elektrische voertuigen in Japan, Australië, China, Vietnam en India, evenals de toegenomen vraag naar veiligheidsvoorzieningen in auto’s.

Bovendien wordt verwacht dat een groeiende bevolking eneen toename van het besteedbare inkomen uit batterijen zal de behoefte van deze regio aan batterijrecycling voor elektrische voertuigen stimuleren. Het hoogste marktaandeel in Azië-Pacific zal naar verwachting behoren tot China, dat naar verwachting ook snel zal groeien tijdens de beoordelingsperiode als gevolg van

In 2018 waren Azië-Pacific en Europa de twee belangrijkste regio’s. De Aziatisch-Pacifische markt zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben vanwege de toenemende productie en verkoop van e-voertuigen en de populariteit van koelsystemen voor elektrische auto’s tijdens de prognoseperiode.

Bovendien groeit de markt op dit gebied als gevolg van aanzienlijke publieke en private investeringen van spelers in de groei van de batterijrecyclingindustrie voor elektrische voertuigen in Japan, Australië, China, Vietnam en India, evenals de toenemende behoefte aan veiligheidsvoorzieningen in auto’s.

Chat met een expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/8326 

Bovendien wordt verwacht dat de behoefte aan batterijrecycling in dit gebied zal worden aangedreven door een groeiende bevolking en een stijging van het besteedbaar inkomen. China zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in de regio Azië-Pacific.

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers op de markt voor elektrische voertuigen zijn de volgende: 

  • ACCUREC Recycling GmbH (Duitsland)
  • Batterij oplossingen (US)
  • Li-Cycle Corp (Canada)
  • Recupyl (Frankrijk)
  • G &P Batterijen (UK)
  • Retriev Technologies (VS)
  • Snam S.p.A. (Italië)
  • Australian Battery Recycling Initiative (Australië)
  • Umicore N.V. (België) en anderen zijn de belangrijkste marktdeelnemers die actief zijn op de wereldwijde markt voor de recyclage van elektrische batterijvoertuigen.

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Electric Vehicle Battery Recycling Market Trends,Electric Vehicle Battery Recycling Market Technology,Electric Vehicle Battery Recycling Market Companies,Electric Vehicle Battery Recycling Market Outlook,Electric Vehicle Battery Recycling Market Future