header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Opleggermarkt 2023 Productietrends, industrieaandeel, grootte, groeidynamiek, marktregio’s, ontwikkelingen en voorspelling 2030

Jan 17, 2023 1:00 PM ET

De opleggermarkt zal naar schatting groeien met een CAGR van 5,8%. Het is een diverse markt en er zijn brede opties van groottes en samenstelling die zijn samengesteld om te voldoen aan de verschillende soorten vrachtbehoeften.  Als gevolg van de uitbreiding van het bbp per hoofd van de bevolking, de groei van het internationale inkomende en uitgaande toerisme en de vergrijzende demografie in verschillende landen, over de hele wereld, zal de opleggermarkt 2020 naar verwachting in een hoger tempo groeien.

De opleggermarkt zal tijdens de beoordelingsperiode uitbreiden met een toename van avontuurlijk toerisme en de ontwikkeling van ecotoerisme. Daarnaast hebben verschillende autoriteiten over de hele wereld een initiatief genomen om de brandstofbesparende technologieën binnen hun zware wagenparken, zoals opleggers, te promoten. Dit wordt uitgevoerd om het brandstofverbruik en de broeikasgasemissies van bedrijfsvoertuigen te verhogen.

Maar de uitbreiding van de wereldwijde opleggermarkt zal naar verwachting worden beheerst door elementen zoals het opleggen van zware belastingen aan touroperators, de toename van het aantal terreuraanslagen en de seizoensgebondenheidsafhankelijkheid.

Drijvende factoren voor marktgroei

  • Groeiende cold chain industrie
  • Groei grootwinkeldetailhandel

Vraag een gratis rapportvoorbeeld aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5369 

Belangrijkste spelers op de opleggermarkt

De onderscheidende concurrenten op de wereldwijde opleggermarkt bestaan uit:

  • China International Marine Containers (Groep) Co. Ltd (China)
  • Great Dane Limited Partnership (VS)
  • Great Dane Trailers (VS)
  • Wabash National Corporation (Verenigde Staten)
  • Schmitz Cargobull (Duitsland)
  • American Trailer & Storage (VS)
  • Kögel Trailer GmbH &Co.KG (Duitsland PACCAR Inc. (VS)
  • Utility Trailer Manufacturing Company (VS)
  • PACCAR Inc. (VS)
  • Schmitz Cargobull AG (Duitsland) en Great Dane Limited Partnership (VS).

Reikwijdte van het rapport:

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Markt dimensionering

  2027: USD 41231,04 miljoen

  Cagr

  5,8% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Historische gegevens

  2020

  Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Per technologie, per eindmarkt, per toepassing, per voertuigtype

Regionale analyse van de opleggermarkt

Op basis van de regio is de wereldwijde opleggermarkt verdeeld in vier belangrijke regio’s van Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereld. De Noord-Amerikaanse regio zal naar verwachting de wereldwijde opleggermarkt leiden. Als gevolg van elementen zoals het uitbreiden van de supply chain-industrie, het verbeteren van de weginfrastructuur, de invoering van overheidsvoorschriften over het draagvermogen van het gewicht en de afmetingen van een oplegger.

Ontwikkelingslanden zoals India en China ervaren een aanzienlijke infrastructuur en fiscale groei resulteert verder in een toename van de vraag naar droge opleggers. De andere drijvende elementen van de uitbreiding van deze branche zijn de opkomst van de detailhandel, snel bewegende duurzame verbruiksgoederen en snel bewegende verbruiksgoederen.

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5369 

Marktsegmentatie van opleggers

De opleggermarkt kan worden gesegmenteerd op basis van type, regio, tonnage en astelling.

Op basis van type is de markt geclassificeerd als tankers, lowboys, flatbeds, gekoelde, droge bestelwagen,en anderen. Onder deze, droge bestelwagens verticaal wordt verwacht om het maximale marktaandeel te verwerven, tijdens de beoordelingsperiode, als gevolg van de grote productie van dergelijke type opleggers, over de hele wereld. Dry grijpt het maximale van de verkoop in de markt en heeft een groot percentage van de totale afgelegde opleggerkilometers in handen.

De markt voor bestelwagens is zeer concurrerend, met de wereldwijde top vijf van beste bedrijven die het maximum van het aandeel in de marktomvang van de opleggermarkt beheersen. Wereldwijd leveren vrachtvoertuigen de belangrijkste bijdrage aan het brandstofverbruik en de uitstoot van klimaatverandering in de sector van het wegtransport. Daarom wordt geschat dat opleggers die als vrachtvoertuig worden gebruikt, tijdens de beoordelingsperiode aanzienlijk zullen toenemen. Op basis van regio kan de opleggermarkt worden ingedeeld op basis van Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Op basis van tonnage is de wereldwijde opleggermarkt ingedeeld in 25 ton, 25 t – 50 t, 51 t – 100 t en meer dan 100 ton.  Hiervan wordt geschat dat het segment onder de 25 ton het maximale marktaandeel zal verwerven. Er wordt ook geschat dat het tijdens de prognoseperiode zal groeien met een hoge CAGR, als gevolg van de implementatie van overheidsregels en -voorschriften voor het dragen van gewicht voor verkeersveiligheid.

Op basis van het aantal assen is de wereldwijde opleggermarkt ingedeeld in minder dan 3 assen, 3-4 assen en meer dan 4 assen. Hiervan wordt geschat dat minder dan 3 assen verticaal leiden, wat betreft de groeisnelheid. Deze trailers worden met name gebruikt en hebben de voorkeur boven andere opleggers in de delen van Europa en de Regio Azië-Pacific. De wettelijk toegestane lading die op een oplegger vervoerd mag worden is afhankelijk van het aantal assen van een oplegger. Daaruit kan worden afgeleid dat de controle van de overheid op gewichtslimieten van invloed is op het segment van minder dan 3 assen.

Chat met een expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/5369 

INHOUDSOPGAVE

1 SAMENVATTING

2 REIKWIJDTE VAN HET VERSLAG

2.1 MARKTAFBAKENING

2.2 REIKWIJDTE VAN HET ONDERZOEK

2.2.1 DEFINITIE

2.2.2 ONDERZOEKSDOELSTELLING

2.2.3 AANNAMES

2.2.4 BEPERKINGEN

2.3 ONDERZOEKSPROCES

2.3.1 PRIMAIR ONDERZOEK

2.3.2 SECUNDAIR ONDERZOEK

2.4 SCHATTING VAN DE MARKTOMVANG

2.5 PROGNOSEMODEL

3 MARKTLANDSCHAP

3.1 PORTER’S VIJF KRACHTEN ANALYSE

3.1.1 DREIGING VAN NIEUWKOMERS

3.1.2 ONDERHANDELINGSMACHT VAN KOPERS

3.1.3 ONDERHANDELINGSMACHT VAN LEVERANCIERS

3.1.4 BEDREIGING VAN SUBSTITUTEN

3.1.5 SEGMENT RIVALITEIT

3.2 ANALYSE VAN DE WAARDEKETEN/TOELEVERINGSKETEN

4 MARKTDYNAMIEK

4.1 INLEIDING

4.2 MARKTFACTOREN

4.3 MARKTBEPERKINGEN

4.4 MARKTKANSEN

4.5 MARKTTENDENSEN

5 WERELDWIJDE OPLEGGERMARKT, PER TYPE

5.1 INLEIDING

5.2 DIEPLADER

5.2.1 MARKTRAMINGEN & PROGNOSE, 2020-2027

5.2.2 MARKTRAMINGEN &PROGNOSE PER REGIO, 2020-2027

5,3 LOWBOY

5.3.1 MARKTRAMINGEN & PROGNOSE, 2020-2027

5.3.2 MARKTSCHATTINGEN &PROGNOSE PER REGIO, 2020-2027

…voortgezet.

Andere gerelateerde rapporten:

Truck Trailer Landing Gear Markt

Markt voor elektrische voertuigen

Antidiefstalmarkt voor voertuigen

Markt voor elektrificatie van voertuigen

Vehicle Intelligence System Markt

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomenneem op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Semi-Trailer Market Companies,Semi-Trailer Market Trends,Semi-Trailer Market Regions,Semi-Trailer Market Share,Semi-Trailer Market Outlook,Semi-Trailer Market Future