header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Soja-eiwitingrediëntenmarkt 2023: bedrijfsstrategieën, vraagdynamiek, groeipercentage en beoordeling tot 2028

Jan 17, 2023 1:00 PM ET

Soja-eiwitingrediënten Marktonderzoek Toekomstige inzichten:

Verwacht wordt dat de wereldwijde markt voor soja-eiwitingrediënten tussen 2021 en 2028 zal groeien met een CAGR van 7,45%, om uiteindelijk een waarde van USD 13,55 miljard te bereiken. Sojabonen zijn de bron van de componenten waaruit soja-eiwit bestaat. Ze worden meestal aangetroffen in de vorm van sojameel, soja-eiwitisolaten en soja-eiwitconcentraat. Alle drie de formulieren zijn direct beschikbaar. Aminozuren in soja-eiwit zijn beschikbaar voor de consument, wat belangrijk is voor de menselijke voeding. Aan de andere kant vinden soja-eiwitcomponenten wijdverspreide toepassing bij de productie van diervoederproducten zoals diervoeder, huisdiervoeding en waterdiervoer. Ingrediënten afgeleid van soja-eiwitten worden gebruikt in de farmaceutische en nutraceutische industrie. Men is het er algemeen over eens dat soja-eiwitisolaten en isolaten tot de goedkoopste vormen van eiwit behoren. De stijgende incidentie van lactose-intolerantie en de groeiende neiging van consumenten voor veganistische en vegetarische diëten zijn waarschijnlijk de belangrijkste aanjagers van ontwikkeling op de wereldwijde markt voor soja-eiwitcomponenten gedurende de prognoseperiode.

De wereldwijde markt voor soja-eiwitingrediënten is de afgelopen jaren getuige geweest van een aanzienlijke toename van het aantal uitbreidingen van de productlijn. De opkomst van creatieve items op de markt kan worden toegeschreven aan zowel stijgende uitgaven voor onderzoek en ontwikkeling als aan vooruitgang op het gebied van technologie. Voedsel- en drankenfabrikanten zijn zich meer gaan richten op de verschillende plantaardige productopties en het ontwikkelen van producten met smaken die zijn afgeleid van plantaardige bronnen als gevolg van de groeiende stabiliteit van de vegetarische bevolking op mondiaal niveau, evenals de zekerheid van de stabiele en volwassen vegetarische markt in ontwikkelde landen zoals het Verenigd Koninkrijk, de VS, Duitsland en Frankrijk. Dit komt door het feit dat de vegetarische markt in deze landen al volwassen is. Een groeiend aantal bedrijven verbreedt hun aantrekkingskracht op klanten door zich te concentreren op het gebruik van eiwitten afkomstig van planten in plaats van dieren en het gebruik van dierlijke producten te vermijden wanneer dit mogelijk is. Verwacht wordt dat de omvang van de wereldwijde markt voor soja-eiwitcomponenten de komende jaren enorm zal toenemen als gevolg van voortdurende productontwikkelingen en de lancering van nieuwe producten op basis van plantaardig voedsel.

Klik hier om de laatste belangrijke trends te downloaden en te begrijpen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4983

Analyse van het Gewest

De markt voor soja-eiwitingrediënten in de wereld is gesegmenteerd in vier verschillende regio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

In 2020 had Noord-Amerika het grootste marktaandeel met 33,58% van het totaal, en er wordt verwacht dat de regio in de loop van het prognosejaar een CAGR van 4,37% zou noteren. In 2020 was Europa de op een na grootste markt, met een waarde van 2.606,58 miljoen USD; verwacht wordt dat de markt in de loop van het projectiejaar een gematigde ontwikkeling zal laten zien. Niettemin wordt verwacht dat de markt in de regio Azië-Stille Oceaan de grootste CAGR zal noteren over de periode waarop de projectie betrekking heeft.

Soy Protein Ingredients Market s

Overzicht marktsegmenten

De wereldwijde markt voor soja-eiwitingrediënten is onderverdeeld in de categorieën soja-eiwitconcentraten, soja-eiwitisolaten, sojameel en andere op basis van het soort product. Poeder en getextureerd sojaconcentraat zijn de twee subtypen die onder de categorie soja-eiwitconcentraten vallen. In 2020 had de soja-eiwitconcentratensector het grootste marktaandeel, goed voor 40,97% van de totale markt, en naar verwachting zal het een respectabele CAGR van 4,65% noteren gedurende de periode die door de projectie wordt bestreken. Nadat een maaltijd is ontvet, begint de productie van soja-eiwitconcentraten met het verwijderen van oplosbare koolhydraatfracties en sommige smaakcomponenten.

De wereldwijde markt voor soja-eiwitingrediënten is onderverdeeld in drie categorieën: voedsel en dranken, diervoeders en geneesmiddelen en nutraceuticals, op basis van hun respectieve toepassingen. De bakkerij &zoetwaren, vleesalternatieven, vleesproducten, functionele voedingsmiddelen, zuivelvervangende producten, babyvoeding en andere categorieën vormen de andere subcategorieën die onder deparaplucategorie van “eten en drinken.” Diervoeders, diervoeders voor huisdieren en diervoeders voor waterdieren zijn de subcategorieën die onder de diervoedercategorie vallen. In het jaar 2020 had de voedings- en drankensector het leeuwendeel van het marktaandeel in handen. Het subsegment vleesproducten was verantwoordelijk voor het grootste marktaandeel in 2020 en zal naar verwachting in de loop van de analyseperiode een CAGR van 7,45% noteren.

Ingrediënten afgeleid van soja-eiwitten hebben een aanzienlijk gebruik gevonden in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. De uitbreiding van de categorie wordt gedreven door de voorkeur van consumenten voor voedingsproducten met een hoog eiwitgehalte. De groeiende populariteit van veganisme heeft geresulteerd in een toename van de hoeveelheid soja-eiwitcomponenten die worden gebruikt bij de productie van voedingsmiddelen. Bovendien verschuift de voedingsindustrie van het gebruik van tarwemeel naar het gebruik van sojameel als gevolg van de groeiende vraag naar goederen die glutenvrij zijn.

Toegang tot het volledige PDF-onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/soy-protein-ingredients-market-4983

Belangrijkste spelers:

Archer Daniels Midland Company (Verenigde Staten), DuPont (Verenigde Staten), Cargill Incorporated (Verenigde Staten), Wilmar International Limited (Singapore), The Nisshin OilliO Group Ltd (Japan), CHS Inc. (Verenigde Staten), Devansoy Inc. (Verenigde Staten), Ag Processing Inc. (Verenigde Staten), Natural Products Inc. (Verenigde Staten), BIC Services (Verenigde Staten (Nederland)

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de voedings-, dranken- en voedingsindustrie, door Market Research Future:

Markt voor eiwitingrediënten Informatie – per grondstof (soja, tarwe, erwt, koolzaad, wei, melk, caseïne, ei, rundvlees, varkensvlees anderen), per vorm (poeder, repen, klaar om te drinken, capsules en andere), per toepassing (functionele voedingsmiddelen, sportvoeding, vleesadditieven, zoetwaren en andere voedingsmiddelen, farmaceutische producten en andere) per regio prognose tot 2028

Sojaderivatenmarkt Onderzoeksrapport: Informatie per type (sojaolie, sojameel, soja-eiwit, sojalecithine, sojamelk), categorie, toepassing (voedsel en drank, diervoeder, farmaceutische producten, nutraceutische producten, persoonlijke verzorging), & Regio – voorspelling tot 2027

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Soy Protein Ingredients Market,Soy Protein Ingredients Market Insights,Soy Protein Ingredients Market Outlook,Soy Protein Ingredients Market Players,Soy Protein Ingredients Market Segment,Soy Protein Ingredients Market Share,Soy Protein Ingredients Market Trends,Soy Protein Ingredients Market Industry,Soy Protein Ingredients Market Data,Soy Protein Ingredients Market Research,Soy Protein Ingredients Market Report,Soy Protein Ingredients Market Size,Soy Protein Ingredients Market Growth,Soy Protein Ingredients Market Dynamics