header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Schermmarkt 2023: toenemende vraag, opkomende trends, groeimogelijkheden en toekomstige reikwijdte – MRFR

Jan 17, 2023 7:00 PM ET

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde schermmarkt naar verwachting een CAGR van 4,5% registreren van 2021 tot 2028 en een waarde hebben van meer dan USD 33,14 miljard in 2028.

Een hek is een stevig gebouw dat kan worden opgebouwd uit verschillende materialen. Metaal, hout en baksteen zijn een paar van deze. Het werkt als een barrière om het voor onbevoegde bezoekers moeilijker te maken om toegang te krijgen tot een gebouw. De belangrijkste drijfveer voor de uitbreiding van de wereldwijde schermindustrie is de snelle verstedelijking van de planeet. Nieuwe woning- en utiliteitsbouw wordt wereldwijd door een groot aantal mensen en bedrijven gedaan. Bovendien investeren ze veel geld in verbouwings- en renovatieprojecten voor zowel nieuwe als vintage residentiële en commerciële structuren.

Controleer korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7388

Regionale analyse

Het grootste marktaandeel voor hekwerken werd gevonden in Noord-Amerika. Bovendien investeren Noord-Amerikaanse bedrijven meer in hekwerkmaterialen met behulp van geavanceerde technologie. Meer mensen in Noord-Amerika willen hun huizen herbouwen en renoveren, wat de belangrijkste factor is die deze trend aandrijft.

Marktsegmentatie

De wereldwijde schermmarkt is gesegmenteerd in materiaal en product.

Op basis van het materiaal is de markt gesegmenteerd in beton, kunststof, composieten, hout en metaal.

Op basis van het product is de markt gesegmenteerd in scharniervoeghekken, elektrische hekken en gelaste hekken.

Een PDF-voorbeeldexemplaar ophalen met inhoudsopgave: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7388

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Betafence, Jerith Manufacturing Company Inc, Long Fence Company Inc, Associated Materials LLC, CertainTeed Corporation, Gregory Industries Inc, Bekaert, Long Fence Company Inc, Associated Materials, Ply Gem Holdings Inc, Ameristar Fence Products Inc en Allied Tube and Conduit.

Gerelateerd rapport

Markt voor bouwafvalbeheer: informatie per afvaltype (gevaarlijk en niet-gevaarlijk), toepassing (residentieel en niet-residentieel), afvalbeheerproces (sorteren, inzamelen, slepen, storten, sorteren, containerisatie, transport en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2030

Dakpannen markt Onderzoeksrapport: Informatie per type (klei, beton, metaal en andere), toepassing (residentieel, commercieel, infrastructureel, industrieel) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika) – Prognose tot 2030

Kunstmatige marmermarkt Onderzoeksrapport: Informatie per type (polyester kunstmatig marmer, cement kunstmatig marmer, composiet kunstmatig marmer en gesinterd kunstmarmer), per toepassing (vloeren, werkbladen, ijdelheidsbladen, badkuipen, wandpanelen, douchecabines en anderen) – voorspelling tot 2030

Cool Roof Markt Onderzoeksrapport: Informatie per daktype (steil hellend dak en laag hellend dak), producttype (gecoate daken, schuimdaken, enkellaags membraan, gemodificeerde bur, metalen daken, asfaltshingles, tegels en leien), toepassing (residentieel, commercieel en industrieel) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Zuid-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voorde leden van de onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Fencing,Fencing Market,Fencing Industry