header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


EV-motoren markt belangrijkste fabrikanten, technologische vooruitgang, huidige trends, grootte van de industrie, groeimogelijkheden, eisen, regio’s en bedrijfsvooruitzichten 2030

Jan 17, 2023 1:00 PM ET

Electric Vehicle Motor Marktoverzicht:

Bovendien wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor elektrische voertuigmotoren zal stijgen met een CAGR van 20% met een aanzienlijke waarde tijdens het verwachte jaar 2022-2030.

Elektrische voertuigmotoren zijn elektromechanische apparaten die elektrische energie omzetten in mechanische energie om elektrische auto’s aan te drijven. Het samenspel van het magnetisch veld en de stroom in elektromotoren veroorzaakt deze verschijnselen. Een motor voor een elektrisch voertuig bestaat uit lagers, een eindbeugel, een frame voor koeling, een rotor en een stator. De toename van het aantal elektrische auto’s, vanwege de voordelen ervan, zoals nulemissies, lage onderhoudskosten, hoge efficiëntie en geautomatiseerde controle, zal naar verwachting resulteren in winstgevende groei voor de marktomvang van elektromotoren gedurende de prognoseperiode. Deze motoren worden gebruikt in tweewielers met een of meer elektromotoren ingebouwd. Daarentegen hebben passagiers- en bedrijfsvoertuigen vaak twee of meer elektromotoren, afhankelijk van de grootte en het gebruik van het voertuig.

Drijvende factoren voor marktgroei

  • Komst van strenge regelgevingsnormen van de overheid over de hele wereld
  • Toename van de vraag naar het verbeteren van de rijbereik van elektrische voertuigen
  • Groei van de markt zijn introductie van fiscale prikkels
  • en subsidies voor EV-fabrikanten en eindgebruikers

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5385

De uitbreiding van de sector van elektrische voertuigen en de aanscherping van de vervuilingsbeperkingen van de overheid zijn de belangrijkste drijfveren van de markt voor motoren voor elektrische voertuigen. De marktuitbreiding wordt belemmerd door de hoge initiële kosten van elektromotoren en hun hoge onderhoudskosten. Bovendien wordt verwacht dat, ondanks deze moeilijkheden, technologische ontwikkeling, zoals de productie van energie-efficiënte motoren, de marktuitbreiding binnenkort zal versnellen. Bovendien wordt verwacht dat een toename van overheidsactiviteiten over elektrische auto’s verschillende kansen zou bieden voor de uitbreiding van de markt.

Elektromagnetische inductie is de basis voor het bedienen van elektromotoren, die elektromechanische apparaten zijn. Ze zijn sterk en extreem efficiënt, hebben weinig onderhoud nodig, verbruiken minder energie en hebben een hoge tolerantie voor veranderende spanningen. Elektromotoren zijn veel goedkoper in vergelijking met een motor die wordt aangedreven door fossiele brandstoffen. Elektromotoren worden gebruikt in industriële ventilatoren, werktuigmachines, compressoren, elektrische auto’s, huishoudelijke apparaten, harde schijven en andere apparaten in verschillende sectoren, van de auto-industrie tot olie en gas.

Topspelers die in dit rapport worden vermeld,

  • Continental AG (Duitsland)
  • Hitachi Automotive Systems Ltd. (Japan)
  • Tesla Inc. (VS)
  • BYD Auto Co Ltd (China)
  • Denso Corporation (Japan)
  • Metric Mind Corporation (VS)
  • Mitsubishi Electric Corporation (Japan)
  • Allied Motion Technologies Inc. (VS)
  • Robert Bosch GmbH (Duitsland)
  • Siemens AG (Duitsland).

Industrieel Nieuws:

De vraag naar elektrische motorvoertuigen neemt toe op verschillende geografische locaties, waardoor de ontwikkeling van de elektrische voertuigmotorenindustrie wordt bevorderd en extra kansen worden gecreëerd voor fabrikanten en belangrijke spelers op de markt.

Marktsegmentatie van elektrische voertuigen:

De wereldmarkt is gesegmenteerd in drie secties. Het nominale gedeelte is onderverdeeld in >80 kW, 40 kW-80 kW en <40 kW. Het motortypegedeelte is ingedeeld in D.C. borstelloze motoren, D.C. geborstelde motoren, inductiemotoren, geschakelde reluctantiemotoren en synchrone motoren. De regionale basis is verder verdeeld in vijf secties Azië-Pacific, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en het Midden-Oosten en Afrika.

Vraag om een geweldige korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5385

Regionale analyse van de markt voor elektrische voertuigen:

Door de toegenomen omzet van E.V., voornamelijk uit China, heeft Azië-Pacific wereldwijd het meeste marktaandeel gewonnen voor elektromotoren voor elektrische voertuigen. ‘s Werelds grootste producent en koper van elektrische auto’s is China. De binnenlandse vraag wordt ondersteund door luchtkwaliteitsnormen van de overheid, gunstige regelgeving en nationale verkoopdoelstellingen. China heeft bijvoorbeeld bepaald dat producenten van elektrische of hybride auto’s moeten voldoen aan een quotum van ten minste 10% van alle nieuwe verkopen. Peking geeft slechts 10.000 vergunningen voor het registreren van voertuigen met verbrandingsmotor per maand om zijn burgers aan te moedigen over te stappen naarelektrische voertuigen.

De autosector kan nu niet meer bestaan zonder elektrische voertuigen. Het biedt een middel om vervuiling en andere broeikasgasemissies tot een minimum te beperken en tegelijkertijd energie-efficiëntie te bereiken. De belangrijkste oorzaken van deze stijging zijn de toenemende bezorgdheid over het milieu en gunstige overheidsmaatregelen.

Trending onderzoeksrapporten verkennen @

Automotive Steering Knuckle Markt

Fietsmarkt

Automotive Actuatoren Markt

Markt voor voertuigen op zonne-energie

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Electric Vehicle Motor Market Manufacturers,Electric Vehicle Motor Market Trends,Electric Vehicle Motor Market Technology,Electric Vehicle Motor Market Future,Electric Vehicle Motor Market Outlook,Electric Vehicle Motor Market Developments,Electric Vehicle Motor Market Demand,Electric Vehicle Motor Market Sales