header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Graafmachines markt ter waarde van $ 64,12 miljard in 2030 | Europa bekleedt hoogste positie door grote vraag in ontwikkelingslanden

Jan 17, 2023 8:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde graafmachinemarkt naar verwachting een CAGR van 4,80% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD  64,12 miljard in 2030.

Een graafmachine is een bouwvoertuig dat wordt gebruikt voor graven, sorteren en slopen. Het bestaat uit een giek, bak en cabine gemonteerd op een roterend platform, dat bovenop een onderstel met rupsbanden of wielen zit. Graafmachines worden vaak gebruikt in een verscheidenheid aan bouw- en mijnbouwtoepassingen, waaronder het graven van funderingen, het sorteren van land en het verwijderen van puin.

De pandemie heeft enige impact gehad op de vraag naar graafmachines en het vermogen van bedrijven om ze te produceren en te verkopen. De algehele economische neergang als gevolg van de pandemie kan de vraag naar bouw- en mijnbouwapparatuur hebben verminderd, wat mogelijk van invloed kan zijn op de vraag naar graafmachines. Bovendien kunnen verstoringen van de toeleveringsketen en andere pandemiegerelateerde uitdagingen van invloed zijn geweest op het vermogen van bedrijven om graafmachines te produceren en te verkopen.       

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2332

Regionale analyse

De APAC-regio domineert momenteel de wereldwijde graafmachinemarkt, geleid door de recente groei in infrastructuurontwikkeling en verstedelijking in ontwikkelingslanden, zoals China. Deze bloeiende bouwmarkt in de APAC-regio zal naar verwachting de marktgroei blijven stimuleren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde graafmachinemarkt is gesegmenteerd in type, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in Mini/Compact, Crawler/Wheeled.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in Mijnbouw, Bouw en Utiliteit.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in aannemers, verhuuraanbieders en anderen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Caterpillar Inc., Hitachi Construction Machinery Co., Ltd., Komatsu Ltd., Volvo Construction Equipment, Xuzhou Construction Machinery Group, Terex Corporation, JCB Ltd., Sandvik AB, Hyundai Heavy Industries Co., Ltd.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2332

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Excavators,Excavators Market,Excavators Market Share