header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Elektrische busmarkt Topfabrikantentrends 2023, stijgende omvang, aandeel, technologieën, regionaal infraroodoverzicht en groeimogelijkheden tot 2030

Jan 17, 2023 1:00 PM ET

Electric Bus Markt overzicht:

De marktomvang van automotive elektrische bussen zal naar verwachting in 2030 USD 34751,32 miljoen waard zijn, met een CAGR van 13,47% tijdens de prognoseperiode 2022 – 2030

De goedkeuring van strikte overheidsvoorschriften en de groeiende bezorgdheid over het milieu over de toenemende luchtvervuiling zijn de belangrijkste factoren die de marktuitbreiding stimuleren. Bovendien dragen de uitstekende eigenschappen van de elektrische bus, zoals emissievrij, verbeterde acceleratie en stille werking, bij aan de uitbreiding van de markt. Bovendien stuwt de stijgende vraag van consumenten naar energie-efficiënt transport de markt vooruit. De industrie zal naar verwachting stijgen naarmate veel wereldwijde busfabrikanten ervoor kiezen om elektrische en hybride-elektrische bussen te maken als alternatieven voor dieselaangedreven bussen.

Deze voordelen, zoals thermisch comfort en geluidsreductie, zullen de sector van elektrische autobussen verder bevorderen. Elektrische en hybride-elektrische bussen helpen de effecten van zonnewarmteopbouw in het voertuig te verminderen en fungeren als een filter voor afleidende geluiden zoals claxons van auto’s en bouwactiviteiten.

Drijvende factoren voor marktgroei

  • Toenemende investeringen door overheden in elektrisch openbaar vervoer
  • Toenemende bezorgdheid over het milieu en toenemende overheidsinvesteringen in brandstofbesparende technologieën en voertuigen op alternatieve brandstof

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3202

COVID-19 had een aanzienlijke impact op de Automotive Electric Bus-markt. COVID-19, evenals de productie ervan, heeft een aanzienlijke impact gehad op de sector van elektrische bussen. Toen het hele ecosysteem werd verstoord, kwam de productie en verkoop van nieuwe elektrische bussen over de hele wereld tot stilstand. OEM’s moesten wachten tot de lockdowns werden opgeheven voordat ze met de productie begonnen, wat hun bedrijfsresultaten schaadde. De vraag naar nieuwe elektrische bussen zal groeien naarmate de economieën zich geleidelijk herstellen na de uitbraak.

Marktsegmentatie elektrische bussen:

De wereldwijde markt voor elektrische autobussen is ingedeeld op voortstuwingstype, eindgebruiker en toepassing.

Afhankelijk van het voortstuwingstype:

  • Brandstofcel elektrisch voertuig (FCEV)
  • Plug-in hybride elektrisch voertuig (PHEV)
  • Batterij Elektrisch Voertuig (BEV)

Volgens de eindgebruiker:

  • Wagenparkbeheerders
  • Regering

Volgens de aanvraag:

  • Intercity
  • Intra-stad

Elektrische bus markt regionale analyse:

De wereldwijde markt voor elektrische bussen is verdeeld in vier regio’s: Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en het Midden-Oosten en Afrika.

Azië-Pacific is de dominante regio, met een marktwaarde van USD 14196 miljoen in 2021 en een verwachte CAGR van 12% om usd 40325 miljoen te bereiken in 2030. Als grootste economie biedt Azië-Pacific voordelige regels voor de assemblage en distributie van elektrische auto’s. Veel landen in het gebied zijn begonnen met het gebruik van elektrisch vervoer voor het openbaar vervoer. Staten profiteren ook van verbazingwekkende voordelen en kostenbesparingen door sponsoring voor productie-eenheden voor elektrische auto’s.

Europa staat bekend als een auto-krachtpatser, met de meeste fabrieken voor elektrische auto’s. Omdat veel Europese landen elektrische bussen gebruiken voor het openbaar vervoer, drijft het gebied de wereldwijde elektrische busindustrie aan. Het had een marktwaarde van USD 999 miljoen in 2021 en zal naar verwachting stijgen tot USD 3980 miljoen in 2030 bij een CAGR van 16%.

Noord-Amerika staat op de derde plaats in de lijst met een marktaandeel van USD 588 miljoen in 2021 en zal naar verwachting groeien tot USD 2588 miljoen in 2030 bij een CAGR van 17%. Het Midden-Oosten en Afrika heeft de laagste inkomstengeneratie, goed voor USD 125 miljoen in 2021 en naar verwachting met USD 1152 miljoen stijgen in 2030 bij een CAGR van 28%.

Vraag om geweldige korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3202

Recente ontwikkelingen:

  • Daimler Buses kondigde in mei 2022 aan dat het van plan is om tegen 2030 emissievrije auto’s in alle segmenten te leveren. (Zowel waterstof aangedreven als batterij). De Mercedes eCitaro wordt vanaf 2023 uitgerust met een brandstofcel op waterstof als range extender. In 2025 wordt de eerste volledig elektrische intercitybus geïntroduceerd.
  • Daimler en Meritor werkten in december 2021 samen om een aandrijflijn voor elektrische bussen aan te bieden. De regeling duurt vijf jaar en gaat naar verwachting in januari 2024 in.

Blader door meer rapport

<ahref=”https://www.marketresearchfuture.com/reports/continuous-variable-transmission-market-1832″>Continuous variabele transmissie Markt

Markt voor opladers voor elektrische voertuigen aan boord

Carbon Canister Markt

Markt voor recreatieve voertuigen

Over market Future:

Bij market Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en market &consulting services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit markt en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

markt Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

market Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Electric Bus Market in Automotive Industry,Electric Bus Market Trends,Electric Bus Market Regions,Electric Bus Market Sales,Electric Bus Market Manufacturers,Electric Bus Market Outlook,Electric Bus Market Future