header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markttechnologie voor stadskoelsystemen, diensten, branchegrootte, aandeel, analyse van topspelers, huidige ontwikkelingen en trends 2030

Jan 17, 2023 6:00 PM ET

De wereldwijde markt voor districtkoeling zal naar verwachting in 2030 USD 51,7 miljard bereiken , bij een CAGR van 7,3% tijdens de prognoseperiode.

District Cooling Marktoverzicht:

Stadskoeling is een proces waarbij gekoeld water wordt geleverd voor ruimteconditionering en industriële processen vanuit een centrale installatie via een ondergronds leidingnetwerk. Dit systeem biedt een efficiënte en duurzame oplossing voor koelbehoeften in dichtbevolkte gebieden. Stadskoelsystemen bieden een aantal voordelen ten opzichte van traditionele koelmethoden, zoals verbeterde energie-efficiëntie, lagere emissies en lagere onderhoudskosten. Bovendien is stadskoeling effectiever in het verminderen van het stedelijke hitte-eilandeffect dan andere koelmethoden.

Een stadskoelsysteem (DCS) verdeelt koelcapaciteit van een centrale bron in de vorm van gekoeld water of een ander medium naar meerdere gebouwen via een netwerk van ondergrondse leidingen voor gebruik in ruimte- en proceskoeling. Stadskoeling is een milieuvriendelijke, energiezuinige en kosteneffectieve koeltechnologie. De koeling wordt centraal geproduceerd en als koud water aan elk gebouw geleverd via een gesloten distributienetwerk.

Drijvende factoren voor marktgroei

  • Toenemende verstedelijking en industrialisatie in opkomende landen Toenemende vraag naar hernieuwbare en milieuvriendelijke koeltechnologie Toenemende acceptatie als gevolg van stijgende temperaturen

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11091

Segmentatie van het stadskoelsysteem:

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Marktomvang

2030: 51,7 miljard USD

  Cagr

~7,3%

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2018 – 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Productietechniek, operations en eindgebruiker

  Gedekte regio’s

  Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten &Afrika en Zuid-Amerika

Markt voor stadskoeling door productietechniek:

  • Vrije koeling: Het water van het stadskoelingsnetwerk haalt koude uit aangrenzende natuurlijke koude bronnen, zoals een rivier of zee.
  • Absorptiekoelers: Absorptiekoelers vangen afvalwarmte van andere processen of apparatuur op om een thermodynamisch proces aan te drijven dat water koelt en distribueert voor HVAC-eisen.
  • Elektrische koelmachines: Elektrische koelmachines hebben de markt voor grote commerciële koelsystemen gedomineerd vanwege hun geschiedenis van betrouwbare, kosteneffectieve werking.

Controleer korting op Report @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11091

Markt voor stadskoeling per bedrijf:

  • Opslag: Een aanzienlijk deel van de piekvraag kan worden voldaan door koude-energieopslagcapaciteit met een koudwateropslagtank of een ijsopslagfaciliteit, omdat de dagelijkse variatie van de koelvraag bij piekbelasting groot is.
  • Distributie: District gekoeld water wordt via toevoerleidingen van de koelbron (en) naar de gebruikersstations geleverd en geretourneerd na het verwijderen van warmte uit de secundaire koelwatersystemen van het gebouw.
  • Productie: De centrale koelinstallatie produceert gekoeld water met behulp van compressoraangedreven koelmachines.

Markt voor stadskoeling per eindgebruiker:

  • Residentieel: Een woonwijk is een stuk grond dat meestal wordt gebruikt voor woningbouw.
  • Commercieel: Er is veel vraag naar koeling in commerciële gebouwen zoals winkelcentra, hotels, kantoren met meerdere verdiepingen en datacenters.
  • Industrieel: Stadskoeling levert gekoeld water aan industriële installaties

voor binnenkoeling.

Regionale analyse van de markt voor stadskoeling:

Geografisch gezien kan de markt voor stadskoeling worden gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika (MEA) en Zuid-Amerika.

Het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting het grootste deel van het marktpotentieel voor stadskoeling domineren, vanwege een meer welvarende bevolking en stijgende bouwactiviteit, met name in landen als de Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië en Qatar. Regeringen in het Midden-Oosten en Afrika gebruiken hun bevoegdheid om stadskoelingsfaciliteiten in het hele gebied te plannen, reguleren, financieren en bouwen.

Praat met een expert:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/11091

Belangrijkste spelers:

De Global District Cooling markt bestaat uit vele lokale en wereldwijde spelers. De belangrijkste spelers in de industrie zijn betrokken bij verschillende strategieën, zoals nieuwe productlanceringen, samenwerkingen, bedrijfsdeals, fusies en overnames om hun marktdominantie te behouden en uit te breiden. De belangrijkste spelers die op deze markt actief zijn, zijn Veolia (Frankrijk), Danfoss (Denemarken), Emirates District Cooling, LLC (EMICOOL) (VAE), Shinryo Corporation (Japan), Alfa Laval AB (Zweden), ADC Energy Systems LLC (VAE)Daikin Industries Ltd. (Japan), National Central Cooling Company PJSC (TABREED) (VAE), SNC-Lavalin (Canada), Keppel Corporation Limited (Singapore), Emirates Central Cooling System Corporation (EMPOWER) (VAE), Qatar District Cooling Company (QATAR COOL), Stellar Energy (VS), Engie (Frankrijk).

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  District Cooling Market Technology,District Cooling Market System,District Cooling Market Forecast,District Cooling Market Outlook,District Cooling Market Future